Wyższa Szkoła Cła i Logistyki [1190]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czesc, wiecie cos na temat legitymacji ktore podobno do konca pazdziernika maja wejsc w zycie :P
    buziolki
    i pozdro dla L2Z2 :*:*:*:*:* :D
  • ♫ ManiX ♫

Chodzi Ci o takie jak np maja studenci SGGW albo UW?Nas to chyba nie dotyczy ale najprościej będzie jak sie dowiesz w dziekanacie;D
  • (:ღ..Kasia..ღ:)

a ja slyszlam ze te nasze "stare" legitymacje beda wazne do konca stycznia... rozmawialam z kanarkiem...wiec on chyba ma dobre informacje chociaz nie jestem tego pewna...
  • ♫ ManiX ♫

Kanarkom to ja nie ufam i wolę się sam zapytać osobiście o to bo mnie zaciekawilyście tym;D
  • monika

ok. to ja sie wypowiem: otóż legitymacje elektroniczne maja studenci tylko niektorych uczelini np. UW, AM, itp. ale stare tez obowiazuja wiec nie ma czegos takiego ze nam teraz np. w styczniu zabiora i dadza nowe, elektroniczne,
  • Anonim

oj tych pan w dziekanacie wole sie nie pytac, sa beznadziejne :]

pozdr
  • MenelTurysta

Ja się zapytałem o swoją i nie dostałem wogóle :)
  • Anonim

W sumie fajnie jak by były elektronicznie bo od razu na niej jest karta miejska :)
  • Anonim

na elektroniczna to raczej nie mamy co liczyc ale legitki wydane w tym roku jak najbardziej sa aktualne i beda po nowym. generalnie chodzi o to zeby legitka miała niebieski pasek po prawej stronie i:)
    pozdro
  • Hades

>makos napisał
    >na elektroniczna to raczej nie mamy co liczyc ale legitki
    >wydane w tym roku jak najbardziej sa aktualne i beda po
    >nowym. generalnie chodzi o to zeby legitka miała niebieski
    >pasek po prawej stronie i:)
    >pozdro

PKP ma nie uznawać w nowym roku starych legitek wiec cholera wie co robić ?
  • monika

no wlasnie ja tez tak slyszalam, ze te beda uznawac tylko do konca grudnia... a co potem? nie wiem... beda musieli nam wydac nowe, no bo jak?
  • Karolcia:**

legitymacje wydane w tym roku są jak najbardziej dobre i obowiązują nie tylko do grudnia 20007r. jak ktoś nie dowierza to niech luknie na stronke pkp i tam są wzory jaka jest dobra a jaka nie.; )
  • Grzesiek Brzezin

http://www.pr.pkp.pl/aktualnosci,s,... na tej stronie jest wszystko
  • MenelTurysta

no to my mamy ważne bo pasek niebieski jest :)
  • LiLu

Witam wszystkich!!!
    legitymacje plastikowe najprawdopodobniej wejdą od nowego roku akademickiego 2008/2009 gdyż Pan Rektor na razie wychodzi z założenia:"po co nam nowe legitymacje?" ...bo to kosztuje,student chce być wygodny, jest problem z hologramem itp... ale obiecał że na wakacjach się tym zajmie.
    pozdrawiam
  • Anonim

>menel.turysta napisał
    >no to my mamy ważne bo pasek niebieski jest :)

Dziś w Faktach na TVN mówili że ważne będą TYLKO te elektroniczne.. :/
  • Mr. Arkadiusz

PKP odsyła do powyższego linku. i twierdzi że wszystko będzie OK..
    Czekam jeszcze na odpowiedź ZTM w Warszawie. Jak coś będę wiedział to napisze
  • Anonim

PKP, ZTM... a co z PKS?
    Mnie ten ostatni najbardziej interesi, bo za ulgowy płacę 14zł, a za normalny 21zł :/ (2 piwka w plecy;)
  • Mr. Arkadiusz

a mnie by interesowała zniżka na stacjach benzynowych :P
  • Jackass

Dzwoniłem do dziekanatu... nic nie będą wymieniać... pozdrooo
  • 1
  • 2
| |

Grono Studentów WSCiL ; -)

Wyższa Szkoła Cła i Logistyki

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono