-
tyśka
napiszcie proszę które rozdziały obowiązują na egzamin do dra Marciniuka. Z góry dzięki -
Anonim
niestety - miał podać je na dzisiejszych zajęciach ale było zastępstwo a za tydzien juz zajęc nie ma, także dowiemy sie juz w 2008! hip hip? hura!! -
Anonim
Nam w poprzedni piątek wszystko podał bo go poprosiliśmy. Tzn. on podawał to co ustaliła cała katedra jako obowiązujące, o to Wam chodzi ? Czy o jakieś szczególne wymagania dr Marciniuka ? No nie wiem w każdym razie poprosiliśmy żeby nam powiedział co na egzamin obowiązuje a ona na to :
- rozdział I & 2, 3 ( będe tego używał [&] jako paragraf bo nie mogę znaleźc na klawiaturze :)
- rozdział II & 1, 7
-rozdział III & 2, 3
-rozdział IV cały
-roz. V najpierw powiedział że nie ale później popatrzył i stwiedził że jednak warto by przeczytac
-roz. VI cały oprócz & 2
-roz. VII cały
-roz. VIII & 1, 3, 4, 5, 10, 12, 14
-roz. IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV całe wszystkie :(
-roz. XVI & 2 tylko
-roz. XVII, XVIII, XIX całe
-roz. XX, XXI nie
-roz. XXII, XXIII całe
-roz. XXIV & 2, 7, 10, 12, 13
-roz. XXV cały
-roz. XXVI nie
-roz. XXVII cały
-roz. XXVIII bez & 7 i 8
-roz. XXIX i XXX nie
-roz. XXXI cały
reszta do końca już nie.
Macie i browar się należy; ) -
Anonim
dzieki !!
na przyszlosc praktyczna rada jak uzyskac symbol: § >> lewy Alt+0167 (z klawiatury numerycznej)>> sprawdzcie sami!!!! :D
za te podpowiedz dla mnie tez browar sie nalezy.. hiehie
-
-
Anonim
§ no faktycznie działa :) ale jak pracowałem w kancelarii to mieli na to jakiś łatwiejszy skrót, tylko nie pamiętam jaki :) -
beetle
Te wymagania trochę szersze niż rok temu...A mówił Wam z głowy czy z listy dyktował? Jak z głowy to znając jego mógł się machnąć :) -
Anonim
-
beetle
-
->KaWaLeC<-
-
kryśka
prośba do zadających egz u dr w tym tygodniu napiszcie jakie padały pytania bo nie zdzierżę rybołówstwa i żywności :(( -
kryśka
-
kryśka
heloł?! dlaczego nikt nie dzieli się wrażeniami po dzisiejszym egzaminie u dr?!?! bardzo prosimy o jakiekolwiek inf :D -
Anonim
-
Anonim
-
ddr
-
Pan Żet
15 osób wczoraj zdawało , niech ktoś się podzieli wiadomościami , reszta czeka -
Dzioobek
A czy ktoś ma może listę pytań którą pan dr rozsyłał na mejla?? Bo ja jakoś jej nie posiadać :D -
Pan Żet
coś takiego jak lista pytań chyba nie istnieje , chodzi Ci pewnie o wykaz zagadnień z podręcznika , które obowiązują całą katedrę , ale to masz przecież wyżej.... -
Dzioobek
-
Anonim
Też nie słyszałem o niczym takim jak lista pytań którą miałby pan doktor rozsyłać ale ostatnio dostałem maila od kumpla z jakąś listą zagadnień podobno ulubionych doktora.
ps. (to nie są żadne sprawdzone informacje niestety)
Ubezpieczenia społeczne,
Gospodarstwo rolne art. 55 3 KC,
Urządzenia a inwentarz,
Umowa z następcą,
Def. Gruntów rolnych,
Prawo pierwokupu,
Scalanie gruntów,
Gospodarka rolna a przedsiębiorstwo,
Czy gospodarstwo może być przedmiotem..?
Podatek od nieruchomości rolny i dochodowy,
Ochrona gruntów rolnych,
Miejscowy plan zagospodarowania przestrz.,
Odpowiedzialność nabywcy gospodarstwa za długi art. 554,
Obowiązki osoby wyłączającej nieruchomości rolne z gospodarstwa rolnego ?
Spadkobranie gospodarstw rolnych ogólnie.
Przyznam , że niektóre zagadnienia są troche zbyt ogólne, no ale cóż daje to co mam.
Pozdrawiam,
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne