- 1
- 2
-
Anonim
Interesuja mnie wroclawskie lokale, na kieszen biednego studenta; )
Takie z obiadkami jak u mamusi ...:P
Help me. -
Anonim
-
Gretchen Ross
Polecam Wiarusa - pierogi domowe z surowka z kiszonej kapustki 2,50 gdzies razem, za 5,5 zl zjesz tez przepyszne placki po wegiersku :) -
Anonim
Ooo dzieki:D
Takich info mi bylo trzeba.
Ale potrzebuje jakis adresow, bo ja jeszcze wroclawia nie znam :P
Plissss -
-
Anonim
boshhhhhhhhhe jak ja nie znosze viarusa.....fuuu nie iwem jak teraz tam jest..ale kiedys smierdzialo staroscia..i ta paskuda sprzedajaca jedzenie..az sie odechciewa jedzenia.
lepsza "zlota kurka" na pilsudskiego.niedaleko pl.legionow -
magdalenapaulina
ja tam polecam "bazylię" może i nie jest aż tak tanio ale jedzenie jest świetne. Kużnicza. -
Anonim
-Kultowy "Miś" na Kuźniczej obok budynku uniwersytetu a dokladnie obok wydzialu prawa.
-Bardzo dobre jedzenie ale moze niekoniecznie "jak u mamusi":) jest w "Cegielni" na ulicy wieziennej rowniez blisko wydzialu prawa.
-Bar mleczno-obiadowy "Jacek i Agatka"- blisko Galerii Dominikanskiej a dokladnie pomiedzy Galeria a Halą Targową
-A bar "mewa" jest zaraz za mostem uniwersyteckim
- Niedawno uruchomiono jadłodajnie o nazwie STP czy jakos tak, szybko tanio i pysznie..nie pamietam..cos w ten deseń:) kilogram zarcia za 20 zeta:) w kazdy badz razie na Kuzniczej na przeciwko francuskiej nalesnikarni, ktora swoja droga tez jest niezla:)
pozdrawiam -
Anonim
-
Anonim
-
mushroom_ daddy
Bar 22 na Tęczowej. Pani! pół kopy pirogów ruskich za dwa ojro i to z okraską :D A do tego jeszcze inne cuda polskiej kuchni - i to wszystko robione na mniejscu;) -
Anonim
a najfajniesze jest "Słoneczko" (mijamy galeriowiec, idąc na południe, i skręcamy w lewo, mijamy targowisko i dochodzimy do biedronki która jest z prawej str. stajmy twarzą do wejścia do biedronki a 2metry od nas po lewej stronie mamy schodki na góre gdzie znajduje się "słoneczko" już koło biedronki zobaczyć mozna "reklamy" Najeść się można na full za ok5zeta ale to dla bardzo bogatych bowiem ja jadam tam obiady za3 (żurek-świetny z jajkiem, ziemniaki, dwie sórówki) -
Gretchen Ross
kurka tam nie jadlam jeszcze a ze szkoly blisko; )
no i bar blaszak na targowisku;) wow!
-
Anonim
bar "wzorcowy", ul. piłsudskiego,
pani podała mnam kompocik ze słowami
"rano ugotowałam"
^-^ -
Pozia
qrde powiem krotko
takich topikow byly juz 2 jak nie wiecej w historii tego grona
w jednym bylo ok 200 postow na temat dobrezo zarcia (tzn glownie na ten temat byly wypowiedzi)
jesli komus sie chce to ten topik warto odszukac
no o ile tsy (tradycyjnie i jak zwykle) nie skasowal do uznajac ze jest niepotrzebny -
s(t)ymulantka ....
>Tadek... napisał
>a najfajniesze jest "Słoneczko" (mijamy galeriowiec,
>idąc na południe, i skręcamy w lewo, mijamy
>targowisko i dochodzimy do biedronki która jest z
>prawej str. stajmy twarzą do wejścia do biedronki
>a 2metry od nas po lewej stronie mamy schodki na góre
>gdzie znajduje się "słoneczko" już koło
>biedronki zobaczyć mozna "reklamy" Najeść
>się można na full za ok5zeta ale to dla bardzo
>bogatych bowiem ja jadam tam obiady za3
>(żurek-świetny z jajkiem, ziemniaki, dwie
>sórówki)
nie sloneczko-tylko SłONECZNY bar sie nazywa;]
dobre to maja naleśniki- inne rzeczynie bardzo ludzka strawe przypominają;] -
s(t)ymulantka ....
>princess tomato in salad kingdom napisała:
>kurka tam nie jadlam jeszcze a ze szkoly blisko; )
>
>no i bar blaszak na targowisku;) wow!
>
a do jakiej Ty szkoly chodzis że zmasz do slonecznego i blaszaka blisko??; > -
Gretchen Ross
-
mushroom_ daddy
-
Gretchen Ross
Btw. jak ktos chce tanio to ja smialo moge polecic gotowy sos Dawtony, meksykanski ( 2,79 w tesko ), wlasnie wcinam, do tego ryz i mielone miesko ( jakies 5zl ). Mamy za grosze zarcia na 2 osoby a i trzecia tez raczej by sie tym najadla:) ( sosu troche mi wyszlo ) -
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Wrocław
- Załóż własne grono tematyczne