Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego [7244]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Oszcz

Napewno unijne regulacje rynku rolnego, kształtowanie przestrzenne, dziedziczenie i formy zmiany własności rolnej intervivos co po polsku chodzi, że między żywymi. Rzecz się mnie wszechwładnemu moderatorowi rozchodzi o to czy aby coś jeszcze nie było?
  • Wereneida

jeszcze chyba rejestry i agencje
  • Iru$ka

a ktos sie orientuje w jakiej formie ma byc ten kolos? test, opisowka....?
  • Figa

kolos ma byc testowo-opisowy. Test jednokrotnego wyboru.

Wie ktoś może, czy było coś na zajęciach na temat struktur gospodarczych państwowej własności rolnej (rozdz. X) i form prawnych dysponowania zasobem własności Skarbu Państwa (rozdz. XI) ?
  • ania_g

czy coś wiadomo na temat czy na kolokwium można mieć ustawy?
  • Oszcz

Kolokwium było całkiem fajne. Specjalnie dla pana magistra podbijam ten wątek.
  • Marian Koniuszko

Rolne u Niewiadomskiego było jednym z najlepiej prowadzonych ćwiczen w mojej kończącej się V letniej karierze na WPiA.Samo kolokwium bardzo w porządku,bez zbędnych udziwnień,opisówka to podstawy test troche trudniejszy ale w sam raz dla średnio rozgarniętych.
  • nicee

ja tez uwazam ze rolne prowadzone przez mgr A. Niewiadomskiego bylo najleszymi cwiczenimi jakie do tej pory mialam
    szkoda ze nie ma wiecej takich prowadzacych...
  • Wereneida

tak właśnie, definitywnie najlepsze ćwiczenia
  • Kasiula

tak dokładnie ja też uważam że to były "top" ćwiczenia:D Naprawdę świetnie prowadzone, ciekawie,z humorem ale największym plusem mgr Niewiadomskiego jest to że potrafi zmobilizować do nauki bez zastraszania:) Nie przesadzę jeśli napiszę że to jeden z najlepszych ćwiczeniowców na wydziale (a takich jest dosłownie kliku):)
  • Agatka

najlepsze ćwiczenia, tak jak i prowadzący :)
  • donnowdaname

nie musicie tak słodzić, w końcu prof. Czechowski też ma wpływ na ocene z egzaminu; )
  • monique

Hello,

czy ktoś miły z grupy środowej mógłby napisać, co mamy przeczytać/przygotować na najbliższe zajęcia?

dzięki
  • dmgabrysiak

Hej czy dzisiaj Pan Niewiadomski mówił coś na temat egzaminu? czy będzie razem z prof Czechowskim egzaminował? na co zwrócić szczególną uwagę? jakieś najważniejsze zagadnienia bez których ani rusz?
    Pozdrawiam
| |

Grono studentów Wydziału Prawa i Administracji na Uniwersytecie Warszawskim. Zasady grona: Przeczy...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)