Uczelnia Łazarskiego [4919]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Georgina

pokoj dla studentki 1-2 roku studiow; nowiutki blok, pelne wyposazenie mieszkania, calodobowa ochrona i monitoring, windy, swietna lokalizacja-3minuty do metra, autobusy, tramwaje, 650zL
  • Paulina

Hej. A jakie to osiedle i kiedy można by obejrzeć ten pokój? Bo ja może byłabym zainteresowana, a w poniedziałek w wawie będe, więc może moglybyśmy się umówić?
  • MROCZEQ GPR

a moze milego niepalacego nie pijacego sympatycznego chlopca z 4 roq kturego pasja jest kolekcjonowanie znaczqwpocztowych??
  • c o m f o r t z o n e

Mam do wynajęcia pokój na wakacje - lipiec, sierpień, wrzesień. Znajduje się on w jednym z tych zielonych bloków przy Waszej uczelni, na ul. Irysowej. Pokój ma ok. 15 m^2, warunki oceniam na bardzo dobre(chętnie wyślę zdjęcia). Jest bezprzewodowy internet, oczywiście dostęp do kuchni i łazienki (jest pralka); ).
    W drugim pokoju mieszkam ja i moja koleżanka. Studiujemy anglistykę na II roku.

Cena za miesiąc to 600 zł+ opłaty za internet(25 zł) i energię. Nie ma żadnej kaucji.

Można się wprowadzać na początku lipca.

Zainteresowanych zapraszam na priv, bądź na: asia0611@gmail.com. Możecie też dzwonić: 505598326
  • Anonim

Ten dostęp do kuchni i łazienki też jest bezprzewodowy?
  • c o m f o r t z o n e

JASNE! :P
  • Wer

Jasny, nieprzechodni pokój ok 10m2 dla 1 osoby (możliwość wysłania zdjęć na maila).
    W pokoju znajduje się łóżko, 2 duże szafki z szufladami, biurko na życzenie, wspólna szafa i garderoba w korytarzu.
    800zł/m-c (cena zawiera opłaty za wodę, gaz, prąd, internet, śmieci itp).

Pokój znajduje się w 3-pokojowym mieszkaniu na Woli. Pozostałe pokoje zajmuję ja, mój facet, kolega (wszyscy jesteśmy studentami).

Kogo szukamy:
    -wyłącznie studentów, Polaków
    -osób niepalących (nie tolerujemy palenia w mieszkaniu)
    -kulturalnych, dbających o higienę osobistą i porządek

Info dotyczące mieszkania:
    - ul. Zegadłowicza, zaraz przy przystanku 'Szpital Wolski' (2-3 przystanki od Ronda ONZ)
    - autobusy: 105, 125, 159, 178, 501, 506, 507, N45, N95; tramwaje: 8, 10; 15min pieszo od stacji PKP Warszawa Zachodnia
    - mieszkanie na parterze, okna i drzwi antywłamaniowe
    - pełne umeblowanie, pralka, lodówka, kuchenka, piekarnik, naczynia, tv kablowa
    - internet 16 mbit (bezprzewodowy)
    - w okolicy sklepy spożywcze, basen, teatr, kwiaciarnie, piekarnia, bankomaty, Tesco i Carrefour

Pokój do lukania od zaraz, do zamieszkania od 1 lipca.

Kontakt:
    Weronika:
    tel: 512 791 719
    mail: wer86pl@gmail.com

Paweł:
    tel. 509 043 963
    mail: sten85@gmail.com

Pozdrawiamy i zapraszamy :)
  • Śledziu

Witam!

Mam do wynajęcia miejsce w dużym, nieprzechodnim pokoju w mieszkaniu bardzo blisko Metra Wilanowska. Pokój jest umeblowany: półki, szafa, biurka, krzesła, łóżka. Szybkie łącze internetowe. Z pokoju jest wejście na spory balkon.

Zdjęcia mogę przesłać na maila.

Kilka słów o mnie : jestem studentem prawa na 5ym roku, spokojny, bezkonfliktowy.

Koszt wynajmu: 550zł + opłaty licznikowe.

Proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam,

Tomek
  • b.

Hej

Mam do wynajecia pokoj w centrum dla Studentki najlepiej niepalacej, ulica Zgoda, przy klubie lemoniada, generalnie 100m od metra centrum.

Pokoj ma 9m2, umeblowany, nieprzechodni. W drugim jestem tylko ja. Standard mieszkania - OK.

Calosc wraz ze wszystkimi oplatami i dobrym netem - 850zl/m-c.

Do wynajęcia od zaraz.

Moge podeslac zdjecie na maila, a na zywo pokazac wieczorem - po 19, ewentualnie w weekend, ale nie ten najblizszy.

Pozdr.
    brt
  • Anonim

MIESZKANIE 60m DO WYNAJĘCIA ,2 przestronne pokoje (ok 24 i 18 m2) i oddzielna kuchnia (idealne do zamieszkania dla 3-4 osób), częściowo umeblowane.

Doskonała lokalizacja: kilka minut spacerem do stacji metra Plac Wilsona (ok 20 min autobusem na UW), 2 minuty do przystanków tramwajowych, 2 minuty do przystanków autobusowych, 1 przystanek od CH Arkadia. W pobliżu sklepy, apteka.

1)Przestronna kuchnia - w wyposażeniu lodówka, zmywarka, kuchenka, szafki,
    2)Przestronna łazienka - kabina, prysznicowa.
    3)Dwa duże pokoje, przestronny korytarz.
    - Remont/malowanie przed rokiem.
    - Drzwi antywłamaniowe, kraty w oknach, plastikowe okna (wymiana przed 3 laty)

Cena: 2100 zł z czynszem i ogrzewaniem. Częściowo wliczone opłaty za wodę. Dodatkowo opłaty licznikowe za prąd i gaz. - szczegóły do ustalenia. BEZ PROWIZJI AGENCJI!

Kaucja 1 miesiąc.

Link do zdjęć: http://dom.gratka.pl/tresc/401-2516...

Kontakt:
    Wojciech Należyty
    tel. 606-479-841
    arten2@o2.pl
  • !!! **DaRia** !!!

Wynajmę pokój w mieszkaniu 107m2 studentowi/tce metro STOKŁOSY
    Mieszkanie znajduje sie w spokojnej okolicy, w strzezonym budynku. Mieszkanie jest wielkosci 107m2 z balkonem.
    Mieszkanie jest dwupoziomowe. JEST UMEBLOWANE Na dole znajduje sie salon, kuchnia, łazienka z kabiną prysznicową itp. i pokój jadalny. Kuchnia jest połączona z pokojem jadalnym. W salonie kanapa, fotele stolik. Dolne pietro jest powierzchnią wspolną dla 4 lokatorów.Na górze 3 sypialnie i łazienka z wanną itp.
    W pokoju jest łozko, biurko i szafka. Cena pokoju spowodowana jest wyżej wymienioną ponad 50 m2 powierzchnia wspólna dla wszytkich lokatorów W okolicy znajdują sie metro stokłosy <700m od budynku>, real, lidl, mokpol, kangurek, przystanki autobusowe 505, 148, 192, 136 itd., rezerwat ptakow, multikino, 2x gymnasion, BLISKO SGGW

Telefon kontaktowy: 603071570

cena: 950 zł

W pokoju może mieszkać tylko 1 osoba
  • Anonim

Poszukiwane mieszkanie dla znajomego z Turcji, który będzie studiował na Łazarskim najlepiej blisko metra służew, ursynów lub wilanowska
  • Paulina

Hej:)
    Mam do wynajęcia duży pokoj, dla dziewczyny studiującej, na Starym Bemowie - ul. Borowej Góry. Mieszkanie świeżo po remoncie, wysoki standard. W pełni umeblowane, nowy sprzęt AGD, dogodny dojazd do centrum.
    Dwa pozostałe pokoje zajmują dwie studentki II roku.
    Cena 800 zł + opłaty co dwa miesiące.
    Proszę o kontakt mailowy.
    Istnieje możliwość wysłania zdjęć mieszkania.
    korzeniewska.paulina@gmail.com
  • Norbert S

Mam do wynajęcia mieszkanie w doskonałej lokalizacji ok. 200m od uczelni.

Więcej info : http://warszawa.gumtree.pl/c-Nieruc...

Kontakt tylko telefoniczny.
  • kkw

Przestronny (ok. 20 m^2) pokój do wynajęcia przy Metrze Służew. Dla jednej-dwóch osób (są dwa łóżka).

Więcej informacji:
    http://warszawa.gumtree.pl/c-Nieruc...

lub na priv.

Pozdrawiam,
    Karol
  • GORO

Pokój do wynajęcia

Studentka prawa wynajmie pokój ( 13,5 m2) w 3-pokojowym mieszkaniu dla dziewczyny w bardzo dobrym miejscu ul. Powstańców Śląskich (skrzyżowanie ulic Powstańców Śląskich oraz Połczyńskiej), blisko przystanek tramwajowy i autobusowy - 150 m.Pokój umeblowany ( wersalka, szafa ubraniowa i półki na książki, biurko, fotel, krzesełka), internet i telewizja w cenie. Mieszkanie w spokojnej i bezpiecznej dzielnicy.Cena 800 zl bez dodatkowych opłat. Zdjęcie na maila :)
  • Arek

Cena 775 zł + opłaty. Zazwyczaj cały czynsz z opłatami wynosi nas ok 810 zł od osoby.

Poszukuję współlokatora do 2-pokojowego mieszkania o metrażu 42 m2. Mieszkanie zlokalizowane jest przy ul. Niegocińskiej (między Galerią Mokotów – 5 min., a metrem Służew – 5 min.) Pokój będzie do zamieszkania od 1.12.2010 r. W drugim pokoju mieszkam tylko ja, pracujący student dwóch kierunków, niepalący, bezkonfliktowy, sympatyczny :). I takiej również osoby poszukuję, niepalącej, bezkonfliktowej i umiejącej zadbać o porządek (niekoniecznie pedant :)). Niestety możliwość posiadania zwierzaczka innego niż w akwarium/terrarium/klatce odpada.

Blok, jest odnowiony, posiada windę, mieszkanie nie jest odnowione. Wpełni umeblowane, w pokoju znajduje się łóżko, biurko, w kuchni mamy kuchenkę mikrofalową i gazową, czajnik elektryczny, lodóweczkę. Nie ma pralki, ale możemy o nią powalczyć z właścicielem :)

Komunikacja: blok otoczony jest z jednej strony potężnym węzłem komunikacyjnym jakim jest ulica Wołoska (3 linie tramwajowe, autobusy), z drugiej natomiast ulicą Puławską (2 linie tramwajowe i autobusy) oraz metrem Służew. Z przystanków znajdujących się bezpośrednio pod blokiem kursują autobusy takie jak 117, 141, 174, 189, 193 (dojazd do SGGW), 401, 505 oraz linie nocne N01, N33, N36. Prawie każdy z tych autobusów dojeżdza do metra.
    Tramwaje z ul. Wołoskiej to 17, 18, 44, natomiast z ulicy Puławskiej 10 i 14. Autobusów za dużo by wymieniać. W bliskiej odległości znajduje się także PKP Okęcie, oraz postoje taksówek.

Otoczenie: w bezpośrednim sąsiedztwie bloku zlokalizowane są 4 sklepy spożywcze (w tym 1 supermarket), całodobowa stacja benzynowa Neste, apteka, całodobowy kebab, strzeżony parking, kioski, cukiernia, restauracja chińska, pizzeria.
    Blok położony jest rzut beret od takich atrakcji jak: Galeria Mokotów, Uczelnia Łazarskiego, Wydział Zarządzania UW, C.H. Land, Szpital MSWiA, Szpital Damiana, tor wyścigów na Służewcu. Mc Donald.
  • magda-k88

dzisiaj 00:00
    POKÓJ DO WYNAJĘCIA OD 1 GRUDNIA !!! DOGODNA LOKALIZACJA !!!

Do wynajęcia pokój 9m2 - chętnie na dłużej, w pełni umeblowany: rozkładana kanapa, komody, regał, firanka;)
    Pokój bardzo widny, z dużymi, dźwiękoszczelnymi oknami.

Lokalizacja: ul. Borowej Góry, minutę od przystanku Synów Pułku. Dogodny dojazd (bez korków)
    m.in. do Centrum (ok.20 min tramwajem). Spokojna okolica; sklepy spożywcze pod samym blokiem.
    http://www.ztm.waw.pl/rozklad_nowy....

Mieszkanie: 2pokojowe, na 2 piętrze w bloku 10piętrowym. Mieszkanie w dobrym standardzie, odświeżone, wyposażone w niezbędne sprzęty AGD, bezprzewodowy Internet.

Współlokatorki: 2 studentki IV roku, pracujące, bezkonfliktowe, ceniące porządek ale nie pedantyczne; )

Cena: 800 zł - do negocjacji; ) + rachunki (kaucja w wysokości jednego miesiąca zwracana na koniec)

Wpłata ma się odbywać na konto właścicieli (przesympatycznych młodych ludzi), którzy chcą nam oszczędzić comiesięcznych wizytacji; )

Kontakt: najlepiej mailowy - magda.krejpcio@gmail.com, barton_k@wp.pl - odpisujemy szybko;)

Pozdr.
  • Tanki

DO WYNAJĘCIA: Pokój 2os. , 18mkw. , z balkonem w mieszkaniu 3-pokojowym ze studentami. W mieszkaniu zmywarka, pralka, odkurzacz i inne niezbędne sprzęty.
    Mieszkanie położone w doskonałym punkcie komunikacyjnym.
    Tramwaje: 1, 7, 9, 14, 25, 35;
    Autobusy: 136, 154, 167, 172, 186, 191, 414, 521, N38, N43,N88.

Obok Hale Banacha. 15 min do Centrum, 15 do Reduty/Blue City.

Cena 1250 zł (w tym opłaty) za CAŁOŚĆ - spokojnie można wynająć we dwie osoby i wtedy suma kosztów od osoby wyniesie 625 zł/na msc.

Pytania na priv.
  • Cheetah

Młoda studentka poszukuje współlokatorki do nowego dwu pokojowego mieszkania o powierzchni 58m2, w pełni umeblowanego z Internetem i telewizją. Wolny pokój ma ok. 20m2 Położonego na Mokotowie w pobliżu Stacji Metra. Bliskość uczelni Łazarskiego i wydziałów Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego, jak i dobry dojazd do innych części Warszawy jest atutem tej lokalizacji. Dodatkowo w pobliżu dużo sklepów i Galeria Mokotów Chętne dziewczyny proszę o kontakt telefoniczny, lub eMail: Małgorzata Różańska +48 608 366 336 mallgorzata.rozanska@gmail.com
| |

Grono Studentów Wyższej Szkoły Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego w Warszawie. Samorząd S...

Wyższa Szkoła Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (8)