WSFiZ- Kto tu studiuje psycho? [1894]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • eM

j.w.
    Inne wątki poza tym tematem będą usuwane.
  • MissSunshine

• Paula

Serdecznie zapraszam uczestników tego Grona do udziału w ciekawym,12 minutowym badaniu online, którego wyniki wykorzystam w doktoracie.
    http://www.ankieta.webcolon.com.

Dzięki za udział!
    Paulina
  • 6GhosT9

Witam,
    mam ogromną prośbę do wszystkich, którzy prowadzą, bądź znają kogoś kto prowadzi bloga o kontakt na priv (albo w tym wątku). Wszystko wytłumaczę już bezpośrednio zainteresowanym.

Z góry dziękuję i pozdrawiam,
    Wojtek
  • Pani Choroś!!

Bardzo proszę o zgłaszanie się chętnych osób które chciałby pomóc mi w badaniu mgr ! Proszę o podanie swojego maila na priv albo na adres anetachoros@o2.pl a ja wyśle test do wypełnienia. Poszukuje osób niezamężnych!! z pełnych i rozbitych rodzin.
    Będę bardzo wdzięczna
  • Anonim

Mam pytanie. Czy ktoś wie, czym można badać satysfakcję ze związku? Jakim testem? Od swojej Pani promotor nie mogę się dowiedzieć niestety..:/
  • Kasiunia

>Madzia napisała:
    >Mam pytanie. Czy ktoś wie, czym można badać satysfakcję
    >ze związku? Jakim testem? Od swojej Pani promotor nie mogę
    >się dowiedzieć niestety..:/

KDM-2 (Kwestionariusz Dobranego Małżeństwa); )
  • Anonim

Bardzo potrzebuje klucza do kwestionariusza MBI(chodzi o wypalenie zawodowe) , jesli jest ktos w posiadaniu bede wdzieczna...
  • Na*Pastwe* Aniołów

klucz powinnaś dostać u Nas na uczelni:D

potrzebuje Skali do oceny obrazu własnego ciała OOC

będę cholernie wdzięczna za pomoc
    info na priv

Dziękuje z góry !
  • Anonim

poszukuje osób na kierowniczym stanowisku które wypełnią mi test do pracy magisterkiej. Dajcie znac jak znacie kogoś takiego albo jak sami jeteście na takim stanowisku i chcecie mi pomoc. Prosze o informacje na priv.

pozdrawiam
    Agata
  • Anonim

Potrzebuję zbadać małżęństwa do pracy mgr ( wypełnienie kwestionariusza zajmie 3 minutki) jeśli chcecie pomuc napiszcie do Mnie. Z góry wielkie dzieki
  • Anonim

Serdecznie zapraszam studentki III roku psychologii, studiów dziennych do wzięcia udziału w badaniach przeznaczonych do pracy magisterskie.

Po waszym czwartkowym egzaminie u prof. Gasiula w sali 305 od 12 do 12:30 będę czekać na wszystkie chętne, które zechcą wypełnić dwa kwestionariusze.

Bardzo gorąco was zapraszam i dziękuję za udział!
  • Anonim

Potrzebuję kwestionariusz CISS. Jeśli ktoś mógłby mi przesłać to będę wdzięczna:) magda.skarzynska@wp.pl
  • Baśka

Aktualnie jestem studentką V roku Psychologii Przedsiębiorczości i Zarządzania. Piszę właśnie prace magisterską z pogranicza psychologii osobowości i zarządzania, a obecnie pracuję nad badaniami.

Stąd moja gorąca prośba: poszukuje osób poruszających się zawodowo w obszarze HR: Konsultantów Personalnych, Specjalistów ds. Rekrutacji, Researcherów etc. Udział w badaniu polega na wypełnieniu 3 testów, które znajdują się pod podanym linkiem:

http://80.238.117.96/~mc/Testy.htm

Samo badanie nie trwa długo, jest anonimowe i dobrowolne, a wyniki rozpatrywane będą grupowo.

Będę wdzięczna za każdą pomoc.
    W razie pytań lub wątpliwości proszę o kontakt: badanie.mgr_bbo@wp.pl

W przypadku chęci uzyskania wyników indywidualnych bardzo proszę o zaznaczenie takiej informacji w miejscu na komentarz umieszczonym na dole formularza.

Barbara Bogusz- Olejniczak
  • *Ivona*

>Madzia napisała:
    >Mam pytanie. Czy ktoś wie, czym można badać satysfakcję
    >ze związku? Jakim testem? Od swojej Pani promotor nie mogę
    >się dowiedzieć niestety..:/

Kwestionariuszem KJZ ( Kwestionariusz Jakości Związku) opracowany przez Alicję Kuczyńską. O ile się orientuje to jakość czy zadowolenie ze związku to to samo co satysfakcja, ale upewnij ie jeszcze :)
  • *Ivona*

To ja tez proszę o pomoc.

Cześć :)

Temat mojej pracy to : Satysfakcja seksualna a zadowolenie ze związku w związkach formalnych i nieformalnych. W związku z tym ze temat dosyć taki " ostry" to i te kwestionariusze dosyć "wnikliwe" :)
    http://www.praca-magisterska.webpar... - tu znajdują się kwestionariusze :)

Z góry dziękuje!

Pozdrawiam Serdecznie
    Iwona
  • Anonim

A ja potrzebuję kwestionariusz CISS: magda.skarzynska@wp.pl
  • Analiza statystyczna SPSS

Jeśli ma ktoś na kompie podręcznik Kwestionariusza Osobowości Eysencka EPQ-R, pytania i klucz to byłabym wdzięczna za przesłanie na agus.jaros@wp.pl

Mogę odwzajemnić się pytaniami i kluczem Kwestionariusza Rozumienia Empatycznego (KRE) Węglińskiego
  • ! Enigmatyczna

Czy jest ktoś kto jest na bieżąco z testem KKS i pamięta jak się go liczy?

Mam klucz, ale nie jestem pewna jednej rzeczy i wolałabym się dopytać.

• Anonim

HELP ME!
    Szukam 30 mężczyzn - mam dwie ankiety do wypełnienia!
    Wyślę mailem, tylko dajcie na priv :)