Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego [7244]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pbbb

witam wszystkich , pilnie poszukuje informacji o 2 wykladowcach z prawa chodzi mi o petzela i malinowskiego , szukam przede wszytskim informacji i opini niepochlebnych !!!!
  • aplikant radcowski Marta Kopeć

a po co Ci takie opinie, jezeli mozna wiedziec?????
    Petzla nie znam, a Malinowski to spoko gosc, dobry wykladowca...złych plotek nie rozpowszechniam publicznie,nie jestem ich pewna to raz, a dwa nie wiem po co Ci one
  • pbbb

Potrzebne mi sa one , do artykulu ktory musze napisac , a jak na razie o nich slyszalam bardzo zle historie i chcialabym aby mi ktos je potwierdził , lub tez zaprzeczył .Pozdrawiam
  • 007 Tomek Richardson aka Bond

hehe.Pewnie w takim razie nie studiujesz u nas bo o Preclu byc cos slyszala:)Z Malinowskim mialem zajecia i bardzo pozytywnie wspominam.
  • mattijjah

Malinowski spoko wykladowca :)
    A na bajkach i "opowiesciach z krypty" sie nei znam; d
  • aplikant radcowski Marta Kopeć

Mysle, ze to czy powiemy cos tutaj czy nie, to chyba nie bedzie dla ciebie bardzo wiarygodnym źrodłem informacji i dowodem prawdziwosci.
    Zastanawia mnie fakt, od kiedy to pisze sie artykuly z zalozenia negatywne???

U Malinowskiego strasznie sie zawsze usmialam na wykladach,jego przykłady: Kazdy ratlerek jest rybą, albo Jezeli Jan nie je, nie pije i nie spi to ma czas na brydza.I jego słynny mikroport, ktory sie czesto zacinał, ale facet zawsze usmiechniety, chociaz milo sie robi na jego widok, mozna sie usmiechnac, a nie zdolowac, jak co po niektorymi.
    Petzla znam tylko z opowiadan, ale to ploty, a czy sa prawdziwe nie wiem....słyszalam , ze jest ok, szczegolnie na obozach integracyjnych:D:Dhehe
  • pbbb

Nie oczekuje nowych ekscytujacych informacji , bo to co uszlyszalam o tych dwoch wykladowcach mi juz wystarczy ale szukam potwierdzenia .
    Artykol ma byc z zaloenia negatywny dlatego ze jezeli znasz sie na dziennikarstwie to wiesz ze trzeba na poczatku postawic sobie teze i jej bronic. Pomimo tego co juz wiem o tych 2 panach jestem otwarta na zmiane zdania .
  • Asia

Ulcia to jak juz gdzies umiescisz ten artykul to daj nam znac :D ja chetnie poczytam....chocby z ciekawosci jak to sie rozchodza plotki ploteczki ...nie zawsze do konca prawdziwe
  • Anonim

Obaj są synami szatana i piją kozią krew [BUAAAHAHAHA]
    Do czego ten art.? Do Faktu??
  • tubix

khekhe usmialam sie i zaraz dojde do wniosku,ze mamy w tym topiku alter ego ktoregos z podnóżkow panow profow. nic tylko sie teraz zaczac rozplywac "a petzel to jest cudny,bo ostatnio tylko 4 rany chuchnal mi dymem w twarz na dyzurze"
  • pbbb

Nie twierdze ze plotki sa prawdziwe , ale jezeli jedna informacja jest powtarzana przez kilku studentow to moze jest w tym troche prawdy, a nawet jak te wszytski historie sa wyssane z palca to mimo wszystko warto to sprawdzic
  • pbbb

Nie twierdze ze plotki sa prawdziwe , ale jezeli jedna informacja jest powtarzana przez kilku studentow to moze jest w tym troche prawdy, a nawet jak te wszytski historie sa wyssane z palca to mimo wszystko warto to sprawdzic
  • Grono.Net

z tego co ja się orientuję, to oni raczej w innych płynach gustują...:)
  • Grono.Net

powinnas przejsc sie na dyzur:) niezapomniane wrazenia, goraco polecam;)
  • Grono.Net

to nie tylko dyżur, to b. ostry dyżur!!! szkoda tylko ze zamiast Clooney'a Petzel tam przyjmuje...
  • Grono.Net

na dziennych dyzur jest w miare jeszcze ok, ale wieczorowe, tam jest najweselej:)
  • Asia

Bo jest pozniej i wszyscy sie tam wbijaja...
  • Grono.Net

jak mi będzie kiedyś smutno, to się chyba przejde do wieczorowych na ten dyżur...:)
    tylko dajcie mi słowo skauta, że się nie zawiode...:)
  • Grono.Net

na 1 roku tam bywalem i bylo niezle, naprawde ostro, teraz pewnie Petzel powoli hamuje bo Longschamp ma zostac nastepnym dziekanem, wiec wrazenie chcialby zostawic jak najlepsze
  • Anonim

ja sie boje tu cokolwiek mowic bo potem to zostanie wykorzystanie przeciwko mnie, niby logike mam juz od dawna za soba ale nigdy nic nie wiadomo CO NIE? :]
  • 1
  • 2
| |

Grono studentów Wydziału Prawa i Administracji na Uniwersytecie Warszawskim. Zasady grona: Przeczy...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)