-
m.
wiem co prawda ze jest odgórny przydział, ale moze ktos zna jakiegos dobrego ćwiczeniowca, z góry mówie ze nie chodzi mi o obijanie sie tylko jakis porządny harcore:Dpiszcie jak cos wiecie!! -
Anonim
no jezeli chcesz to polecam mgr Kalwata. kolezka naprawde chce czegos nas nauczyc a poza tym wymaga duzo wiecej niz w podrecznikach. Jezeli cie dopusci do zerowki to masz w banku 5 z egzamu. Kola robi w takiej samej formie jak egzamy na aplikacje wiec naprawde warto. Poza tym skonczyl sgh i porusza duzo tematow zwiazanych z ekonomia. Slyszalem tylko ze jak zrobi doktorat to ma juz nie uczyc. -
Anonim
-
Kamyk
jak ma byc "harcore" to idz so janiszewskiej albo do kalinskiego.u nich jest super -
-
alek
Jak cchesz hardcore
to TYLKO i wylacznie mgr Warcinski
Egzamin zdasz potem u kazdego -
Anonim
Janiszewska i nie ma mocnych. Babka cisnie jak moze, ale swietnie tłumaczy:D -
magenta
Błeszyńska - Wysocka! Jest Boska!
nie wiem czy egzaminuje bo "za moich czasów" :) nie egzaminowała ale można iść na egzamin do jej ojca, który jak widzi że jestes od niej, nie robi żadnych proglemów. -
w rytmie disco
ja też polecam dr janiszewską:)na poczatku dość ostra-póżniej łagodnieje.wymaga systematycznej nauki co póżniej procentuje w sesji..
co do B-W dobrze tłumaczy ,ale jej zajęcia to mini-wykłady;jeśli sam się człowiek nie zbierze do nauki to może być cieżko.... -
Anonim
-
ilo
Jesli Stroinski wroci ze stypendium to polecam jego.Wymagajacy,na zajeciach wyznacza zawsze grupke ludzi ,ktora pyta i bardzo sprawiedliwy.Czasami jednak uwiezmie sie na 1 osobe i ja magluje przez caly rok.
Poza tym slyszalam ,ze Warcinski i Janiszewska sa b.wymagajacy i stosuja odpytki. -
kuba
Hej!!!
Czy możecie mi doradzic na jakie przedmioty i do kogo warto sie zapisac sie na III roku? Jeszcze tego wszystkiego nie ogarniam, bo dopiero dzisiaj zdałem administracje i nareszczie mam wakacje:))) Co oprócz postepowania karnego i administracyjneg???pzdr. -
#pRZeMo#
Witka!!!
Jesli Cywil II to tylko dr Beata Janiszewska, uwazam,zajecia z ta Pania za jajlepsze na studiach, po nich egzamin to prawie formalnosc, moja grupa miaja watpliwy zaszczyt i przyjemnosc trafic na dr Krajewskiego, zdecydowanie NIE polecam, chociaz ja nie mam co narzekac bo 4 dostalem, ale jeszcze co do janniszewskiej, to naprawde mila sympatyczna, urocza wrecz osoba, poza tym zna kazdego studenta z imienia i nazwiska, aha tylko nie zrazajcie sie do niej po pierwszych zajeciach!!!!!bo to tylko pozory, zeby grupy sie wyludnily!!!!pozdrawiam -
#pRZeMo#
Nie zgadzam sie ze janiszewska jest hardcorowa, bo w koncowym rozrachunku to niewazne ile miales kolokwiow niezaliczonych i tak kazdy dostal zaliczenie wiec glowy do gory!!!
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne