Uczelnia Łazarskiego [4919]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SADI

Zuzanno:) czy propozycja jest nadal aktualna. Mogę dać mały pokazik.
  • Anonim

No jasne:)))))))cała scena na koncercie jest Twoja Sadi:))))
  • Michał

WoW :]
  • Anonim

heh... własnie widzialem reklame na 4fun TV:) " na impreze zaprasza Uczelnia Łazarski..." spox
  • ...

a wiecie moze do ktorej ta imprezka potrwa>??
  • Prot Haładaj

do 22.
    wiesz jak to jest z open air`ami w "środku miasta"
    cisza nocna musi być; )
  • Prot Haładaj

swoją drogą plakat strasznie choinkowy, wręcz jarmarczny.
    liternictwo takie raczej słabe, chociaż kolorowe tło troche ratuje sytuację.
    blablabla...
  • Małyaniołeczek

ojojoj mnie na pewno nie zabraknie skoro moj ukochany Grammatik bedzie :) no i Zjednoczenie Soundsystem hehe jeszcze caly tydzien trzeba czekac; )
  • Magnanimous Kat

Ja chyba też się przejde, jak będzie pogoda jakaś względna
  • SADI

Jest sprawa wagi państowo-uczelnianej. Prześlijcie mi proszę wzór plakatu to zamieszczę go na swym gronku. Marketing to podstawa. I tak sobie w duchu myślę, że jakby wszyscy nagłośnili tę imprezę to wtedy cała stolica zobaczyłaby jak potrafi bawić się Łazarski. Oczywiście cel jest b.szczytny zwerbowanie pierwszaków. Popieram takie imprezki. Co Wy na to żeby wszyscy studenci zaangażowli się w nagłaśnienie imprezy i przedstawieni naszej uczelni z jak najlepszej strony. Może (z pewnością) warto coś zrobić razem. Od dziś promujemy imprezę na całego. Liczę na Wasz odzew oraz pozostaje w oczekiwaniu na fotkę sadi1983@tlen.pl
  • Anonim

jesli impreza ma trwać tylko do 22 to moze potem przeniesiemy sie do jakiegoś klubu... Sadi moze cos zorganizujesz???
  • SADI

na piątek mówisz. sprawdzimy co da się zrobić. będę dysponował wejściówkami do kilku clubów po kilkanaście wejściówek. a jaki club sobie życzycie. można wybierać i wtedy biorę się za organizację:)
  • Anonim

może Mexican:)?... nie ważne jaki aby miał klimat, chce sie porządnie pobawić bo po ostatniej wizycie w Lucidzie jestem załamany... wysłałem Ci zdj na maila...pzdr
  • SADI

rotka nie doszła, jest tylko sam temat. spróbuj raz jeszcze. thx.
  • Karolina Orłowska

Sadi, Mexican bardzo ładnie proszę :D
    lub 70tka :)
  • SADI

mogę załatwić wejściówki za free ale max 30. ale jeszcze zadzonię i potwierdzę. jutro spotkam się z kilkoma osobami i będę więcej wiedział
  • Jużak

ja w piątek zjawiam sie na pewno a z tym klubem to spoko pomysł działajcie działajcie to konkretnie zabalujemy :)
  • Katarzyna Hebdzyńska (FACEBOOK)

Moze byc calkiem,calkiem....
  • Kamillo

Hmmm a mam pytanie. Napiszcie ile osób byłoby zainteresowanych na piątek.
    To może załatwie jakiś klub za darmo na legitymację Łazarskiego i będziemy się bawić wszyscy. Czekam na odzew.
  • SADI

foksal 19 lubicie?
| |

Grono Studentów Wyższej Szkoły Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego w Warszawie. Samorząd S...

Wyższa Szkoła Handlu i Prawa im. Ryszarda Łazarskiego

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (8)