WSFiZ...ul.Pawia55 ---> PAWIA-92210 [4420]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jacek W

ma ktos jakies testy ze statystyki??
  • Anonim

testy?? czy to ma być w formie testów?? :/
  • Devils Marriage

wspolczuje wam, statystyka z kuszewskim :D ale was zalatwili :D
  • Anonim

...
  • Anonim

przylączam sie do prosby o testy z ekonometrii 2 u prof kuszewskiego. jezeli ktos dysponuje nimi prosze o kontakt na priv
  • Magdalena

>Devils Marriage napisała:
    >wspolczuje wam, statystyka z kuszewskim :D ale was zalatwili
    >:D

aż tak żle? :(
  • Devils Marriage

mialam z nim ekonometrie, a raczej na leze do osob kumatych i byl ogromny problem, trzeba sie bylo testow na pamiec nauczyc :/ wiec jak wy macie statysyke to lepiej nie bedzie
  • >>>Beny<<<

sugerujesz więc że daje to samo,albo bardzo podobne skoro można się na pamięć nauczyć??
  • Jacek W

no ale czy ktos ma te testy??
  • Devils Marriage

>sugerujesz więc że daje to samo,albo bardzo podobne skoro
    >można się na pamięć nauczyć??

dal te same testy co na sgh u mnie na egzaminie, wiec wystarczylo trafic na pytania ktore udalo sie zdobyc.
    tak jak mowie, mialam z nim ekonometrie wiec ja testow nie mam. z tego co mi sie wydaje to on chyba pierwszy raz tutaj statystyke prowadzi, ale moge sie mylic
  • malgos80

pewniakiem jest, że Kuszewski prowadzi statykę po raz 1-szy na tej uczelni.
  • Jacek W

Dobra to kto moze zalatwic te testy;] ??
  • Devils Marriage

popytajcie na gronie SGH :) wszystkiego was trzeba uczyc; )
  • Anonim

jak ktos bedzie miał testy ze statystyki prosze o kontakt, w zamian moge pomóc z innych przedmiotów, albo udostepnic notatki :)
  • Niunia :)

ja bym tez się podłączała pod te testy ze statystyki :]
  • Anonim

ja bym sie przynajmniej podlaczyla pod notatki z wykladow, nawet jesli ktos ma 1 temat z 10 dostepny, to zmontuje sobie calosc
    ;)
  • Niunia :)

wies zja mam notatki z wykladów al enie wszystkie ale bede mogła ci przesłać dopiero najwczesniej w sobote, bo pozyczylam kumplowi zeszyt...
  • Dee Dee debil; \

>malgos80 napisała:
    >pewniakiem jest, że Kuszewski prowadzi statykę po raz
    >1-szy na tej uczelni.

to nieprawda. ja miałam statystykę z Kuszewskim. jeśli jeszcze chcecie testy to wyślijcie mi maila na adres: anka7961@poczta.onet.pl coś Wam podrzucę. w temacie wpiszcie testy to będę wiedziała o co chodzi. i nie spodziewajcie się że te testy powtórzą się w tym roku, bo tak nie będzie. Może to jedynie dać Wam przedsmak horroru, jaki Was czeka. współczuję przeogromnie.
  • Dee Dee debil; \

wyślę testy ze statystyki i ekonometrii, ale niestety mogę dopiero jutro rano.
  • Dee Dee debil; \

wysłałam. mam nadzieje że dojdzie, jak nie, to dajcie znać.
| |

Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Warszawie, ul. Pawia 55. http://www.samorzad.vizja.pl

Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)