-
Anonim
nowe bilbordy wisza na miescie, zdecydowanie lepsze od zeszlorocznych :) -
...KINGUŚ...
-
Anonim
Wow nowa reklama jest fajna, zwraca uwagę :) I wisi tego na mieście więcej, niż liści na drzewie jak wracałem do domu to chyba z 5 widziałem :) -
-
-
Anonim
-
Anonim
Ja tez nie widzialem:> W koncu może dadza jakies ładniej prezentujace sie kobiety :>:] -
::MOGIEL::
-
Łukasz
-
**sarnax**
-
Małyaniołeczek
też nie widzialam, gorzko żałuję... wiem mniej więcej o co chodzi z opowiadań, w końcu ambitne bilboardy dla ambitnych :) -
udar ♫
ta reklama to tragedia ale spoko dobrze ze w ogole szkola sie reklamuje -
Jużak
w porównaniu do tego co było w zeszłym roku to aktualne plakaty są moim zdaniem nawet całkiem niezłe ale patrząc na to obiektywnie to naszą szkołę stać na lepszych speców od reklam :) -
Martunia
Wszyscy mówia o reklamie a jej nawet nie widzialam:) Musze zaczac sie rozgladac w drodze do szkoly , he he -
MMarcus
Gdy zobaczyłem bilbord od razu skojażyło mi sie że laska jest w pozycji horyzontalnej bo w WSHiP wystarczyć zapłać, potem tylko się wylegiwać :) Prawda to tylko częściowa ale zapewne wiele osób tak to odbierze. -
tak szczerze mowiac to ja tam zadnych bilordow nie widzialam.. ale nie placze z tego powodu.., wystarcy ze widze ja na codzien:) to mi wystarcza:)
-
embeusz
ŁAZARSKI
Think horizontally
Przynajmniej przestali okłamywać ludzi, że to uczelnia dla ambitnych......
I znów ta osoba na bilboardzie wygląda na soczystą czternastke...... -
Anonim
no co chcesz od czternastek!!I to Ty!! Zresztą nie odczytales ukrytego przekazu :p Łazarski Uczelnia dla ambitnych bo nawet czternastki już na niej studiują!!! -
embeusz
-
Anonim
dobra dobra, od 16stek juz blisko do 14stek; P
do zobaczenia na meczu
P.S. slyszalem, ze jakies 14stki mają byc i kibicowac :p -
embeusz
Ja tam nic o tym nie wiem, wiec jak sie zjawią to nie moja sprawka........
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne