- 1
- 2
-
Anonim
(: OBÓZ INTEGRACYJNY W BUŁGARII :)
Termin: 20.08.2005 – 31.08.2005
Cena: 1050 PLN
Miejsce: Bułgaria – Złote piaski
Hotel *** położony w centrum, 400m od morza
Cena zawiera: zakwaterowanie, przejazd autokarem :/ , 9 noclegów, 2 posiłki dziennie, opiekę pilota, ubezpieczenie Signal Iduna Travel, podatek VAT
Dodatkowe informacje: Ania: 696-016-204, Łukasz 696-014-021
-
Anula
buahaha znaczy sie to samo co rok temu... ahh te telefony i telewizory w pokojach... -
2129897
Wspolczuje tym nieswiadomym, przyszlym studentom, ktorzy zdecyduja sie nie przejazd do i z bulgarii...
Eh ~44h w jedna strone, to bylo cos:D
-
Długi
Co ty Ziomek pierdolisz. Zajebisty wyjazd, jak bede mogl to moze i sam się skuszę :). Nie słuchajcie Ziomka,on tylko narzeka :). ?Ja gorąco polecam,zwłaszcza winka w plastikowych butelkach, rano kac to cie normalnie paralizuje w łóżku:) -
-
2129897
e ja nie mowie, ze zle bylo, ale jazda autokarem byla HC badz co badz.
No a wino 2 litrowe za 5zl roxowalo.
zagorka rowniez:P -
Anonim
po zagorce to zwidy miałem ... Kamenitza lepsza ... zwłaszcza pod Victora :D !!! -
Anonim
oj tak to był wyjazd dużo się piło a kaca ani widu ani słychu........;) -
Ka$!A
Ja sie wybieram to tej uczelni i myslam tez o tym obozie. Nie weim czy warto jechac -
Anonim
-
Hmm.. Powiem szczerze, ze mam ochote sie przejechac.. Popytam znajomych i moze ekipe sie zbierze :]
-
2129897
Ja cos czuje, ze pojedzie wiecej osob ze starszych lat, niz pierwszy rok:D -
Długi
-
Anonim
no tak chyba będzie po zeszłorocznym obozie chyba nie ma osoby której by się nie podobało tylko ta podróż no ale coś za coś .... -
Grono.Net
-
Anula
a tak w ogole dlaczego ten oboz jest tak wczesnie? zawsze wyjzady byly na poczatku wrzesnia... -
Anonim
nie narzekajcie ja w 2003 bylem na "0" w Grecji, a to jeszcze dalej jak Bułgaria a podróż raz dwa. ledwo z zachodniego wyjechalismy a juz cały tył w autokarze sie zintegrował i tak pozostało do dnia dzisiejszego :)) kilka osób z 3 roku jedzie na bank. wpłacajcie kase bo naprawde warto a tam tak taniooooo -
Anonim
A Swetrzak moze sie w tym roku wbierze :] Bulgarki fajne dziewczyny... -
Anonim
Ooo... dlugi... :)
Cos bym powiezial, ale uznaja mnie obecni tu za chama i prostaka... :P -
Anonim
-
Anula
no bo ja wiem czy my po Grecji jestesmy tacy ciagle zintegrowani hmm...
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne