- 1
- 2
-
kondziu
jestem ciekaw jak poszedl wam egzamin na wydzial architektury politechniki warszawskiej:> -
Anonim
-
Anonim
a co w ogole bylo ??Jestem juz weteranem tych egzaminow i juz na ostanim roku dalem sobie spokoj:).Dawajcie jakie rysunki jak podeszliscie do tematu?Co z geometrycznego/kompozycji? -
mgr inż. arch. Killa
no ja slyszalam ze niektorynm poszlo calkiem niezle... widzialam przelotnie pytania i pierwsze jak dla mnie do byl hardcor... no ale moze dla tego zen ie umiem rysowac:] -
-
Anonim
hm... dla mnie ten gród ze "Starej Baśni" to faktycznie bardzo przyjemny temat w porównaniu z 2 poprzednimi razami... te bryłki w drugiej części też takie sympatyczne... No i to pierwszy raz jak rysowałem na zupełnym luzie:>
A tak naprawdę to jak poszło się okaże dopiero na wynikach :P -
kondziu
ja jestem w szoku...101 punktow...sprawdzalem 4 razy, ach ten moj fart:] -
mgr inż. arch. Killa
no gratuluje panie Konradzie:D slyszalam ze Trzasku tez przekroczyl setke:D hurrra nie zostane baletnika:D
powodzenia w 2 czesci:] trzmam kciuki.... bo tak na prawde chce was sie pozbyc, bo was nie lubie:P -
kondziu
my ciebie tez dlatego chcemy ode ciebie uciec:P:] trzask wyjebal 115 anka 105 a madzia 100 wiec calkiem milo nam poszlo:) -
mgr inż. arch. Killa
ojeje nie lubicie mnie?lamiecie mi serce:( nawet paluszkow ode mnie nie chciales... czyzbym urazila twoje "meskie" ego?:>
a moze troche sie sie pomieszalo po tym "parkowaniu" Trzaska?:D -
kondziu
-
mgr inż. arch. Killa
taaaaa... dobrze ze na mojej masce nei zaparkowal:]
trzeba mu przyznac ze dobry jest skurkowany...
musie mnie tego nauczyc:>
tyle ze z moja stodola to niewiele da sie zrobic... fuck...
a ty tak umiesz swoim fiacikiem?:> -
kondziu
powiedzmy ze kiedys mialem podobno zdarzenie:P:) nie, nie umiem tak krecic jak trzaski ale mialem dobra polewe z niego bo 5 sekund wczesniej mowilem zeby uwazal bo jest slisko:D -
mgr inż. arch. Killa
widzialam przed zakretem...
ale jak mogl mnie nie wpuscic jak wyjazdzalam:P ach... to mnie dotknelo buahahahaha podobno panie przodem... a jesze tym bardziej jak nie potrafia jezdzic tak jak ja hahahahahaha -
mgr inż. arch. Killa
slyszalam z niweoficjalnych zrodel ze egzamin 2 nie poszedl najlepiej...:( -
eklektyczna ка
nie marw sie ..mi tez , wlasnie dlatego jestem na tym gronie; ]
niby jestescie na urb..ale moze wiecie cos o arch wnetrz ?...no i jestem rowniez ciekawa jak jest poziomem rysunku? -
kondziu
jest miernie , wszystko jest mierne,ta szkola jest mierna, dziekanat jest mierny i wogole uciakj z niej jak najszybciej:>:] -
eklektyczna ка
mowisz powaznie ?...docelowo chce isc na arch wnetrz na asp na ktora sie w tym roku nie dostalam ,wiec myslalam ze bede studiowala u was..twierdzisz ze niczego sie nie naucze ? ..i lepiej isc na kurs? jestem w kropce :( -
kondziu
hmm...nie weim, nie wiem jak jest na wbnetrzach, wiem napewno ze jak ktos chcialby sie jeszcze raz przygotowywac do egzaminu na architekture na pw to odradzalbym mu ta szkola, mi sie osobiscie nie podoba...ale nie tylko moje zdanie sie liczy:] moze ja juz mam jakies uprzedzenia -
eklektyczna ка
czyli konczysz zeby konczyc?...tylko czy ten dypom sie liczy? ..zdanie kazdego jest przydatne :) musze wyrobic sobie opinie i podjac ta trudna decyzje szybko -
kondziu
koncze ten semestr...czyli musze czekac do wrzesnia...:>...i przechodze na wieczorowa architeklture na polibudzie bo mialem to szczescie ze sie dostalem...szczerze powiem ze ta szkola przez ten rok nie nauczyla mnie niczego...ja np. potrzebuje bata nad soba zeby sie wzaic do nauki a tu czegos takiego nie ma...nie masz projektu na czas?trudno przyniesiesz go pozniej...i tak sie nic nie stanie...:> jesli potrzebujesz dyplomu to ta szkola jak najbatrdziej ie nadaje ...jesli nie to musisz sie niezle zmobilizowac do nauki...
- 1
- 2