WPiA UW - ogłoszenia [5209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • alice ayres

wiem,że taki temat w okolicach sesji letniwj może dziwić,ale...
    otóż jak zdążyliście napewno się domyślić nie zaliczyłam logiki w dwóch możliwych terminach
    w dziekanacie powiedziano mi,że niestety pozostał mi tylko wrzesień (pisałam podanie z prośbą o egzamin,bodajże,w kwietniu lub maju,ale nie rozpatrzono go pozytywnie)
    z taką myślą odliczałam dni/miesiące do września
    ostatnio spotkałam koleżankę,która miała taką samą sytuację...jakież było moje zdziwienie jak dowiedziałam się iż miała teraz w maju 3 termin i go zaliczyła??!!
    o co tu chodzi?? czy jestem jakaś niedoinformowana...myślałam,że dla wszystkich pozostał tylko wrzesień!!
    wytłumaczcie mi to/jestem załamana;-(
  • Piotrek

odp brzmi: WPIA:) moim zdaniem ten wydzial jak zaden inny przygotowuje do zycia czyli ze aby cos zdobyc trzeba sie ustawic, im szybciej to sobie uswiadomimy tym bedzie mniej rozczarowan, powodzenia na logice Smerfetko
  • Anonim

paaaanie, daj pan spokój...
  • anti-crisis boy

Smerfetko...mam podobną sytuację,ale nie poddawaj się i nie załamuj...życie się na logice nie kończy:-)
  • ansu

moja rada jest prosta. drecz petzla az sie zgodzi; )) na tym wydziale jeszcze ciagle wszystko jest mozliwe; )) to chyba jakies czary; ))
    powodzenia
  • Anonim

Nam kiedyś kolega z wyższego roku powiedział, ze na tym wydziale da sie zrobić wszystko - właśnie metodą wercenia dziury w brzuchu...