-
Jacek W
-
Anonim
-
Devils Marriage
-
Anonim
-
-
Anonim
przylączam sie do prosby o testy z ekonometrii 2 u prof kuszewskiego. jezeli ktos dysponuje nimi prosze o kontakt na priv
-
Magdalena
>Devils Marriage napisała:
>wspolczuje wam, statystyka z kuszewskim :D ale was zalatwili
>:D
aż tak żle? :( -
Devils Marriage
mialam z nim ekonometrie, a raczej na leze do osob kumatych i byl ogromny problem, trzeba sie bylo testow na pamiec nauczyc :/ wiec jak wy macie statysyke to lepiej nie bedzie -
>>>Beny<<<
sugerujesz więc że daje to samo,albo bardzo podobne skoro można się na pamięć nauczyć?? -
Jacek W
-
Devils Marriage
>sugerujesz więc że daje to samo,albo bardzo podobne skoro
>można się na pamięć nauczyć??
dal te same testy co na sgh u mnie na egzaminie, wiec wystarczylo trafic na pytania ktore udalo sie zdobyc.
tak jak mowie, mialam z nim ekonometrie wiec ja testow nie mam. z tego co mi sie wydaje to on chyba pierwszy raz tutaj statystyke prowadzi, ale moge sie mylic -
malgos80
pewniakiem jest, że Kuszewski prowadzi statykę po raz 1-szy na tej uczelni. -
Jacek W
-
Devils Marriage
-
Anonim
jak ktos bedzie miał testy ze statystyki prosze o kontakt, w zamian moge pomóc z innych przedmiotów, albo udostepnic notatki :) -
Niunia :)
-
Anonim
ja bym sie przynajmniej podlaczyla pod notatki z wykladow, nawet jesli ktos ma 1 temat z 10 dostepny, to zmontuje sobie calosc
;) -
Niunia :)
wies zja mam notatki z wykladów al enie wszystkie ale bede mogła ci przesłać dopiero najwczesniej w sobote, bo pozyczylam kumplowi zeszyt... -
Dee Dee debil; \
>malgos80 napisała:
>pewniakiem jest, że Kuszewski prowadzi statykę po raz
>1-szy na tej uczelni.
to nieprawda. ja miałam statystykę z Kuszewskim. jeśli jeszcze chcecie testy to wyślijcie mi maila na adres: anka7961@poczta.onet.pl coś Wam podrzucę. w temacie wpiszcie testy to będę wiedziała o co chodzi. i nie spodziewajcie się że te testy powtórzą się w tym roku, bo tak nie będzie. Może to jedynie dać Wam przedsmak horroru, jaki Was czeka. współczuję przeogromnie. -
Dee Dee debil; \
wyślę testy ze statystyki i ekonometrii, ale niestety mogę dopiero jutro rano. -
Dee Dee debil; \