- 1
- 2
-
wiktor
hej!
co było na ostatnich zajęciach? co trzeba przygotować na następne?
pozdrawiam -
wiktor
-
Adam
Odpowiem Panu sam, skoro żaden słuchacz nie chce: na zajęcia następne obowiązuje rozdział 8 z podręcznika dotyczący dziedziczenia gospodarstw rolnych. pozdrawiam i zapraszam -
Anonim
ponawiam temat. Święta były dłuuugie, zapomniało mi się;) Co na dziś na ćwiczenia? -
-
Li§ek
Czy zajęcia koncentrują się na głównie kwestiach dotyczących nieruchomości, zagospodarowania przestrzennego, ustoju rolnego czy może poruszane są też zagadnienia prawa żywnościowego i WPR? Widzę, że Pan mgr sam zagląda na grono, więc uprzejmie proszę o odpowiedź;) -
Anonim
to ja sie podepne pod temat
moglby mi ktos powiedziec, czy mgr pozwala chodzic do swoich innych grup ? -
Majeczka
Prawa żywnościowego nie było,ale WPR jak najbardziej. można chodzić do innych grup (przynajmniej tak było rok temu)
-
Majeczka
ale lepiej ustalić wcześniej z panem Magistrem że chce się chodzić do innej grupy
pozdrawiam -
majg
odswiezam temat.
moze bylby ktos tak mily i napisal co trzeba przygotowac na jutrzejsze zajecia ?
z gory dzieki i pozdrawiam -
Figa
co należy przygotowac na kolejne zajęcia do pana mgr? chodzi mi o zajęcia, które odbywają sie we wotrek o godz. 15 -
Ko$$a
Ja również jestem zainteresowany materiałem na wtorek/środę do Pana mgr?
Z góry dzięki -
Anonim
>Ko$$a napisał
>Ja również jestem zainteresowany materiałem na
>wtorek/środę do Pana mgr?
>
>Z góry dzięki
doczytac w książce o darowiźnie i dożywociu, poczytać dodatkowo o prawie pierwokupu i art. 3 i 4 ustawy o ustroju rolnym -
Ko$$a
-
Ko$$a
Niestety w tym tygodniu historia się powtarza:
Co mamy zrobić na ten wtorek do Pana mgr? -
Wereneida
Hej, czy ktoś mógłby napisać jakie rozdziały obowiązują na kolokwium? -
-
Wereneida
dostałam info od kogoś, że obowiązują te rozdziały co do egzaminu,ale aż mi się wierzyć nie chce... -
Anonim
a czy są jakieś rozdziały, które na egzaminie nie obowiązują? bo gdzieś zapodziałam tą kartkę... -
Marcin
Na kolokwium ma być wszystko to, co przerobiliśmy na zajęciach. Z każdego tematu ma się coś trafić. -
Wereneida
a co przerobiliśmy?....gdyby ktoś był tak uprzejmy :)
Z góry dziękuję
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne