WROCŁAW [5792]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • szkod_czasu

czesc!
    korzysta ktos z was z karty benefit system multisport we wroclawiu? najbardziej mnie interesuje fakt, czy ktos przy wejsciu na do np. aquaparku porownuje dane z tej karty z dowodem tozsamosci...; >
  • marta

jeszcze nie korzystam, ale pewnie niedlugo zaczne. slyszalam, ze kiedys nie sprawdzali, a teraz juz zaczeli raczej wszedzie sprawdzac.
  • szkod_czasu

slaboo, jak obczaisz to daj znac; )
    btw. na tej karcie jest tylko imie i nazwisko czy cos jeszcze?
  • Małpiszon

ja mam zamiar bo mam zniżkę poprzez pracodawcę.l...dość ciekawa ta karta zaczne korzystac chyba od kwietnia :-))) tym bardziej ze u nas w to wchodzi aqua park!!:P i fitness....sauny... :)))

PS>pomozecie mi wygrac flaszke??? :o) wypije za wasze zdrooofko!!!! plissssssss!! http://www.przesylaj.net/?c2=malpka...
  • szkod_czasu

aqua park i jeszcze redeco :) sa warte tej karty.

btw. zaglosowalem, teraz twoja kolej
    http://tinyurl.com/b6xfgs; )
  • marta

i jeszcze szkoly tanca. fajna rzecz. ja najpierw prawko zrobie, a jak juz bede miala czas, to tez karte biore.
  • Palmima

O ! to ja sie pytam gdzie się ta kartę nabywa , za ile i gdzie moge wyzionac ducha dzieki niej ? :P
  • marta

niestety, sama jej nie nabedziesz. jedynie jesli karta ta wykupiona jest przez zaklad pracy, wtedy jako jej pracownik masz do niej prawo.
  • Palmima

Aa.. no nic; / dzieki za info
  • szkod_czasu

jezeli masz jakiegos znajomego ktory ma taka karte z pracy to on moze Cie wciagnac do tego systemu.

ja niestety karty miec nie bede :/ a mialo byc tak pieknie...
  • Krwawa Orlica

Tez mam karte. U mnie w pracy kosztowala mnie tylko 54zl. Niestety druga juz 150 (dla os. towarzyszacej). Ale ta osoba towarzyszaca mogl byc tylko ktos z rodziny, nie zaden znajomy. Moze zalezy od zakladu...

I zawsze sprawdzaja z dowodem przeciez. Zreszta jest napisane, ze bez dowodu niewazne; ) W aqua parku we wroclawiu na bank sprawdzaja. Wiem, bo chodze; )
| |

o New York (big apple) mówi się ze nigdy nie zasypia, o Warszawie że nigdy się nie budzi :/ ! W...

Fotki

Miejsca grona (4)