-
Tomek Kraczek
-
hanna
-
JestemBobkiem
-
...too busy..being delicious...
-
-
Pan Żet
może na jutrzejszych ćwiczeniach ktoś zapyta Panią Doktor jaki sposób egzaminowania będzie uskuteczniała ? czekamy na wszelkie info -
Rijel
Mogę odpowiedzieć po doświadczeniach na prawoznawstwie, że połową sukcesu jest aktualny nastrój pani doktor:). -
Anonim
-
Mikó
Moze niech chociaz ktos napisze jaka ona w ogole jest, i podstawowe pytanie: czy egzamin u niej jak sie nie mialo z nia cwiczen jest do przejscia? Przy okazji mam prosbe do tych co do niej na cwiczenia chodza: napiszcie jakie lektury/podreczniki poleca, jakie ma ulubione tematy i jakie odpowiedzi lubi (bardzo konkretne czy mozna troche pofilozofowac:)? -
>Jarek napisał
>Zaprawdę ci co się zapisali, wiedzą co poczynili :)
W jakim sensie ? bo ja wyladowalem wlasnie u pani dr... na cw do niej nie chodzilem... -
♪ NewmaN ♪
Dołączam sie do ogólnej prośby o jakies info...?
Chyba wcześniej nie egzmainowala bo jak skoro byly pisemne egzaminy...
Jesli ktoś mógłby napisac czy polecala jakies ksiazki , albo czy na czyms sie kupiala mowila czy coś to bylibyśmy wdzieczni...:) -
Anonim
dr Kryniecka-Piotrak nie polecala zadnej z ksiazek.
Bedzie pytac tylko z zagadnien egzaminacyjnych podanych w konspekcie, a odpowiedzi trzeba udzielac na podstawie przeczytanych tekstow i ewentualnie podrecznika.
-
Mikó
dzieki za info. ALE: ktorego podrecznika??? Starego czarnego Lexisa w ktorym pod red. Szyszkowskiej, w ktorym ona pisala kilka rozdzialow, czy Zirka, czy czegos innego??? -
>jamartucha napisała:
>dr Kryniecka-Piotrak nie polecala zadnej z ksiazek.
>Bedzie pytac tylko z zagadnien egzaminacyjnych podanych w
>konspekcie, a odpowiedzi trzeba udzielac na podstawie
>przeczytanych tekstow i ewentualnie podrecznika.
>
Czyli wynika z tego ze przeczytac ksiazke np. Zirk nie zaszkodzi, a pytania beda konspektowe...hmm w sumie dobrze:) -
Kaladze
w zeszlym roku mialem doswiadczenia z Pania dr. musze powiedziec, ze to b. mila osoba, ale tez b. wymagajaca! takze lepiej pojsc na egzamin dobrze przygotowanym, zorientowanym w temacie -
Anonim
>Kaladze napisał
>takze lepiej pojsc na egzamin dobrze przygotowanym,
>zorientowanym w temacie
To jest dopiero rada - bezcenna i jakże uniwersalna ! Warto czytać grono wydziałowe :)
-
Anonim
>Mikó napisał
>dzieki za info. ALE: ktorego podrecznika??? Starego czarnego
>Lexisa w ktorym pod red. Szyszkowskiej, w ktorym ona pisala
>kilka rozdzialow, czy Zirka, czy czegos innego???
Ksiazka prof. Szyszkowskiej odpada, bo realizuje zupelnie inny program, niz ten ktory obowiazuje w tym roku. Na egzamin obowiazuje nas Zirk-Sadowski albo Stelmach i Sarkowicz "Filozofia prawa w XIX i XX w" + fragmenty z Morawskiego -
>jamartucha napisała:
>>Mikó napisał
>>dzieki za info. ALE: ktorego podrecznika??? Starego
>czarnego
>>Lexisa w ktorym pod red. Szyszkowskiej, w ktorym ona
>pisala
>>kilka rozdzialow, czy Zirka, czy czegos innego???
>
>Ksiazka prof. Szyszkowskiej odpada, bo realizuje zupelnie
>inny program, niz ten ktory obowiazuje w tym roku. Na
>egzamin obowiazuje nas Zirk-Sadowski albo Stelmach i
>Sarkowicz "Filozofia prawa w XIX i XX w" + fragmenty z
>Morawskiego
A jak nadawalby sie do egzaminu nowy podrecznik prof. Szyszkowskiej "Teoria i filozofia prawa" z 2008 ? -
Anonim
W konspekcie sa wymienione tylko te podreczniki, ktore podalam wczesniej i z tego co wiem, to one nas obowiazuja na egzamin. A co z pozostalymi, nie wiem. Moze zapytaj na cwiczeniach?? -
Anonim
>Jarek napisał
>>Kaladze napisał
>>takze lepiej pojsc na egzamin dobrze przygotowanym,
>>zorientowanym w temacie
>
>To jest dopiero rada - bezcenna i jakże uniwersalna ! Warto
>czytać grono wydziałowe :)
tak. i w dodatku coś mi przypomina; ) -
Anonim
A, trzeba odczytywać te subtelne różnice, w końcu powinniśmy dążyć do poziomu dworkinowskego "sędziego Herkulesa" :P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne