WSDG -> UW MSC [1820]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KB

a wiec dzisiaj oficjalnie moge poinformowac, ze jeszcze przynajmniej przez 3 semestry bede uczeszczal do tej wspanialej szkoly :] jezeli napisze prace licencjacka i ja obronie... :)
  • Burton

To jest tu coś takiego jak magisterka?!
  • KB

od pazdziernika otwieraja... na stronie wsdg jest jakas wzmianka...
  • ღ moniś ღ

no to super.....juz sie ciesze....ze nie bede musiala potem szkolki zmieniac....ale to jeszcze poltora roku do magistra....moge niewytrzymac.....ale grunt to pozytywne myslenie....ye......
  • KB

na pewno sobie poradzisz...
    uwazaj tylko na:
    MSG 1 i 2 - Łuczak
    Ekonometria - Kolupa
    Algorytmy i struktury danych - Falinski...
  • *:Katrin:*

ej no Kolupa na ekonometrii wcale nie taki straszny jest... Na wykład to może i troszke, ale na egzaminie luzik
  • KB

wskazowka na egzamin u Kolupy:
    1. oddaj prace jako jedna z pierwszych osob-dostaniesz 3 na szynach ale zdasz :]
    2. jesli Ci sie nie uda, to pisz na kartce jak najwiecej, tylko zeby wzory mniej wiecej pasowaly do tresci zadania :]
  • ღ moniś ღ

dzięki za wskazówki.....trzeba sobie gdzies to spisać.....zaraz przylepie do ściany.....:P
  • KB

warto :]
  • ღ moniś ღ

dziekuje bardzo......:*

mama nadzieje ze za poltora roku wykladowcy beda bardziej wyrozumiali.....:P
  • ∑|\| ÐR ∫U

"pisz na kartce jak najwiecej, tylko zeby wzory mniej wiecej pasowaly do tresci zadania :] "

Na egzaminie z algebry wiekszosci osoba nie przegladal nic procz pierwszej strony pracy, szkoda czasu na zastanawianie sie komu zalicza a komu nie bo on dziala jak rosyjska ruletka.....
  • Sz3pioR

jesli chodzi o Kolupe to ja na egzaminie rozwiazalem zadanie ktore sam sobie wymyslilem i dostalem... 4 :D
  • KB

heh
    w pierwszym terminie nie zalapalem sie na pierwsza grupe oddajacych prace (przede mna byly juz tylko 2 osoby), a na poprawce spisalem kilka wzorow, narysowalem tabelke i udalo sie :] przy wpisywaniu ocen Kolupa powiedzial do mnie: "nie mozna bylo tak w 1 terminie?" :]]]
  • ∑|\| ÐR ∫U

Ostatnio wszyscy maja urodziny, cos chyba sciemniacie?!? 100 lat Szczypior!
  • ღ moniś ღ

date urodzin sobie zmieniaja zeby wiecej zyczen dostawac......:P
    jeszcze raz wszystkiego naj......

to nawet brzmi ciekawie.....tylko ja bede tak zestresowana ze napewno w tej "pierwszej grupie" nie oddam.....ale co tam.....stowka w tą....stówka w tamta......:P:P:P
  • KB

to zaden stres-piszesz jak najwiecej wzorow i oddajesz kartke...
    dostajesz 3= i stowka w kieszeni :]
  • Sz3pioR

co tydzien zmieniam date urodzin zeby wiecej prezentow dostawac; P

dziex Moniś i posiadaczu najzajebistrzego imienia na swiecie - Andrzeju :) hehe
  • KB

wszystkiego najlepszego

ps. moze i mi podziekuje :]
  • ღ moniś ღ

bede miala sciage z wzorami.....caly zeszyt mu nimi zapisze.....zeby wybral te ktore potrzebne......:P:P:P

ps.....moze sie doczekasz.....:P
  • Sz3pioR

a niech strace, dzieki Krzyniu; P hehe
| |

Uczelnia Warszawska im.Marii Skłodowskiej-Curie w Warszawie (UW MSC - dawna Wyższa Szkoła Działa...

Fotki

Miejsca grona (1)