-
SADI
-
Anonim
-
-
Anonim
heh... własnie widzialem reklame na 4fun TV:) " na impreze zaprasza Uczelnia Łazarski..." spox -
-
...
-
Prot Haładaj
do 22.
wiesz jak to jest z open air`ami w "środku miasta"
cisza nocna musi być; ) -
Prot Haładaj
swoją drogą plakat strasznie choinkowy, wręcz jarmarczny.
liternictwo takie raczej słabe, chociaż kolorowe tło troche ratuje sytuację.
blablabla... -
Małyaniołeczek
ojojoj mnie na pewno nie zabraknie skoro moj ukochany Grammatik bedzie :) no i Zjednoczenie Soundsystem hehe jeszcze caly tydzien trzeba czekac; ) -
Magnanimous Kat
-
SADI
Jest sprawa wagi państowo-uczelnianej. Prześlijcie mi proszę wzór plakatu to zamieszczę go na swym gronku. Marketing to podstawa. I tak sobie w duchu myślę, że jakby wszyscy nagłośnili tę imprezę to wtedy cała stolica zobaczyłaby jak potrafi bawić się Łazarski. Oczywiście cel jest b.szczytny zwerbowanie pierwszaków. Popieram takie imprezki. Co Wy na to żeby wszyscy studenci zaangażowli się w nagłaśnienie imprezy i przedstawieni naszej uczelni z jak najlepszej strony. Może (z pewnością) warto coś zrobić razem. Od dziś promujemy imprezę na całego. Liczę na Wasz odzew oraz pozostaje w oczekiwaniu na fotkę sadi1983@tlen.pl -
Anonim
jesli impreza ma trwać tylko do 22 to moze potem przeniesiemy sie do jakiegoś klubu... Sadi moze cos zorganizujesz??? -
SADI
na piątek mówisz. sprawdzimy co da się zrobić. będę dysponował wejściówkami do kilku clubów po kilkanaście wejściówek. a jaki club sobie życzycie. można wybierać i wtedy biorę się za organizację:) -
Anonim
może Mexican:)?... nie ważne jaki aby miał klimat, chce sie porządnie pobawić bo po ostatniej wizycie w Lucidzie jestem załamany... wysłałem Ci zdj na maila...pzdr -
SADI
-
Karolina Orłowska
-
SADI
mogę załatwić wejściówki za free ale max 30. ale jeszcze zadzonię i potwierdzę. jutro spotkam się z kilkoma osobami i będę więcej wiedział -
Jużak
ja w piątek zjawiam sie na pewno a z tym klubem to spoko pomysł działajcie działajcie to konkretnie zabalujemy :) -
Katarzyna Hebdzyńska (FACEBOOK)
-
Kamillo
Hmmm a mam pytanie. Napiszcie ile osób byłoby zainteresowanych na piątek.
To może załatwie jakiś klub za darmo na legitymację Łazarskiego i będziemy się bawić wszyscy. Czekam na odzew. -
SADI
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne