WROCŁAW [5792]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

może ktoś rusza w stronę 3miasta w przyszłym tyg/ten weekend i posiada wolne miejsce? :>
  • Sławek dehmel

szukamy osoby która jedzie jakimś dostawczym z Piły w okolice Wrocławia i stamtąd do Częstochowy.Mamy do zabrania trochę rzeczy a za tyle km niezle kasują firmy przewozowe.Prosimy o jak najszybszy kontakt slavkoplus@interia.pl
  • aneczka

Poszukuję osoby, która za rozsądną cenę użyczy swój samochód i siebie jako kierowcę do przeprowadzki z Warszawy do Wrocławia pod koniec miesiąca.
  • maciej

zachciało się studiów w wawie
    Od października będę regularnie podróżował na trasie Wrocław- Warszawa, Warszawa-Wrocław. Wyjazd z wrocka w soboty ok. 4, by na zajecia do wawy dotrzeć na 9. W niedzielę powrót ok. 16, dojazd do wrocka ok. 21. Planowane terminy:16-17.10, 13-14.11, 27-28.11, 4-5.12, a potem w nowym już roczku 8-9.01, 22-23.01, 12-13.02, 18-19.03, 8-9.04 i 29-30.04. ktoś chętny? pisać: landvettir@gmail.com
  • Sebastian

WROCŁAW---> KATOWICE--->KIELCE--->LUBLIN

Wyjazd:29.10.2010 (piątek) wieczorowe godziny :)

Auto osobowe.

Pozdrawiam,

Sebastian, tel:793453505 gg:4646497
  • Arleta Tuz

Czy jedzie ktoś może w piątek 21 stycznia z Częstochowy do Wrocławia w godzinach wczesno rannych??? bardzo proszę o kontakt gg 3551691 bardzo proszę o jakieś info z miłą chęcią się z kimś zabiorę
  • Arleta Tuz

czy ktoś chce się ze mną zabrac z Wrocławia do Częstochowy tj 21 styczen 2011r. piątek. mam 4 wolne miejsca co do kosztów paliwa to około 20 może 25zł od osoby. Zainteresowanych proszę o kontakt gg 3551691
  • Sway

Podwiezie ktoś studenta do Warszawy z Wrocka jutro rano? Wybiera się ktoś 5.02.2011 ? :) do wawy?
  • barti

Najnowsze wiadomości z Oławy
  • Arczi K...

CHĘTNIE PODWIOZĘ DO LUBLINA Z WARSZAWY
    Wracam do domu w piątek 29,04,2011 o godzinie około 14 chętnie podwiozę. Jadę przez Warszawa - Lublin - Kraśnik - Zaklików.
    Kontakt
    gg 8577632
    kom 510 107 620

• Małgosia Merdzik

Witam,
    mam pytanie potrzebuję dostać się z Częstochowy do Goczałkowic Zdrój 06.07.2011 jedzie może ktoś w tym kierunku bo chętnie bym się zabrała :)
    Z góry dziękuję za pomoc, jakby coś to jest mój numer gg 2779399
  • Sara Lilith

Witam!
    Poszukuję transportu na poniedziałek 11.04. z Warszawy do Olsztyna, Olsztynka lub innej miejscowości blisko Grunwaldu. Za sam Grunwald również bym się nie obraziła :) Niestety- będzie ze mną piesek. Psiak jest przyzwyczajony do podróży, grzeczny, średniej wielkości(do kolana)- spokojnie mieści się w nogach. Bagażu będzie malutko- jeden plecak i ewentualnie jakaś torba. Będę wdzięczna zarówno za ewentualną pomoc, jak i za informacje, gdzie taką pomoc mogę uzyskać :)
  • Sebastian

Wyjazd do Belgii, Holandi, Niemiec. W ten weekend (30.07.11) lub (31.07.11) samochód osobowy. Cena do uzgodnienia. Kontakt: 516331091 Ewa
  • Magdalena Altmajer

Witam jutro tj.13.09.2011 jadę z Wrocławia do Zamościa--- mogę zabrać jedną osobę lub dwie jeśli nie będzie wiele bagażu, proszę dzwonić 515912355,pozdrawiam serdecznie Magda:)
  • Krzysztof

Witam.
    Jadę z żoną do Częstochowy z Wałbrzycha w poniedziałek 19.09.2011r (na 12:30 muszę być na miejscu). Z chęcią wezmę dwie osoby. Mogę jechać przez Wrocław. ksszyszka@wp.pl
  • Anonim

będzie ktoś może jechać 27 lub 28 kwietnia z Wrocławia w stronę Hengelo (NL) bądź Amsterdamu? Nawet i cokolwiek po drodze :)
  • Karol Borowiec

Dostałem dziś od dawnego znajomego propozycję pracy w niemczech, problem polega na tym, że musiałbym dostać się do Kolonii lub Leverkusen najpóźniej w tą niedzielę. Mieszkam w okolicach Lublina, ale mógłbym dojechać (autostopem:-P) właściwie w każdy rejon kraju, zależy mi na przedostaniu się przez Niemcy, bo wogóle nie kojarzę języka...
| |

o New York (big apple) mówi się ze nigdy nie zasypia, o Warszawie że nigdy się nie budzi :/ ! W...

Fotki

Miejsca grona (4)