- 1
- 2
-
kris
Czy jakaś dobra dusza orientuje się jak wygląda sprawa tzw. samodzielności finansowej? Jakie są obecnie wymagania i czy je spełniając można ubiegać się o stypendium socjalne? W jakich granicach dochodu?? -
Fedoy
wystarczy poszukać - ostatnio jest o tym dużo, na innych gronach, stronie samorządu a nawet wydziałowej... -
kris
-
M & M
Ja chyba ze dwa lata temu się dowiadywałem w komisji styprndialnej. Z tego co pamiętam to zeby byc studentem samodzielnym finansową należy wykazać dochód miesięczny na min. poziomie najniższego wynagrodzenia za pracę, paradoks polega na tym, że jak wykażesz taki dochód to przekraczasz próg stypendialny i koło się zamyka. Zupełnie bezsensu, jak zresztą przyznawanie stypendiów studentom wieczorowym, którzy wykażą 0 dochód, to ciekawe skąd mają kesz na czesne?
Najlepiej jak napiszesz maila do komisji stypendialnej. -
-
*Enigmatyczna*
Czy ktoś może potwierdzić czy dyżury komisji stypendialnej:
Poniedziałek: 11:30 – 13:00
Wtorek: 9:45 – 13:00, 15.00 – 16:30
Środa: 11:30 – 13:00
Czwartek: 13:15 – 14:45
Piątek: 9:45 – 11:15, 13:15 – 14:45
są aktualne?
Z góry dzięki -
Ewunia
-
>Ewunia napisała:
>A czy wiadomo już może kiedy będą "wyniki"?
Niestety nic na ten temat nie wiadomo :( -
Marek
Katastrofa co tu się teraz dzieje z tymi stypendiami, w ubiegłym roku człowiek już w trzecim tygodniu października wiedział czy dostanie pieniądze czy nie - a teraz to totalna masakra !!! -
The Modern Thing
To chyba byłeś na innym kierunku bo w tamtym roku decyzja pojawiła się w grudniu; ) -
Fedoy
-
The Modern Thing
Z tego co pamiętam to na usosie informacja o przyznaniu stypendium była w grudniu a wypłata w styczniu :P Chyba że mówimy o jakichś mniej oficjalnych kanałach; P Ale mniejsza; ) -
-
Marek
-
Jest informacja (w USOSie) odnośnie tego, komu przyznali stypendium Rektora :)
-
Nellie Dean of the skiin' valley
-
-
MIA
Ja mam średnią 4,85 i nie przyznano mi stypendium. Wiecie może co mogę zrobić, czy mogę się jakoś odwołać? -
Marek
>MIA napisała:
>Ja mam średnią 4,85 i nie przyznano mi stypendium. Wiecie
>może co mogę zrobić, czy mogę się jakoś odwołać?
To bardzo dziwne, jeszcze wczoraj członkini komisji stypendialnej mówiła mi, że od 4,85 będzie przyznawane stypendium (pierwotnie rozważano wariant nawet 4,83) -
Lady Wrona Rozpaskudzona
-
anecik
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne