-
mr. Boy
Zaginęła Kasia może ktośc cos wie gdize jest nie ma z na kontaktu od wczoraj spróbujcie rozpuścic wici
Ja (18:44)
YYYkasia kaha ?
KaHa (18:46)
to nie kawał Ojciec kasi
nie wiem na ile to prawda ale jeżeli to prawda to chodzi o kasie szefa samożądu wsei ! jak coś wiecie to piszcie do mnie na priva -
mr. Boy
-
WRonKA
-
Tommy™
-
-
Anonim
nie ma to jak zmodernizowany staruszek;) chwali sie chwali:):) obym ja byl tak kumaty w tym wieku... -
mr. Boy
ej bez kitu myślałem że to wkręt a tu prosze powaga
p.s. ojciec mi powiedział że już ma szlaban hyhyhy -
WRonKA
-
**KiCiA** BrZoSkWiNkA
sama sie czasem zastanawiam kim jest :P... ale na transikach chyba bywa bo na forum jest i mamy jak widac wspolnych znajomych :P..
ale jak sie nie myle to boy zna grzeska z wsei??.. zgadza sie?? -
Anonim
heheheh wczroraj bylem tak zjar...motany;) ze wiele wkterow moglem przyjac/ szkoda ze przyjarzalem sie obrazkowi tego ''kogos'' dopiero po napoisaniu posta hehehehe -
mr. Boy
nie no akcja jak najbardziej poważna to była z tą kasią a jakiego grześka ja mam niby znać ? -
Anonim
-
**KiCiA** BrZoSkWiNkA
-
Anonim
to powiem ci tak ten ''grzes'' he:) nie chodzi juz na tej szkolki z rok albo poltora,
a ciebie to chyba kojarze choc wiecej ze slyszenia/ kiedys od bartka...../ jaka ta wawka malutka; ) -
mr. Boy
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne