-
Pani-Ka
witam! niedawno przeprowadziłam sie do Wroclawia i szukam i szukam jakiejś pracy, może ma z was ktos namiary na cokoliwiek co nie jest akwizycją?? -
Erill
W sumie chyba najłatwiej dostać prace kelnerki jeśli ma sie jakieś doświadczenie.. chodząc po rynku znazłam, nie szukając 3 takie ogłosznia.. m.i w metro barze; ) -
rowr
kelnerki , i sklepy z ciuchami tam tez duzo osob potrzeba no i macdonald :) -
Erill
No wiesz rowr, zeby maca dziewczynie polecac?
Mc to ostatecznosc jest; P -
-
rowr
-
Gretchen Ross
kup sobie wyborcza w poniedziale - cv nie wysylaj tylko zaso w maire mozliwosci, daje Ci weksze prawdopodbienstwo znalezienia pracy
no i przejdz sie po centrach handlowych i pubach :) -
Gretchen Ross
-
rowr
-
Pani-Ka
dzięki za szybki odzew:-)
własnie juz się nauczyłam nie wysyłać, tylko zanosić cv-iki tam gdzie by było ok, póki co mam odzewy tylko z pieprzonych akwizycji i taka pracę wykonuje od 3 dni i bardzo mnie już to wkurza,bo zajmuje mi to 15H dziennie i nic z tego nie ma:/ to chyba gorsze nawet od maca:D
trza bedzie zrobic w takim razie tour the bar :-) -
s(t)ymulantka ....
-
górka
zglos sie do work service na Ruskiej 51 ( pasaz) albo wyslij cv do oddzialu Wroclaw, http://www.workservice.pl -
Pozia
work serwis?
powalilo cie?
tam wysylaja do pracy na kasach w marketach obcinajac kase i tak juz dosyc marna (swojej dzialki przeciez nie odpuszcza)
gazeta wyborcza to dobra sprawa
pod warunkiem ze ma sie dobrze zrobione cv i lm
ja bez zanoszenia osobistego (only mail) mialam sodyc spore zainteresowanie moja osoba
i przed chwila sobie przypomnilama ze zaspalam jedno spotkanie (na 10 bylo); )
ale co tam :>
jak jutro wszystko pojdzie ok to bede pracownikiem kancelarii prawnej :> to ma byc "inicjujacy" dzien
hyhy pewno jakies rytualy wprowadzajace nowych do firmy :D -
Gretchen Ross
-
Pozia
no fajnie nie :)
ide tam tylko i wylacznie ze po 1 nie do konca bedfe miala do czynienia z prawnymi sprawami
a po 2 jak sie sprawdze w ogolnym dzialaniu to zostane przeniesiona w te obszary firmy ktore mnie interesuja
ta firma zatrudnia ok 70 osob i zajmuje 3 pietra pewnego budynku :D -
yarecki
jak chcesz zostać dyrekturem oddziału, to u mnie szukają
http://www.getinleasing.pl/praca/ob...
walnę ci jakieś rekomendacje :D -
Anonim
-
rowr
dane osobowe...zainteresowania..i takie tam :D pozatym hemmm pisz wszytsko co robilas jakies praktyki i takie tam :) -
Anonim
-
Gretchen Ross
-
Gretchen Ross
>yarecki napisał
>jak chcesz zostać dyrekturem oddziału, to u mnie
>szukają
> http://www.getinleasing.pl/praca/ob...
>
>walnę ci jakieś rekomendacje :D
kurka trza meic prawko; (
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Wrocław
- Załóż własne grono tematyczne