-
Miłek
-
Miłek
-
Czyzyk
-
Morek
-
-
Czyzyk
Morek miałeś farta :D
Albo jak działa net to działa excel albo odwrotnie ehh
-
Anonim
-
Czyzyk
A 2600 płacić muszisz a telekomuna więcej....
Tak samo ta sala od Wfu heheh -
Anonim
-
<<==Goszczu==>>
jak dla mnie ta szkola jest spoko, ale sesja letnia niestety chyba dla mnie nie bedzie taka piękna, gładka i kolorowa jak zimowa, a szkoda.... Chociaz kto wie czas pokaze.... :-).
Pozdro ziaaaamki :-). -
inż. Rhumianek
Taaa to w tej szkole jest sala od WFu, a gdzie?
Aż się boję zapytać jak wygląda. -
Czyzyk
Hhehe jasne ze nie ma ale chodzimy do Łączności na Stanów Zjednoczonych a to syf -
inż. Rhumianek
heh szkoła Łączności kojaży mi się z wykładami z psychologii pracy dr. Komara(blablabla przerwa blablablabla) i smrodem jakiś piecyków na benzynę czy coś tam... początki tej szkoły to był prawdziwy hardkore -
Śmigło
a propo tych komputerów w naszej szkole co się nadają do skansenu to naprawdę jest lipa, jebanej myszki szukam pół lekcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! -
Czyzyk
trzeba przynosic własne :P kurcze wymagania myszke chciałbyś ...tu jest Polska a nie elegancja Francja
:):):) -
<<==Goszczu==>>
Płace żądam Ku*** go mać !!! :-]. Myszka jak myszka szkoda ze kompa z działającym excelem szuka sie drugie pol godziny....:-). -
Miłek
-
Anonim
jaki kolosik? mieliscie dzis? ja jebie...u nas nic a nic nie robi, nawet jak my sie opier**** to tylko pyta "zrobione"...nie zazdroszcze wam :P dla tego INFORMATYKA RULEZZZZZZZZZZZZZZZZ; ) -
Czyzyk
no to se porównaj oni mają możliwych zdobytych punktów ponad 62 a my 30 :) -
Miłek
kurna to chyba zaczne chodzic do was na informe...(tak jak powinienem , jeżyk ty powiedziałes ze 30 punktow :?:) ja mam 31/...juz to moze jakos sie wcisne..:) -
Czyzyk