-
Małyaniołeczek
Prawo gospodarcze z Prof. S. Hocem- czy ktoś bywa na wykładach? Jeśli tak to czy podawał jakieś zagadnienia egzaminacyjne, czy trzeba znać całą jego książkę??? A jak jest z egzaminem? -
Linka
Ja juz mialam egzamin z tego...
Hmm... nie martw sie egzaminem - rosyjska ruletka:), grunt co by sie twarz spodobala na wpisie, bo oceny wpisywane sa z powietrza:).
Juz dwa egzaminy mialam z Hocem i wiem co mowie - nie tyczy sie to tylko mojej osoby:). -
Małyaniołeczek
hmmm ciekawe, ciekawe.... a pamietasz moze jakie pytania dawal? Takze powiadasz zeby na wpisie byc i ladnie sie usmiechac :) -
Linka
Hmm... raz moja twarz sie podobala, a rok pozniej chyba zbrzydlam:)))).
Zupelnie nie pamietam pytan, ale pamietam, ze tak jak w ksiazce byly rozdzialy, tak bylly tak samo brzmiace pytania. -
-
Kajzi
I nawet książka na egzaminie się przydaje... pan prof. często sam czyta gazetkę... :-) Tylko żeby cicho na sali było. -
Małyaniołeczek
-
Małyaniołeczek
a wiecie moze czy jakiegos tematu co jest w ksiazce nie bedzie na egzaminie? Bo podobno cos wspominal. -
Anonim
Kurde w tej ksiazce powtarzaja sie rzeczy z prawa administracyjnego.. Czy beda az takie szczegolowe pytania.. ?Chodzi mi o to czy trzeba bedzie pisac czym zajmuje się minister .. prezes rady ministrow itd.. czy moze bedzie odrazu w odniesieniu do gospodarki ?? Po co mi byly 2 semestry pr. adm. jak teraz jest drugi raz to samo???
Jesli mial ktos z nim egzamin to niech napisze czy o ta powtarzajaca sie teorie tez bedzie pytal? Ulatwi mi to nauke.. z gory dzieki :)) -
Linka
-
Małyaniołeczek
-
MALINCIA
-
MALINCIA
-
Dorotka
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Mokotów
- Załóż własne grono tematyczne