-
Dreamfan
Witam.; -) Z racji takiej,że nie za bardzo wiem z czym to jeść mam pytanie :
-Czy jeśli byłem na V roku i do tej pory nie obroniłem pracy magisterskiej, to studentem jestem do 31 września czy 31 października 2010 roku ? :-]
Byłbym wdzięczny za jednoczesne podanie linku do podania o przedłużenie terminu do złożenia pracy magisterskiej.
Z góry DZIĘKI -
Klod
co do bycia studentem to zachowujesz legitke do 31 pazdziernika albo do momentu zalatwiania spraw z dyplomem, wiec chyba to najwazniejsze; p
co do podania, to masz info na stronie: http://www2.wpia.uw.edu.pl/text8165...
podanie musi byc podpisane przez promotora i musisz je zlozyc wraz z indeksem, jako dowod, ze masz wszystko zaliczone na V roku. Co do jego tresci to nie sadze, zeby musiala byc bardzo tworcza, pani w dziekanacie mi powiedziala, ze jest to zwykla formalnosc.
powodzenia! -
A.
A jeśli się dostanie zgodę na przesunięcie terminu do 31 grudnia, to do kiedy właściwie trzeba złożyć pracę mgr? Chyba na conajmniej 2 tyg. przed obroną trzeba złożyć pracę, wiec rozumiem, że teoretycznie tak mniej wiecej do połowy grudnia, a praktycznie należałoby wcześniej? -
Kara
Dwa tygodnie dziekanat potrzebuje na przeżucie indeksu.
W praktyce indeks MUSISZ złożyć do 30 września i nie ma inaczej. Potem tylko płytkę, tu już nie ma takich twardych terminów. Obiegówkę można złożyć i po obronie. Jeszcze nie pytałam o przedłużanie legitki. Ale w połowie grudnia?! Wszyscy myślami pod choinką a ty im walniesz pracę magisterską, prześwięcą cię za to; -) Ja bym stawiała na połowę listopada, z ostrożności procesowej.
PYTANIE:
to moje pierwsze podanie (jedyne w ciągu 5 lat) - jak ładnie je zaadresować? Te wszystkie tytuły z nazwiskiem, jak to leci? I sam początek, nie wiem "Zwracam się z uprzejmą prośbą" czy tak?
-
-
A.
Dzięki za odp.
Dlatego pytałam jak to jest teoretycznie, bo praktycznie to domyślam się, że wcześniej, zresztą i tak mam zamiar złożyć dużo wcześniej.
Tak, miejsce data, imie nazwisko nr indeksu tel. kontaktowy, tytul PODANIE, tytuly, Szanowny Panie czy tam Pani, "Zwracam się z uprzejmą prośbą", z poważaniem -
Kara
A właśnie
Do: prof. dr hab. Krzysztof Rączka
czy do: doc. dr Elżbieta Mikos-Skuza
?
Składa się przez swoje okienko w dziekanacie czy przez któryś pokój, sekretariat? -
-
Kara
-
A.
-
Kara
Czy ktoś już w tym roku złożył to podanie? Przyjęli?
Bardzo trzeba naściemniać czy wystarczą "powody osobiste" i schluss?
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne