WROCŁAW [5792]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • serpentyna

Mój Tato jak codzień zaparkował pod domem. Rano chciał gdzies pojechać. Schodzi przed dom, a samochodu nie ma. Kupiliśmy go miesiąc temu...
    Dobija mnei, że ludzie kradną... nie chce sie tu żalić, ale może warto porozmawiać o tym co się dzieje w naszym mieście?
  • Nindë

moim rodzicom ukradli już 3 razy. na policje liczyc za abrdzo nie mozna, ale jaks zybko sie zadziala to mozna liczyc na taksówkarz, kierowców autobusów i innych... :) to moze zadzialac
  • serpentyna

może to i dobry pomysł... tymbardziej, że nasz samochód był dość charakterystyczny... miał niemieckie napisy...
  • Nindë

wystarczy podac nr. rejestracji, wyglad, charakterystyczne cechy i prosic o pomoc kogo sie da. :) inaczej nic nie pomoze, wiem bo my tak 2 razy znaleźlismy auto :P
  • górka

nie zdazyliscie ubezpieczyc auta?

a najbardziej mnie wkurza jak kradna tablice, lusterka itp.
  • serpentyna

przez wiele lat parkowaliśmy auta w tym samym miejscu...zawsze były ubezpieczone i nic się nie działo. teraz troche to odwlekliśmy i już! ehhh... ciężkie życie

wkurza mnei, że policja tylko zapisuje zgłoszenie i dalej nie robi już nic. siedza sobie wygodnie w tych swoich fotelach :-/
  • malwicze

i wkrotce przyjdzie pismo o umorzeniu śledztwa...
  • Nindë

dokladnie :/
    u mnie tak bylo za kazdym razem. tutaj tzreba sobie radzic samemu, inaczej to lipa.
  • zdanowitch

bo to trzeba zapłacic zeby autko odzyskac; /;/
  • serpentyna

niestety... chyba tak...
    zdjęcie tego samochodu dodałam do galerii. Prosze, zobaczcie i jeśli ktoś widział ten samochód to prosze o kontakt...
  • górka

>Lil' lil napisała:
    >i wkrotce przyjdzie pismo o umorzeniu śledztwa...

ewntualnie za jakis czas znajda jakas czesc tego auta i wznowia sledztwo w innym komisariacie w innej czesci Wroclawia i tak bedziecie kursowac :)
  • khad

cóż, moja koleżanka znalazła swój skradziony samochód na własną rękę po tym jak się co nie co dowiedziała na jego temat i chciała uaktualnić swoje zeznania, mówiąc gdzie auto widziano zeszłej nocy, to pani policjantka powiedziała jej "i co z tego?", heh...
  • zdanowitch

mistrzem jest kolo co jezdzil laweta, kradł samochody i co ?? i na szrot je sprzedawał; / złapali go jak znalazł właściciel swojego renault traffica sprasowanego; /
  • Anonim

znajomej mojej kuzynki jumneli w weekend nowiuskie bmw x5 , z wielopoziomowego parkingu, swiadkow brak, nic sie nie nagralo na kamerki ... standard; \
  • zdanowitch

mojej siostrze zaineli w pt panel ze schowka, zostawiajac przy tym pudełko po panelu zamkniete drzwi i całe szyby; / przynajmniej zawodowcy nie niszczacy ale panel warty z 30 pln; /;/; ]
  • drink my kefir

>zdanowitch napisał
    >mojej siostrze zaineli w pt panel ze schowka, zostawiajac
    >przy tym pudełko po panelu zamkniete drzwi i całe
    >szyby; / przynajmniej zawodowcy nie niszczacy ale panel
    >warty z 30 pln; /;/; ]

no to chwała zawodowcom !!; /
  • Jakub Kusk

Jeśli wam coś ukradli to serdecznie polecam ten serwis mi pomogli użytkownicy, a także policja która tam zagląda dla tego rozsyłam wici do innych poszkodowanych osób http://www.bezpieczniej.pl PODKREŚLAM TO NIE JEST SPAM TYLKO LUDZKA ŻYCZLIWOŚĆ!
    BEZPIECZNIEJ.PL
| |

o New York (big apple) mówi się ze nigdy nie zasypia, o Warszawie że nigdy się nie budzi :/ ! W...

Fotki

Miejsca grona (4)