- 1
- 2
-
Myshia
A ja się po prostu witam :) żeby nie było, że się dopisałam i się nie odzywam :) -
dwadzisciajedengram.blogspot.com
-
Grono.Net
-
a złożysz kostium Muchomorka, i będziesz mnie smagał kablem od tostera i mówił do mnie Dżordż? -
-
Wojtyś
jak coś to ja mam kostium muchomorka- mogę pożyczyć....(wtajemniczeni widzieli zdj)...hehehe -
Myshia
Taaak, to by było na tyle, co chciałabym na tym gronie napisać. Z tego co czytałam w poprzednich wpisach wywniskowałam, że na tym forum można pisać co się chce i gdzie się chce, ale widocznie nie dotyczy to wszystkich.
ciao -
w kolorze
koleżanka chyba sie na was obrazila chlopaki , nie daliscie jej dojsc do slowa , to pewnie przez tego dżorża; )) -
StukMajster :)
A tak jesli mozna to O.C.B. bo nie za bardzo rozumiem do czego sie kolezanka odnosi; )
Ale chyba i tak nie bedzie odpowiedzi czyli mozna by moje pytanie uznac za czysto retortyczne :) -
Myshia
Koleżanka się nie obraziła, po prostu zirytowało mnie to, że zamiast grzecznie się przywitać kolega rzucił we mnie linkiem. Ja wiem, że fajnie jest jak jest porządek na forum i wogóle, ale w tamtym wątku rozwinęła się jakaś dyskusja w której nie chciałam brać udziału, chciałam się tylko przywitać i już.
Pozdrawiam -
w kolorze
-
-
OSA
-
OSA
-
Wojtyś
a więc i ja nadraniam to czego nie uczyniłem na samym początku...więc czynię swą powinnośc... Witam wszystkich wszem i wobec.. -
Myshia
-
Will
-
Anonim
-
Anonim
-
Will
-
Słuchacz
- 1