-
alek
BARDZO CIESZE SIE ZE DZIS BEDE MOGL SPEDZIC PARE CUDOWNYCH CHWIL Z PANEM SAWICKIM. OBEJRZYMY WSPOLNIE MOJA HANBIACA PRACE ZA KTORA OTRZYMALEM 16 PUNKTOW. BEDE ZASZCZYCONY KIEDY TAK WYBITNY I PROMINENTNY AUTORYTET JAK PAN, W TAK NIEZWYKLE DONIOSLEJ DLA WSZECHSWIATA DZIEDZINIE NAUKI, ZECHCE LASKAWIE OBDARZYC MNIE, SZAREGO CZLOWIECZKA, PAROMA MINUTAMI, SKRZETNIE WYDZIELONYMI ZE SWOJEGO NIEZMIERNIE CENNEGO CZASU. LICZE ROWNIEZ NA CIEN LASKI O KTORA PRZYJDE SIE KORZYC. TAK CUDOWNY I NIEZMIERNIE SZACOWNY CZLOWIEK JAK PAN Z PEWNOSCIA W SWOIM WIELKIM I LITOSCIWYM SERCU ZNAJDZIE ODROBINE ZROZUMIENIA I MILOSIERDZIA BY RAMACH DOBREGO I BEZINTERESOWNEGO UCZYNKU OBDARZYC MNIE TYM JEDNYM PUNKTEM BLOGOSLAWIONYM.
LUDZIE CIAGLE WBIJAJA PANU SZPILKI, TO NIE LUDZIE. TO WILKI
JA WIERZE W PANA DOBROC, MILOSIERDZIE I LITOSC
Aleksander -
olaf
Dobre:))) Ja też musze do niego wpaść,ale dostalem 15pkt... Problem tylko jest taki,żę osoby,któe maja takie same prace jak ja mają po 17,a jedna 19pkt... -
alek
PAN SAWICKI JEST BARDZO MADRYM CZLOWIEKIM I NAPEWNO WIE CO ROBI
WIEM ZE OCENIA OBIEKTYWNIE I SPRAWIEDLIWIE. CO NIE ZMIENIA FAKTU ZE Z PEWNOSCIA JEST TEZ MILYM I DOBRYM CZLOWIEKIEM KTORY JEST WRAZLIWY NA LUDZKIE CIERPIENIE -
olaf
Z pewnością! Tylko czy będzie wraźliwy na nasze cierpienie?:P może znajdą sie jakoś te 2 punkty... JA nie wiem wogóle,czy on nas przyjmie,bo podobno sprawdzane przez Sawickiego prace ma dr. Kamiński,ale wczoraj na dużurze ich nie miał... -
-
Anonim
a w jaki sposob mozna sie umowic na takie spotkanko??:) czy juz wywiesili dyzury na ktorych mozna ogladac prace??:> -
barte.k
-
♀cudz0ziemka ♀
-
♀cudz0ziemka ♀
mi tez sprawdzal prace... boje sie staszliwie... ale trzeba bedzie go w koncu odwiedzic...;( -
illimitato
dziś Sawicki miał kiepski humor... wszystkich opierdalał... jeśli humor utrzyma się przez kilka dni, życzę miłego oglądania prac;) -
Anonim
ja musze sie udac do Myszony, juz wiem ze to bedzie bardzo przyjemne i bezowocne spotkanie ale sprobowac warto:) -
nosiwoda
Zauważyłem, że Profesor Sawicki jest bardzo niemiły, kiedy jest się w grupie, w miarę, jak grupa się zmniejsza i zaczyna Cię zapamiętywać, kojarzyć, to jest coraz milszy (no, chyba, że mu się tym zapamiętywaniem podpadło...). Na seminarium mgr jest prawie uroczy :)
I tak, wiem, że na początku kariery na naszym wspaniałym WPiA wiele Wam ta wieść nie da :D -
olaf
Odwiedziłęm dr. Kamińskiego i znalazłęm 4punkty,któe mi się należały-było dokałdnei napisane tak,jak na tej karteczce od Sawickiego,z którą się sprawdza. dr.Kamiński dygał,dygał,ale dało radę i dopisał brakujące 2 punkty (spokojnie mógł dopisac wszystkie 4!!). Tak więc trzeba walczyć!!!! Mi się udało,mam nadzieję,że innym też pójdzie dobrze! Życzę wszystkim udanej walki:))) Pozdro.! -
ayaya
a mi 1 pkt zabraklo, a 3 powinnam miec ewidentnie, o 3 mozna by sie wyklocic, i nic, 1 pkt zabraklo. jest tak bo jest tak. nie chce mieć już nigdy nic wspólnego z Kamińskim, to jak dzisiaj mnie potraktował, jak się zachowywał jest poniżej pasa i o ile nie martwiłam się tą poprawką i lałam na to, to co dzisiaj się stało mnie zagięło i wkurwiło na maxa. bezsilność, gdy starasz się wykazać swoją "niewinność" a ktos z góry dał wyrok i zdania z zasady nie zmieni. już nawet walczyć mi się nie chciało jak patrzyłam na to jak się krzywi i jakie bzdury wymyśla by uargumentować brak punktu, gdy na gołe oko widać, że należy się i to bez naciągania. -
olaf
Qrcze,to marnie:((( Ale ja poszedłem z nastawieniem,zę te punkty wywalcze i bym nie wyszedł bez 3! musieliby mnie z biurkiem, we dwóch z Sawickim i panią z dziekanatu wynosić!Powiedziałęm mu,że tu i tu mi się należą punty-też zaczął coś mącić,więc wyjąłem książeczkę podkreśliłem i już nie miał wyjścia:))) Niestety,na tym wydziale po prostu tak trzeba-wychodzić/wywalczyć sobie oceny,taka prawda...
Ale nie łam się-we wrześniu ich zjesz-juz wiesz jak to cholerstwo wygląda więc teraz nei bedą mieli wyjścia i 5 wpiszą:))))
Pozdrawiam!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne