- 1
- 2
-
Anonim
czesc, wiecie cos na temat legitymacji ktore podobno do konca pazdziernika maja wejsc w zycie :P
buziolki
i pozdro dla L2Z2 :*:*:*:*:* :D -
♫ ManiX ♫
Chodzi Ci o takie jak np maja studenci SGGW albo UW?Nas to chyba nie dotyczy ale najprościej będzie jak sie dowiesz w dziekanacie;D -
(:ღ..Kasia..ღ:)
a ja slyszlam ze te nasze "stare" legitymacje beda wazne do konca stycznia... rozmawialam z kanarkiem...wiec on chyba ma dobre informacje chociaz nie jestem tego pewna... -
♫ ManiX ♫
Kanarkom to ja nie ufam i wolę się sam zapytać osobiście o to bo mnie zaciekawilyście tym;D -
-
ok. to ja sie wypowiem: otóż legitymacje elektroniczne maja studenci tylko niektorych uczelini np. UW, AM, itp. ale stare tez obowiazuja wiec nie ma czegos takiego ze nam teraz np. w styczniu zabiora i dadza nowe, elektroniczne,
-
Anonim
oj tych pan w dziekanacie wole sie nie pytac, sa beznadziejne :]
pozdr -
MenelTurysta
-
Anonim
W sumie fajnie jak by były elektronicznie bo od razu na niej jest karta miejska :) -
Anonim
na elektroniczna to raczej nie mamy co liczyc ale legitki wydane w tym roku jak najbardziej sa aktualne i beda po nowym. generalnie chodzi o to zeby legitka miała niebieski pasek po prawej stronie i:)
pozdro -
Hades
>makos napisał
>na elektroniczna to raczej nie mamy co liczyc ale legitki
>wydane w tym roku jak najbardziej sa aktualne i beda po
>nowym. generalnie chodzi o to zeby legitka miała niebieski
>pasek po prawej stronie i:)
>pozdro
PKP ma nie uznawać w nowym roku starych legitek wiec cholera wie co robić ? -
no wlasnie ja tez tak slyszalam, ze te beda uznawac tylko do konca grudnia... a co potem? nie wiem... beda musieli nam wydac nowe, no bo jak?
-
Karolcia:**
legitymacje wydane w tym roku są jak najbardziej dobre i obowiązują nie tylko do grudnia 20007r. jak ktoś nie dowierza to niech luknie na stronke pkp i tam są wzory jaka jest dobra a jaka nie.; ) -
Grzesiek Brzezin
http://www.pr.pkp.pl/aktualnosci,s,... na tej stronie jest wszystko -
MenelTurysta
-
LiLu
Witam wszystkich!!!
legitymacje plastikowe najprawdopodobniej wejdą od nowego roku akademickiego 2008/2009 gdyż Pan Rektor na razie wychodzi z założenia:"po co nam nowe legitymacje?" ...bo to kosztuje,student chce być wygodny, jest problem z hologramem itp... ale obiecał że na wakacjach się tym zajmie.
pozdrawiam -
Anonim
>menel.turysta napisał
>no to my mamy ważne bo pasek niebieski jest :)
Dziś w Faktach na TVN mówili że ważne będą TYLKO te elektroniczne.. :/ -
Mr. Arkadiusz
PKP odsyła do powyższego linku. i twierdzi że wszystko będzie OK..
Czekam jeszcze na odpowiedź ZTM w Warszawie. Jak coś będę wiedział to napisze -
Anonim
PKP, ZTM... a co z PKS?
Mnie ten ostatni najbardziej interesi, bo za ulgowy płacę 14zł, a za normalny 21zł :/ (2 piwka w plecy;) -
Mr. Arkadiusz
-
Jackass
- 1
- 2