Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego [7244]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wiktor

hej!

co było na ostatnich zajęciach? co trzeba przygotować na następne?

pozdrawiam
  • wiktor

podbijam.. nie ma na gronie nikogo od niewiadomskiego?;)
  • Adam

Odpowiem Panu sam, skoro żaden słuchacz nie chce: na zajęcia następne obowiązuje rozdział 8 z podręcznika dotyczący dziedziczenia gospodarstw rolnych. pozdrawiam i zapraszam
  • Anonim

ponawiam temat. Święta były dłuuugie, zapomniało mi się;) Co na dziś na ćwiczenia?
  • Li§ek

Czy zajęcia koncentrują się na głównie kwestiach dotyczących nieruchomości, zagospodarowania przestrzennego, ustoju rolnego czy może poruszane są też zagadnienia prawa żywnościowego i WPR? Widzę, że Pan mgr sam zagląda na grono, więc uprzejmie proszę o odpowiedź;)
  • Anonim

to ja sie podepne pod temat
    moglby mi ktos powiedziec, czy mgr pozwala chodzic do swoich innych grup ?
  • Majeczka

Prawa żywnościowego nie było,ale WPR jak najbardziej. można chodzić do innych grup (przynajmniej tak było rok temu)
  • Majeczka

ale lepiej ustalić wcześniej z panem Magistrem że chce się chodzić do innej grupy
    pozdrawiam
  • majg

odswiezam temat.
    moze bylby ktos tak mily i napisal co trzeba przygotowac na jutrzejsze zajecia ?
    z gory dzieki i pozdrawiam
  • Figa

co należy przygotowac na kolejne zajęcia do pana mgr? chodzi mi o zajęcia, które odbywają sie we wotrek o godz. 15
  • Ko$$a

Ja również jestem zainteresowany materiałem na wtorek/środę do Pana mgr?

Z góry dzięki
  • Anonim

>Ko$$a napisał
    >Ja również jestem zainteresowany materiałem na
    >wtorek/środę do Pana mgr?
    >
    >Z góry dzięki

doczytac w książce o darowiźnie i dożywociu, poczytać dodatkowo o prawie pierwokupu i art. 3 i 4 ustawy o ustroju rolnym
  • Ko$$a

Dzieki
  • Ko$$a

Niestety w tym tygodniu historia się powtarza:

Co mamy zrobić na ten wtorek do Pana mgr?
  • Wereneida

Hej, czy ktoś mógłby napisać jakie rozdziały obowiązują na kolokwium?
  • Oszcz

podbijam, jakie rozdziały na kolokwium?
  • Wereneida

dostałam info od kogoś, że obowiązują te rozdziały co do egzaminu,ale aż mi się wierzyć nie chce...
  • Anonim

a czy są jakieś rozdziały, które na egzaminie nie obowiązują? bo gdzieś zapodziałam tą kartkę...
  • Marcin

Na kolokwium ma być wszystko to, co przerobiliśmy na zajęciach. Z każdego tematu ma się coś trafić.
  • Wereneida

a co przerobiliśmy?....gdyby ktoś był tak uprzejmy :)
    Z góry dziękuję
  • 1
  • 2
| |

Grono studentów Wydziału Prawa i Administracji na Uniwersytecie Warszawskim. Zasady grona: Przeczy...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)