-
Anonim
Chce zmienic termin egzaminu z administracji (a raczej egzaminatora - z dr Szubiakowskiego na dr Stefanska). Co przekona dr Petzla? :) Ktos juz probowal? No i czy mam sie wypisac do 3 maja, bo nie uda mi sie wczesniej tego zalatwic :/ -
Luby_
z tego co wiem, masz prawo do zmiany egzaminatora, ale nie mozesz wybrać kogo bys chciała, moze byc ktos inny byle nie ten którego masz, chyba katedra decyduje... -
Anonim
Obawiam się że jednak nie tak to działa... Ale z tego co mówili drugoroczni to babka powiedziała że będzie przyjmować w piątki po 18 i jak to ujęła "w wyjątkowych sytuacjach przecież mozna dopisywać do grupy:)" Radziłabym Ci jednak sie wcześniej wypisać... Nie wiadomo co będą robić jak ktoś pójdzie do kogoś innego... -
A.
Odświeżam jakiś stary wątek z 2005r., ale temat trochę inny.
Czy ktoś składał jakieś podania o zmianę terminu egzaminu w sesji letniej albo żeby go zdawać indywidualnie czy co, z racji dwóch kierunków? Czy coś takiego przejdzie? Bo do dziś myślałam, że nie, skoro na starcie mi powiedzieli, że nie mam z racji dwóch kierunków żadnych przywilejów, a tu dziś mi ćwiczeniowiec mówi, że ludziom się udało coś takiego załatwić oficjalnie. Jakieś porady, doświadczenia? I tak już za późno na pewno :/
Ale na przyszłość bym się chętnie dowiedziała.
Dzięki, pozdrawiam! -
-
Karol
biorąc pod uwagę pro studenckie podejście obecnego prodziekana to szczerz wątpię żeby takie podanie zostało uwzględnione... -
Anonim
To zależy od tego, czy na drugim kierunku jesteś w ramch umowy między wydziałami/uczelniami, czyli tzw. studia równoległe, czy sama zdawałas osobno na drugi kierunek i się dostałaś.
W tym drugim przypadku - sprawa przekładania egzaminów wygląda marnie, bo "sama dokonałas takiego wyboru".
Co do tego pierwszego - studenci równolegli są traktowani preferencyjnie, ale to i tak kwestia uznaniowa -
A.
Hm, nie jestem studentem równoległym. Nie chcieli mi przyjąć podania o zgodę na dwa kierunki ani która uczelnia to macierzysta.
Przed chwilą dzwoniłam do dziekanatu SGH, bo na WPiA nikt nie odbiera i pani stamtąd powiedziała mi, że jeśli chcę, mogę iść dopiero na drugi termin i jeśli mi dobrze pójdzie, to wszystko ok i to nie wpływa na średnią. A jeśli źle mi pójdzie, to wtedy dopiero piszę podanie, że miałam egzaminy na UW i dostanę następny termin. Czy na WPiA też tak jest? -
Anonim
>Agata napisała:
>Hm, nie jestem studentem równoległym. Nie chcieli mi
>przyjąć podania o zgodę na dwa kierunki ani która
>uczelnia to macierzysta.
>
>Przed chwilą dzwoniłam do dziekanatu SGH, bo na WPiA nikt
>nie odbiera i pani stamtąd powiedziała mi, że jeśli
>chcę, mogę iść dopiero na drugi termin i jeśli mi
>dobrze pójdzie, to wszystko ok i to nie wpływa na
>średnią. A jeśli źle mi pójdzie, to wtedy dopiero
>piszę podanie, że miałam egzaminy na UW i dostanę
>następny termin. Czy na WPiA też tak jest?
Jak na pierwszym masz nieobecnosc, a na drugim 2 to mozna napisac podanie o 'warunek' - daja go z urzedu - masz wtedy czas [czesto jest to do 15 pazdziernika] na poczatku przyszlego roku akademickiego na zaliczenie danego przedmiotu - forma zaliczenia z tego co pamietam zalezy od przedmiotu - jedni organizuja normalne terminy, na innych mniej popularnych mozna poprostu skoczyc do kogos na dyzur. -
A.
Dzięki!
A czy jak nie pójdę na pierwszy termin, to tak jakbym dostała 2? I czy jak nie pójdę na niego i dobrze napiszę drugi termin, to ta 2 się liczy czy tylko to, co dostanę z drugiego terminu? -
Anonim
>Agata napisała:
>Dzięki!
>A czy jak nie pójdę na pierwszy termin, to tak jakbym
>dostała 2? I czy jak nie pójdę na niego i dobrze napiszę
>drugi termin, to ta 2 się liczy czy tylko to, co dostanę z
>drugiego terminu?
Z tego co pamietam nieobecnosc to nieobecnosc, nie liczy sie do sredniej, nie 2 'z urzedu'; )
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono studentów Wydziału Prawa i Administracji na Uniwersytecie Warszawskim. Zasady grona: Przeczy...
Miejsca grona (5)
-
Coffeetura Krakowskie Przedmieście 4/6, Warszawa
-
Błaszczuk i Wspólnicy Kancelaria Radców Prawnych undefined, Warszawa
-
CLUB STEREO Nowy Świat 21A, Warszawa
-
The Shot Polna, Warsaw
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce