-
-
MissSunshine
-
Paula
Serdecznie zapraszam uczestników tego Grona do udziału w ciekawym,12 minutowym badaniu online, którego wyniki wykorzystam w doktoracie.
http://www.ankieta.webcolon.com.
Dzięki za udział!
Paulina -
6GhosT9
Witam,
mam ogromną prośbę do wszystkich, którzy prowadzą, bądź znają kogoś kto prowadzi bloga o kontakt na priv (albo w tym wątku). Wszystko wytłumaczę już bezpośrednio zainteresowanym.
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Wojtek -
-
Pani Choroś!!
Bardzo proszę o zgłaszanie się chętnych osób które chciałby pomóc mi w badaniu mgr ! Proszę o podanie swojego maila na priv albo na adres anetachoros@o2.pl a ja wyśle test do wypełnienia. Poszukuje osób niezamężnych!! z pełnych i rozbitych rodzin.
Będę bardzo wdzięczna
-
Anonim
Mam pytanie. Czy ktoś wie, czym można badać satysfakcję ze związku? Jakim testem? Od swojej Pani promotor nie mogę się dowiedzieć niestety..:/ -
Kasiunia
>Madzia napisała:
>Mam pytanie. Czy ktoś wie, czym można badać satysfakcję
>ze związku? Jakim testem? Od swojej Pani promotor nie mogę
>się dowiedzieć niestety..:/
KDM-2 (Kwestionariusz Dobranego Małżeństwa); ) -
Anonim
Bardzo potrzebuje klucza do kwestionariusza MBI(chodzi o wypalenie zawodowe) , jesli jest ktos w posiadaniu bede wdzieczna... -
Na*Pastwe* Aniołów
klucz powinnaś dostać u Nas na uczelni:D
potrzebuje Skali do oceny obrazu własnego ciała OOC
będę cholernie wdzięczna za pomoc
info na priv
Dziękuje z góry ! -
Anonim
poszukuje osób na kierowniczym stanowisku które wypełnią mi test do pracy magisterkiej. Dajcie znac jak znacie kogoś takiego albo jak sami jeteście na takim stanowisku i chcecie mi pomoc. Prosze o informacje na priv.
pozdrawiam
Agata -
Anonim
Potrzebuję zbadać małżęństwa do pracy mgr ( wypełnienie kwestionariusza zajmie 3 minutki) jeśli chcecie pomuc napiszcie do Mnie. Z góry wielkie dzieki -
Anonim
Serdecznie zapraszam studentki III roku psychologii, studiów dziennych do wzięcia udziału w badaniach przeznaczonych do pracy magisterskie.
Po waszym czwartkowym egzaminie u prof. Gasiula w sali 305 od 12 do 12:30 będę czekać na wszystkie chętne, które zechcą wypełnić dwa kwestionariusze.
Bardzo gorąco was zapraszam i dziękuję za udział! -
Anonim
Potrzebuję kwestionariusz CISS. Jeśli ktoś mógłby mi przesłać to będę wdzięczna:) magda.skarzynska@wp.pl -
Baśka
Aktualnie jestem studentką V roku Psychologii Przedsiębiorczości i Zarządzania. Piszę właśnie prace magisterską z pogranicza psychologii osobowości i zarządzania, a obecnie pracuję nad badaniami.
Stąd moja gorąca prośba: poszukuje osób poruszających się zawodowo w obszarze HR: Konsultantów Personalnych, Specjalistów ds. Rekrutacji, Researcherów etc. Udział w badaniu polega na wypełnieniu 3 testów, które znajdują się pod podanym linkiem:
http://80.238.117.96/~mc/Testy.htm
Samo badanie nie trwa długo, jest anonimowe i dobrowolne, a wyniki rozpatrywane będą grupowo.
Będę wdzięczna za każdą pomoc.
W razie pytań lub wątpliwości proszę o kontakt: badanie.mgr_bbo@wp.pl
W przypadku chęci uzyskania wyników indywidualnych bardzo proszę o zaznaczenie takiej informacji w miejscu na komentarz umieszczonym na dole formularza.
Barbara Bogusz- Olejniczak
-
*Ivona*
>Madzia napisała:
>Mam pytanie. Czy ktoś wie, czym można badać satysfakcję
>ze związku? Jakim testem? Od swojej Pani promotor nie mogę
>się dowiedzieć niestety..:/
Kwestionariuszem KJZ ( Kwestionariusz Jakości Związku) opracowany przez Alicję Kuczyńską. O ile się orientuje to jakość czy zadowolenie ze związku to to samo co satysfakcja, ale upewnij ie jeszcze :) -
*Ivona*
To ja tez proszę o pomoc.
Cześć :)
Temat mojej pracy to : Satysfakcja seksualna a zadowolenie ze związku w związkach formalnych i nieformalnych. W związku z tym ze temat dosyć taki " ostry" to i te kwestionariusze dosyć "wnikliwe" :)
http://www.praca-magisterska.webpar... - tu znajdują się kwestionariusze :)
Z góry dziękuje!
Pozdrawiam Serdecznie
Iwona -
Anonim
-
Analiza statystyczna SPSS
Jeśli ma ktoś na kompie podręcznik Kwestionariusza Osobowości Eysencka EPQ-R, pytania i klucz to byłabym wdzięczna za przesłanie na agus.jaros@wp.pl
Mogę odwzajemnić się pytaniami i kluczem Kwestionariusza Rozumienia Empatycznego (KRE) Węglińskiego -
! Enigmatyczna
Czy jest ktoś kto jest na bieżąco z testem KKS i pamięta jak się go liczy?
Mam klucz, ale nie jestem pewna jednej rzeczy i wolałabym się dopytać.
-
Anonim
HELP ME!
Szukam 30 mężczyzn - mam dwie ankiety do wypełnienia!
Wyślę mailem, tylko dajcie na priv :)