-
juler
z tego co wiem nie trzeba sie uczyc wszystkiego z historii polski (tylko jakies 2/3 podrecznika). jednak nie wiem jakie tematy moge pominac. czy ktos moze mi wypisac co nie jest potrzebne??!?! -
Anonim
czesc, ja niestety ci nie pomoge bo tez mam zerowke z polski i to juz za tydzien.. a u kogo zdajesz? jesli bys cos wiecej wiedziala to daj znac:) -
juler
-
Piotrek
nie wiem czy to Ci sie przyda ale na cwiczeniach u dr Sobotki wykreslilismy wspolnie wlasnie okolo 1/3 podrecznika,
odpadaja: zagadnienia wstepne
z czesci pierwsze: caly roz I, z roz II punkt I, IV, VII, VIII, X, XI, z roz III punkt IV, VII, VIII, IX, XI, XII, XIII, XIV z roz V punkt II, V, X, XI, XII, XIV, XV, z roz VII punkt I, IX, X
z czesci drugiej z roz I punkt I, od V do X, z rozd II punkty II, III, i bez rozdzialu IV,
z czesci III bez rozd I, X, XI i XII
oczywiscie to jest to czego mozna sie nauczyc "w drugiej kolejnosci" ; ) pzdr i powodzenia -
-
juler
-
Anonim
Witaj w klubie, ja też mam u Zakrzewskiego :/ Podobno nie wymaga skarbowości i wojskowości ale nie ręcze za ta informację :-) Za to na 100% zadaje jedno pytanie z mapy, na którym zresztą sporo osób się wykłada. Poza tym warto dobrze nauczyć się o państwie litewskim...Pozdrawiam serdecznie i powodzenia !!! -
Anthari
Ah nie zauwazylam tego topiku, z tego, co ja wiem, to odpadaja skarbowosci wojskowosc, kosciol, powstania i wszytsko to co jest scisla historia anie jest zwiazane z rozwojem ustroju i tym podobne szmery bajery do tego cala wojna czyli obowiazuje nas wszytsko do 1 wrzesnia. Przynajmniej tak mi powiedział Borecki;p -
Kirsten
moj znajomy mial u niego egzam i postawil trojke ludzi przy mapie i wskazujac na rozne miejsca kazal im opowiadac jakie prawo i regulacje panowaly w danych miejscach w roznych momentach
dziewczynom u niego wspólczuje a kolesie raczej luzik
pozdr
|
|
Grono ogłoszeń WPiA UW Merytoryczne grono WPiA UW - http://grono.net/forum/1481/0/ Strona wydzia...
Miejsca grona (5)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
-
Klub OPIUM Wierzbowa , Warszawa
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce