-
Napewno unijne regulacje rynku rolnego, kształtowanie przestrzenne, dziedziczenie i formy zmiany własności rolnej intervivos co po polsku chodzi, że między żywymi. Rzecz się mnie wszechwładnemu moderatorowi rozchodzi o to czy aby coś jeszcze nie było?
-
Wereneida
-
Iru$ka
a ktos sie orientuje w jakiej formie ma byc ten kolos? test, opisowka....? -
Figa
kolos ma byc testowo-opisowy. Test jednokrotnego wyboru.
Wie ktoś może, czy było coś na zajęciach na temat struktur gospodarczych państwowej własności rolnej (rozdz. X) i form prawnych dysponowania zasobem własności Skarbu Państwa (rozdz. XI) ? -
-
ania_g
-
Kolokwium było całkiem fajne. Specjalnie dla pana magistra podbijam ten wątek.
-
Marian Koniuszko
Rolne u Niewiadomskiego było jednym z najlepiej prowadzonych ćwiczen w mojej kończącej się V letniej karierze na WPiA.Samo kolokwium bardzo w porządku,bez zbędnych udziwnień,opisówka to podstawy test troche trudniejszy ale w sam raz dla średnio rozgarniętych. -
nicee
ja tez uwazam ze rolne prowadzone przez mgr A. Niewiadomskiego bylo najleszymi cwiczenimi jakie do tej pory mialam
szkoda ze nie ma wiecej takich prowadzacych... -
Wereneida
-
Kasiula
tak dokładnie ja też uważam że to były "top" ćwiczenia:D Naprawdę świetnie prowadzone, ciekawie,z humorem ale największym plusem mgr Niewiadomskiego jest to że potrafi zmobilizować do nauki bez zastraszania:) Nie przesadzę jeśli napiszę że to jeden z najlepszych ćwiczeniowców na wydziale (a takich jest dosłownie kliku):)
-
Agatka
-
donnowdaname
nie musicie tak słodzić, w końcu prof. Czechowski też ma wpływ na ocene z egzaminu; ) -
monique
Hello,
czy ktoś miły z grupy środowej mógłby napisać, co mamy przeczytać/przygotować na najbliższe zajęcia?
dzięki -
dmgabrysiak
Hej czy dzisiaj Pan Niewiadomski mówił coś na temat egzaminu? czy będzie razem z prof Czechowskim egzaminował? na co zwrócić szczególną uwagę? jakieś najważniejsze zagadnienia bez których ani rusz?
Pozdrawiam
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne