Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego [7244]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kuba

???
  • 007 Tomek Richardson aka Bond

no jak zdawalem u niego rok temu to normalnie zasypial!!Pierwszy raz cos takiego widzialem!Ja mu sie tu produkuje o czynnosci prawnej a on chrapie!!Powaznie
    Pytal wiecej z ogolnej z rzeczowki bradziej ogolnie - np. rodzaje sluzebnosci.
    To starszy profesor jest.Bardzo mily jak nie spi:)
    Jedna panna nic nie umiala.Zadal jej multum pytan bo ewidentnie nie chcial jej postawic 2 no ale nic a nic nie powiedziala.
    PZDR
  • 迷子/MAL Mayfair/aNiUTKA/ღ

jest ok ja w zeszłym roku u niego byłam nie narzuca odpowiedzi daje czas do namysły i naprawde bardziej pyta z ogólnej a rzeczowa tak po łebkach A poza tym jest miły i nie ma założenia żeby Cie oblać
  • forum anatomicum

jak zaśnie to po prostu uciekajcie.
  • Kuba

jeszcze jedno pytanko.Czy Bleszynski pyta o artykuly np.jaki art. mowi o tym i o tym?? :)
  • Anonim

Egzamin jest srednio stresujacy, chcociaz rzeczywiscie Prof. sprawia wrazenie jak by zasypial:D takze czesto po porstu mozna powtarzac to samo kilka razy co by bylo wiecej:D z art tak nie pyta chcoiaz ma swoje ulubione, np nabycie prawa od nieuprawionego podmiotu, ale poza tym jest ok, aaaa i o hipoteke baaardzo lubi pytac, takze z tego trzba sie przygotowac. na egzaminue laska nic nie umiala, nie odopwiedziala na zadne pytanie i wyblagala 3, zalezy jaka ocena kogo intreseuje, ale 5 tez byly:D
  • Kuba

wielkie dzieki:))
  • maarysiaa:D

zdawałam u Niego na 2 roku cywila, zasypiał to prawda, ale tak poza tym, to chyba lepiej sie nie dało trafic:)))jest zupełnie wyluzowany, tak uwielbia zastaw i hipoteke:))))
  • Kuba

bleszynski zarzuca kazusy na egzaminie??
| |

Grono studentów Wydziału Prawa i Administracji na Uniwersytecie Warszawskim. Zasady grona: Przeczy...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)