- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
A ja się jeszcze zastanawiam. Półtora roku jeszcze przede mną, więc mam czas... :-) -
caspa masta
-
-
Anonim
Ja także mam zamiar zawitać na uczelni na magistrze, ale wcześniej pół roku przerwy :) Trzeba troszkę odpocząć i zarobić na kolejne lata nauki. :) -
Anonim
Olcia, jak to pol roku przerwy? tzn, ze nie idziesz w pazdzierniku?
a co z tymi znizkami? jak dzwonilam do szkoly to sekretarka powiezdziala, ze nie bedziemy musieli wplacac wpisowego, a reszta oplac tak jak reszta - zero ulg. -
ruda-wredna
podejrzewam że ulgi dotyczące absolwentów będą obowiązywać nie tylko w pierwszym semestrze naborów ale i później; -) -
Anonim
-
gata
Ja najprawdopodobniej też zostanę na magisterce.
A co do ulg to słyszałam takie ploty, że rektor zastanawiał się nad nimi. No, ale widocznie na zastanawianiu się skończyło.
Dobrze, że przynajmniej tego wpisowego nie karze nam płacić, bo jeszcze tego by brakowało. Może test kwalifikacyjny musielibyśmy jeszcze pisać; )
-
;-)
-
Anonim
ja wiem tylko tyle, ze nie musimy (czyt. absolwenci) placic 500PLN wpisowego.
jesli chodzi o konkrety to mialy sie pokazac 4.07 na stronie szkoly... -
Anonim
Co do ulg to słyszałam takie pogłoski, ale wszystkiego trzeba sie dokładniej dopytać najlepiej przyjść do szkoły i tam powinii udzielić wszelkich informacji. Pozdrawiam Wszystkich :) -
Anonim
Wogóle to jest informator o magistrze w naszej szkole i napisane jest, że studia będą nas kosztpować tylko 470 więc super i bez wpisowego to o 500 jestesmy do przodu. :) Ale proponuje dowiedzieć się wszystkiego w szkole przyjść osobiście i porozmawiać może dowiemy się czegoś więcej. Pozdrowionka :) -
Anonim
ja dzwoniłam. powiedziano mi, ze:
semestr kosztuje 2650pln, a rok 5070pln -
Grono.Net
Tyle co na Uniwersytecie Warszawskim... No to się cenimy... hihihi... -
Anonim
-
Anonim
-
caspa masta
-
Anonim
-
Anonim
Ja także wybieram zaoczny tryb nauki. Trzeba iść do pracy w zawodzie i na studia na magistra :)
- 1
- 2