-
KB
a wiec dzisiaj oficjalnie moge poinformowac, ze jeszcze przynajmniej przez 3 semestry bede uczeszczal do tej wspanialej szkoly :] jezeli napisze prace licencjacka i ja obronie... :) -
-
KB
-
ღ moniś ღ
no to super.....juz sie ciesze....ze nie bede musiala potem szkolki zmieniac....ale to jeszcze poltora roku do magistra....moge niewytrzymac.....ale grunt to pozytywne myslenie....ye...... -
-
KB
na pewno sobie poradzisz...
uwazaj tylko na:
MSG 1 i 2 - Łuczak
Ekonometria - Kolupa
Algorytmy i struktury danych - Falinski... -
*:Katrin:*
ej no Kolupa na ekonometrii wcale nie taki straszny jest... Na wykład to może i troszke, ale na egzaminie luzik -
KB
wskazowka na egzamin u Kolupy:
1. oddaj prace jako jedna z pierwszych osob-dostaniesz 3 na szynach ale zdasz :]
2. jesli Ci sie nie uda, to pisz na kartce jak najwiecej, tylko zeby wzory mniej wiecej pasowaly do tresci zadania :] -
ღ moniś ღ
dzięki za wskazówki.....trzeba sobie gdzies to spisać.....zaraz przylepie do ściany.....:P -
KB
-
ღ moniś ღ
dziekuje bardzo......:*
mama nadzieje ze za poltora roku wykladowcy beda bardziej wyrozumiali.....:P -
∑|\| ÐR ∫U
"pisz na kartce jak najwiecej, tylko zeby wzory mniej wiecej pasowaly do tresci zadania :] "
Na egzaminie z algebry wiekszosci osoba nie przegladal nic procz pierwszej strony pracy, szkoda czasu na zastanawianie sie komu zalicza a komu nie bo on dziala jak rosyjska ruletka..... -
Sz3pioR
jesli chodzi o Kolupe to ja na egzaminie rozwiazalem zadanie ktore sam sobie wymyslilem i dostalem... 4 :D -
KB
heh
w pierwszym terminie nie zalapalem sie na pierwsza grupe oddajacych prace (przede mna byly juz tylko 2 osoby), a na poprawce spisalem kilka wzorow, narysowalem tabelke i udalo sie :] przy wpisywaniu ocen Kolupa powiedzial do mnie: "nie mozna bylo tak w 1 terminie?" :]]] -
∑|\| ÐR ∫U
Ostatnio wszyscy maja urodziny, cos chyba sciemniacie?!? 100 lat Szczypior! -
ღ moniś ღ
date urodzin sobie zmieniaja zeby wiecej zyczen dostawac......:P
jeszcze raz wszystkiego naj......
to nawet brzmi ciekawie.....tylko ja bede tak zestresowana ze napewno w tej "pierwszej grupie" nie oddam.....ale co tam.....stowka w tą....stówka w tamta......:P:P:P -
KB
to zaden stres-piszesz jak najwiecej wzorow i oddajesz kartke...
dostajesz 3= i stowka w kieszeni :] -
Sz3pioR
co tydzien zmieniam date urodzin zeby wiecej prezentow dostawac; P
dziex Moniś i posiadaczu najzajebistrzego imienia na swiecie - Andrzeju :) hehe -
KB
-
ღ moniś ღ
bede miala sciage z wzorami.....caly zeszyt mu nimi zapisze.....zeby wybral te ktore potrzebne......:P:P:P
ps.....moze sie doczekasz.....:P -
Sz3pioR