-
LEFTBEHIND (Marcin N PR-man)
chce wyjechać ze znajomymi na jakiś obóz studencki, ale nie moge znaleść nikogo kto organizuje coś takiego (byłem w BUWie i campusie) dajcie mi jakieś kontakty - thx;) -
Ninja
polecam obóz w miałkówku (tzn lucieniu) w zeszłym roku był zajebisty!super imprezki balanga na 102!ogień! -
madzior
Lucien jest bezkonkurencyjny;-)))))))
ale jest dla pierwszego roku w sumie
a AZS nic nie robi?? -
Lucas
-
-
madzior
no dobra- było było-ale ośrodek obok to Wam zamkneli w połowie turnusu;-] pamiętasz??
owszem można się i do domku załapać
Janusz to nawet w kuchni spał
ale jesli w tym roku pierwszaki nie zajmą fulla miejsc tak jak rok temu- to nie ma problemu- każdy może przyjechać
i tak każdy może przyjechać;-] ze śpiworkiem,
ale tam- spi się tam niewiele:-)))))))) -
Lucas
No wlasnie...najwzniejsze to dobra dyrekcja :PPP Ja zobacze,moze w tym roq tez wpadne :D -
Anonim
tez taqm byłam
wyjebista sprawa taki obozik
mam nadziej, że i w tym roku mi się uda tam pojechać, bo mi może poprawka korygowac z obozikiem
polecam
wyspałam się dopiero w domu, wytrzeźwiałam tez dopiero tam dwa dni później -
madzior
słowem... Lucień to obowiązkowa sprawa dla każdego studenta, ktory sie dostal na WPiA!!! -
Lucas
-
prez
ej a inne konkurencyjne obozy? jak w porownaniu do tego?
ja swiezo po ogloszeniu list jestem i sie nastawiam na dobry melo na tym obozie :) -
madzior
obóz Utrisque Iuris jest dla młodzieży katolickiej- atmosfera zupełnie inna- msza codziennie- mili ludzie- spokojnie
w tym roku elsa szczecin sie zareklamowala na naszym wydz- poznacie ludzi z roznych uniwerków pewnie- slyszalam ze od nas tam prawie nikogo nigdy nie ma
do miedzyzdrojow jezdza ludzie z malych wydzialow, ktorych samorzady nie robia obozow- w zeszlym roku nie pojechal nikt od nas- 2 lata temu nie wiem ile- 3 lata temu tylko 2 osoby z wpia
a Lucień jest wydziałowy- jadą tylko ludzie z wydziału- 1 rok i trochę ludzi ze starszych lat- atmosfera jest bardzo imprezowa- do tego odwiedzaja wykladowcy, prodziekani, jest paintball i w ogole- z ludzmi, ktorych tam poznalam imprezuje do tej pory i jestem bardzo zadowolona
staram się przedstawić sprawę jak najbardziej obiektywnie- ale mam nadzeje ze ktos jeszcze cos powie- bo moj obiektywizm jako organizatora Lucienia (czy kiedys Broku) od kilku lat moze poddawac moje zdanie w wątpliwość -
Lucas
Hehe,ja moich najlepszych znajomych w roku(i nie tylko:P)poznalem wlasnie na mojej zerowce(jeszcze w Broku:P)i bylo naprawde genialnie...to byl melanz mojego zycia:] W zeszlym roku tez bylem i mniej mi sie podobalo(ale moze dlatego,ze to nie byla moja zerowka).Ogolnie trzeba tam byc,poznaje sie mnostwo ludzi,dobre melanze,ognicha i imprezy...a jak ktos sie postara(lub i nie:P)panne tez mozna wyrwac:] Ogolnie dobra zabawa ale nie wiem czy zagoszcze w tym roku bo we wrzeniu bede mial najprawdopodobniej(dlugi wyraz:P) praktyki:/ A poza tym,taka organizatorka jak Madzia:D na pewno zrobi Dobra Bibke!!!Nie gadac tylko szykowac sie na wyjazd!!! -
prez
-
Dzioobek
OOOOOOOOOOstro polecam :D BIBA PEŁNYM OGNIEM SIĘ TAM KRĘCI!! :D wszystko co tygrysy loobią najbardziej :D Pzdr dla sąsiadki mej :D -
J.A. Dziuba
Lucień obowiązkowo....tak jak kiedyś BROK....Zapraszamy i miejmy nadzieje do zobaczenia; ))))))))
Pierwsza imprezka u nas w domku; )))))....ulotki rozdamy w autobusach...i pamietajcie pierwsze alko dopiero za bramą UW!!!! Taka tradycja; )
-
Anonim
polecam Lucień, jest suuuuper!!! ja jeżdze od 2001 roku, jestem stałym bywalcem, ale trening czyni mistrza więc w tym roku też przybędę i zmierzę się z całym lucieniowskim arsenałem! jeziorko, weranda, tance na stole, to jest klimacik!!!
ps jestem w domku z dziubą (patrz wyżej) -
Lucas
Hehe,no tak alko za brama:D To podstawa,gorzej bylo z wychodzeniem z autokaru:P Oj,tak tak...to byl melanz:P -
Anonim
-
J.A. Dziuba
-
Dzioobek
Grono ogłoszeń WPiA UW Merytoryczne grono WPiA UW - http://grono.net/forum/1481/0/ Strona wydzia...
Miejsca grona (5)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa
-
RiO Club & Lounge Pańska, Warszawa
-
Klub OPIUM Wierzbowa , Warszawa
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce