WROCŁAW [5792]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • spinkris

Gdzie jest najlepsza Pizzeria we wrocku i gdzie ja dowoza?
  • Anonim

no przydałoby się wiedziec...
  • Gretchen Ross

Tanio i dobrze jest w Da Grasso... dowoza, owszem, ale nie wiem jaki maja zasieg, Kris zdaje sie, ze do Ciebie dojada bez problemu :D
  • Anonim

do mnie na pewno nie dojeżdżają
  • Anonim

Tanio tak, a dobrze jeśli... ciepłą przywiozą :/ dwie ulice od swojej siedziby!!!
  • Anonim

Ostatnia sytuacja na rynku pizzerii we Wrocławiu
    (obadałem już chyba każde żarcie w mieście, w pracy zamawiamy cały czas coś innego :D):

1.) Pizza Hut - kiedyś mistrz, ostatnio się skurwiła na maxa

2.) Dominium - wreszcie zaczęli dodawać sos pomidorowy do pizzy, a nie jakiś olej. Polepszyło się bardzo. Dla biur 50% zniżki, więc za największą XXL, najdroższą wychodzi po 10zł od osoby

3.) Pod Strusiem II - ciekawe pizze, ale mnie średnio smakuje to ciasto, choć pizza z duszonym karczkiem jest naprawdę niezła :>

4.) Pizza Station (przy paru stacjach benzynowych) - mój typ, zajebiste pizze + duża ilość dobrego sera
    13-15zł za pizzę

5.) Pizzeria Bravo na Grunwaldzkim. Jak się postarają to zrobią zajebistą (hawajska u nich daje rady)
  • zdanowitch

najlepsza pizza z biedronki :] na zimno :]
    a roma na kołątaja chyba dalej robi zajevistą i jak by nie było pierwsza pizzeria wrocławia ayeee
  • Pozia

planet pizza na armii krajowej
  • em

Ja lubie z Oregano pizze :)
  • Anonim

Roma - nastarsza pizzeria we wrocku :] Lubie tam wpadac jak mam okazje, bo ma dziwny klimat miejsce. Przy zamowieniu daja surowke gratis, czasem chleb z maselkiem czosnkowym, a na miejscu i kawke za friko zdarzylo sie dostac [choc raczej co do smaku sie nie wypowiem]. Ogolnie bardzo dobra, choc sosem skapia i ostatnio cos niedopiekaja. W Bravo na grunwaldzkim tez niezla, niedroga, no i piwo do tego maja :] Ciasto smakuje kluskami, ale ogolnie nie jest zle. W Da Grasso za to jest duza za przyzwoite pieniadze. Na miejscu ok, ale w dowozie zimna. Rzut beretem od Da Grasso jest Pizza Speed - maja dobry browar [jakas dziwna nazwa, ale niepasteryzowany] i do kazdego duzego piwka dostaje sie male gratis, a kazda pizza 10 zl [rozmiar standard, wiec raczej sie nie natniemy]. Co prawda w Speed jest czasem dziwne towarzystwo, ale jak sie przyjdzie wieksza ekipa, to jest ok. Nie polecam Cagivy na Biskupinie. Pod Strusiem 2 jest dobra - ciekawe mixy, choc ciasto z kurkuma jest dosc dziwne. W Oregano tez niezla, choc chyba z gotowych spodow, no i ciasto troche za puchate, nie mowiac juz o ilosci tluszczu do tego uzytego :] Hmm... Gdzie tu jakas pizzeria byla :] Pizze Hut wszyscy znaja, wiec nie ma co o niej pisac. Jak ktos poza pizze chce sie wychylic, to polecam smazony serek w Kurnej Chacie :D
  • Phoenix

Ja jestem bardzo przekonany do Strusia. Jeden jest na Daniłowskiego, tam gdzie mieszkam :) Drugi na rynku. Skrzydlata to po prostu najlepsza pizza jaką w życiu jadłem; )
  • ókasz czego szukasz?

pizzeria Bravo na grunwaldzie.
    dobra i baaaardzo tania
  • kolos

pizzeria bravo na grunwaldzie jest kiepska. może i jest tania, ale nic poza tym. na ulicy armii krajowej jest pizzeria chyba sie nazywa calimera i jej wyroby są o wiele lepsze, dużo przypraw, sera i dodatków, a ceny takie same jak w bravo.
    do bravo chodzę tylko dlatego że między wykładami nie chce mi się za daleko chodzić, ale i tak zawsze się wkurwiam po co do niej poszedłem. długo się czeka, stoły rzadko myte itd. raz zapomnieli o naszym zamówieniu i czekaliśmy 45 min. duży "--" ostatnio zamówiłem 2 pizze a zrobili 1, na następną czekaliśmy 10 min a pierwsza już była zimna. pierdolę taką obsługę!

better reckognize
  • ókasz czego szukasz?

jakies pol roku temu z dziewczyna czekalismy prawie 60 min na pizze :)
  • o7.maciek

bardzo dobrą pizzę można zjeść w LaScali w rynku.
  • Anonim

kalimera na gaju.dobre ceny, dobre pizze, dobry gyros
  • Anonim

NO własnie La Scala ma zajbistą pizze i odziwo tanią!!! Polecam

Poza tym Struś jest śietny bo mają rodzaje któych nigdzie indziej sie dostanie.

Ja np. bardzo lubię Telepizze Barbecue :))
  • olita alias pani menadzer

wiec tak, takie miejsce na wieziennej , zawsze zapominam jak to sie nazywa...ha, amalfi!! switna pizza , rewelacyjne cienkie ciasto, dosyc tania w porownaniu z reszta potraw tam (polecam mule) no i podawna z oliwa....mmmm

dalej:
    nawet dobra jak na szybkie jedzenie jest number one na legnickiej , oczywiscie zamawiana
    za 2 pizze (margarita z kukurydza plus peperoni) z dowozem tylko 20 zl a nie byly zle:)

roma- klasyka, ratowala nas nie raz na imprezie:)
  • Anonim

Telepizza ble...
  • spinkris

Widze ze co smak to inna pizzeria topik powstal gdyz w piatek robilismy na szybko imprezke imieninowa naszej znajomej Kasi ( w tym miejscu skladam najszczrsze zyczenia wszytskiego i najlepszego wszystkim gronowy Kasia) i stwierdzlismy ze zamowimy pizze wiec wszyscy odrazu pomysleli o telepizzy co sie okazalo za duza pizze w telepizzy trzeba dac prawie 40 zl wiec szybko zrezygnowalismy z tej pizzeri zwazywszy na to ze telepizza nie jest szczytem moich kulinarnych marzen ostatecznie po roznych perypetiach telefonicznych zamowilisimy pizze w pizzeri z ul podajrze Armi krajowej ( o ile dobrze pamietam ) o dzwieczniej nazwie AB :) i powiem ze ze 75 zl zamowilismy 4 duze pizze i dwie salatki o coli z coca coli nie wspomne bo dorzucili gratis :) przy ostatecznym potwierdzeniu zamowienia na pozegnanie uslyszalem bardzo namietne "pa" i tu takze chcialbym pozdrowicte pania :) bo dostarczyla tym Pa wiele radosci moim znajomym :) poza tym nasowa sie kolejne pytanie o pizzerie odnosnie godzin pracy?? czekam na recenzje
| |

o New York (big apple) mówi się ze nigdy nie zasypia, o Warszawie że nigdy się nie budzi :/ ! W...

Fotki

Miejsca grona (4)