Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego [7244]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam pytanie - czy jeśli uwale jakis egzamin z sesji letniej, to czy bede mogła go poprawić np. w październiku? tak sie składa ze wyjezdzam na całe wakacje z naszego pieknego kraju i wracam dopiero pod koniec września.. help :]
  • !! Pistol Dacek !!

Proste- dlatego wymyślono poprawki :)

Termin jest (jeśli ustny) to do dogadania.

Pozdro
  • Anonim

fęks;]
  • Grono.Net

jesli nie bedzie cie w kraju to pozostanie ci instytucja warunku. jest to takie cos ze jak masz jeden termin niewykorzystany a zawalilas pierwszy to po zlozeniu podania do prodziekana otzrymasz zgode na warunek (musisz potwierdzic to ze cie nie bylo w kraju)

opcja taka zajebista przysluguje ci cale dwa razy w ciagu studiow

dlaczego zajebista?

dlatego ze dostajesz waruneczek na pierwsze dwa tygodnie pazdziernika iz aliczasz w tym czasie u kogo chcesz i kiedy chcesz. znam takich co lazili po 3 razy az zdali takze na dobra sprawe jest to kilka terminow w jednym, ale to oczywiscie zalezy od egzaminatora:)

powodzenia
  • M B

dobra dobra marcel cwaniaku lepiej mow jak to z Toba bylo :>; ) pozdrawiam
  • Anonim

dzieki za wyczerpujace info, chociaz mam nadzieje ze jednak z tego nie skorzystam :]
  • Grono.Net

tez mam taka nadzieje :)

a zemna to roznie bywalo, teraz nadal nie wiem na czym stoje, niby na drugim roku od tygodnia, a czy na 3 od pazdziernika to sie okaze :)

powiem tak - indywidualny tok nauczania buehehe

pozdro
| |

Grono studentów Wydziału Prawa i Administracji na Uniwersytecie Warszawskim. Zasady grona: Przeczy...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)