-
Anonim
Mam zgode dziekana na zdawanie międzynarodów w wybranym przez siebie terminie,chcialem isc do Karskiego,ale on powiedzial,ze na egzaminy sie nie umawia i zebym poszedl do Sawickiego,to moze on mnie do niego skieruje. Bylem tez u Myszony,ona powiedziala,ze moze mnie przepytac,ale zdania na jej temat sa podzielone!Moze macie jakies inne propozycje?Na pewno nie chce isc do kaminskiego,mailem z nim zajecia i raczej mi do gustu nie przypadl.Bede wdzieczny za wszelkie informacje!!?? -
Mary
ja miałam u myszony zajecia i jedyne co moge ci powiedziec, z wymaga, ale przynajmniej jest sprawiedliwa. chociaz słyszałam ze zadawała ludziom pytania ze swej specjalizacji czyli kosmiczne/lotnicze, a ktos inny mi powiedział, ze banalne trzy pytanka i 5 w indeksie....
trzeba brac pod uwage, ze myszona jest konserwatywna i lubi jak ludzie zachowuja sie etycznie no i fakt, ze jest w ciązy...ach te hormony! -
Fidelx
czy ktoś ma informacje kiedy Karszczak pyta w tym tygodniu? będę barzdo zobowiązany za info. Pozdrawiam -
kaszel
Ponawiam prośbę.
Mamy z panem wyżej sprawę bardzo delikatną, kruchą a zarazem wagi najwyższej do doktora Karskiego. -
-
Fidelx
-
Anonim
jak miedzynarody to tylko sawicki:)zdawalam u niego i bardzo milo go wspominam:)))) -
Fidelx
dobra to fajnie ale kiedy pyta Karszczak; ) a sawickiego bardzo nie polecam zwłaszcza dla panów, w zeszłym roku na pierwszym terminie oblał wszystkich facetów a dzieczyny nawet jak nic nie umiały to trójczynka; ) na szczęscie nie miałem z nim "przyjemności" -
Anonim
człowieku nie wiem kiedy pyta Karski ,Karszak czy jak go tam nazywasz!!!Proponuje zarzuć nowy temat na gronie to może sie dowiesz.Pozdrawiam!!!!! -
Fidelx
k.... czego sie tak oburzasz jak będę chciał to jeszcze sto razy zapytam a jak ci to przeszkadza to nie musisz się wypowiadac na temat ani wchodzic na to grono. Nie pozdrawiam -
Anonim
kurwa ja nie rozmumiem dlaczego jestes taki ułomny,jak nie potrafisz zarzucic nowrego tematu to wypierdalaj i mnie nie wkurwiaj!!!!!!!! -
Anonim
ja nie rozpoczalem tematu zeby odpowiadac na Twoje kretynskie pytania!!!!!!!!!wiec proponuje ,wbij sie na grono pana tiktaka. -
Fidelx
ojej jej jak sie oburzył i mnie zjechał chyba sie popłaczę buahahahahahahahahaha skąd sie tacy kretyni biorą to nie wiem naprawde ale śmieszni są - to trzeba im przyznać buahahaha -
Ninja
ojej chlopcy ale wy sie do siebie brzydko odzywacie!to straszne!bedziecie sie bic?ja sie boje.to chyba zabronione ! -
Anonim
zanim sie popłaczesz, proponuje najpierw ,żebys się nauczył stawiać przecinki,bo jak narazie za bardzo nie potrafisz.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne