-
Fadi :-) pozdro dla kumatych
-
HAPPINESS IS EASY/ / Spinacz
-
* Effcia *
my tzn Magda S.i ja mamy zbyt malo czasu na postowanie, ale wy to porzadnie musicie sie nudzic skoro ciagle tu siedzicie -
z tym czasem to roznie bywa.
czesc postow idzie ze szkoly, czesc z pracy, a czesc z domu
bynajmniej tak jest w moim przypadku.
teraz np. siedze w pracy -
-
ღ moniś ღ
fadi.....ales ty wulgarny.....o tej porze pozadni studenci to sie ucza.....a nie zwiedzaja..... -
dokladnie z uczelni duzo sie pisze w domu w przerwach od nauki hahah , ja wulgarny atam gdzie tam hehe -
RoLNiK Ziąąą/ / Easily
Kto ? gdzie ? co? No i mnie łobudzili :/
Spać kuffa ludziom nie dają :P -
ღ moniś ღ
masz racje...notatki robie tylko w domu...na uczelni nie mam czasu....caly czas siedze w Pizzy Hut popijajac piffko.....ale zauwazylam ze u wam tez sie takie zachowania udzielaja.....:P -
tak wlasnie sie studiuje w tym burdelu zwanym wsdg, jedni w palarni inni w pizzy inni sie dymaja po krzakach taka to robota hehe a od piwa lepsza czysta wpsierajmy polskie zaklady spirytusowe :) -
Uzytkownik usuniety
-
Wstawac beje i do szkoly!!! Jest programowanie i jest nudno jak sqrwysyn!!! Adam przyjedz bo nie ma komu(z kim) wrzucac :>
-
RoLNiK Ziąąą/ / Easily
-
-
Michal_195
-
RoLNiK Ziąąą/ / Easily
-
-
-
-
jutro zderzenie ze statystyka , bedzie ciekawie jebane mediany i te kwantyle sa pokurwione !!! ale co tam : "CHUJ NA TO KŁADE BO I TAK DAMY RADE !!!!!! " -
Uzytkownik usuniety