WSP czyli MlodziZdolniAtrakcyjni [878]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Myshia

A ja się po prostu witam :) żeby nie było, że się dopisałam i się nie odzywam :)
  • dwadzisciajedengram.blogspot.com

• Grono.Net

krzychu, ozen sie ze mna, jestes fantastyczny :D

a złożysz kostium Muchomorka, i będziesz mnie smagał kablem od tostera i mówił do mnie Dżordż?
  • Wojtyś

jak coś to ja mam kostium muchomorka- mogę pożyczyć....(wtajemniczeni widzieli zdj)...hehehe
  • Myshia

Taaak, to by było na tyle, co chciałabym na tym gronie napisać. Z tego co czytałam w poprzednich wpisach wywniskowałam, że na tym forum można pisać co się chce i gdzie się chce, ale widocznie nie dotyczy to wszystkich.
    ciao
  • w kolorze

koleżanka chyba sie na was obrazila chlopaki , nie daliscie jej dojsc do slowa , to pewnie przez tego dżorża; ))
  • StukMajster :)

A tak jesli mozna to O.C.B. bo nie za bardzo rozumiem do czego sie kolezanka odnosi; )

Ale chyba i tak nie bedzie odpowiedzi czyli mozna by moje pytanie uznac za czysto retortyczne :)
  • Myshia

Koleżanka się nie obraziła, po prostu zirytowało mnie to, że zamiast grzecznie się przywitać kolega rzucił we mnie linkiem. Ja wiem, że fajnie jest jak jest porządek na forum i wogóle, ale w tamtym wątku rozwinęła się jakaś dyskusja w której nie chciałam brać udziału, chciałam się tylko przywitać i już.
    Pozdrawiam
  • w kolorze

witamy :)))

teraz sie zamknę w sobie.
  • OSA

hello moto :)
  • OSA

hello moto :)
  • Wojtyś

a więc i ja nadraniam to czego nie uczyniłem na samym początku...więc czynię swą powinnośc... Witam wszystkich wszem i wobec..
  • Myshia

NO i od razu lepiej, i miło tak jakoś się zrobiło :)

Pzdr
    ad
  • Will

Piona.
  • Anonim

czest
  • Anonim

strzałka lotka :]
  • Will

Szyja.
  • Słuchacz

dupa
  • 1
  • 2
| |

Wyzsza Szkola Promocji , czyli jak sie dobrze lansowac, zeby sie w koncu wylansowac:)

Wyższa Szkoła Promocji

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (1)