-
Czyzyk
To co wyprawia ta baba z angielsko to się w głowie nie mieści. Musiałem założyć ten temat bo jesteem tak wku...wiony że zaraz coś roz******. Że ja pier***** ... A ja głupi jestem zamiast przepisac się do tamtej grupy to teraz mam za swoje... -
Morek
K.... Ja juz mam dosyc tego angielskiego !!! My mamy zapierdzialac a druga grupa opieprza sie po calosci !!! Kurwa i to ma byc sprawiedliwosc ??!!! -
Anonim
Zapraszamy zapraszamy..... :D Luz blus i oglądanie filmów....... czyli to co tygryski lubia najbardziej....... -
Morek
Nawet mnie nie denerwuj !!! My co tydzien mamy kartkowke albo test a wy nic nie robicie !!! -
-
Anonim
my tez zapierdzielamy....po schodach na góre bo tam filmy oglądamy :) mimo wszystko sporo wynosimy z lekcji; ) -
Czyzyk
-
olga
od pazdziernika zaczynam w waszej szkole i nie wiem jaki poziom wybrac angielskiego, zeby sie nie napracowac; )? -
Miłek
to zależy na kogo trafisz - ale z doświadczenia to ten zaawansowany!! (poważnie) piona! -
Miłek
-
Czyzyk
Zapytaj się z kim chcesz mieć angielski jeśli Fedorczyk to nie polecam tak jak z resztą cała grupa tutaj :) -
olga