-
Piotr Majdan
Na goraco - dowiedziałem się od moich informatorów, ze podobno (nie to ze sieje plotki, no skadże) w telewizji TVN (podobno) w programie "Pod Napięciem" ma byc jakis program, temat, epizod, sprawa z WSP !!!
Ponoc jakas panna od nas ze szkoly cos tam coś tam pitu pitu, złozyla.. a moze chodzi o SKANDALICZNIE NIEMORALNE I NIEUZASADNIOWE zniesienie ZAOCZNYCH?
W kazdym razie... ciekawie, ciekawie....
-
Piotr Majdan
-
Hell's Angel
Mysle ze tu chodzi o moj warunek ze jest nie uzasadniony i mysle ze TVN chce mi zaplacic za niego:))))) -
Piotr Majdan
-
-
Grono.Net
to ja machne szybko plakacik informujacy o dacie i czasie emisji programu, ktory rozklei sie po calej szkole, ehehehe, ale mi sie morda ucieszyla :D -
Grono.Net
..::Majdan::.. mówisz że to "kwas" ??!! popatrz lepiej na sowje zdjęcie nad nickiem bo strasznie śmieszne jest !!! :/ -
Grono.Net
p.s. módlmy się że ta akcja z TVN'em to jakaś plotka, nie chce panikować ale taki ewentualny reportaż może oznaczać początek końca i rychły koniec WSP.....zazwyczaj jak się taki reportaż robi na dany temat to na dobre to nie wychodzi :| -
ruda-wredna
To nie chodzi pewnie o zaoczne tylko o wieczorowe. NA wieczoreowe chodziło za mało ludzi i od tego semestru Rektor je zlikwidował a ludziom kazał się przenieść dzienne albo zaoczne;) -
Anonim
-
StukMajster :)
Ale o tej pannie to rektor nawet napisal w liscie dotyczacym o likwidacji wieczorowych na stronie WSP. Poprostu wynajela adwokata i bedzie sie procesowac (powodzenia:/) ale zeby do telewizji z takim czyms - bez przesady!!!!! -
Grono.Net
gowno. wieczorowych przeniesli na zaoczne bez slowa informacji. rektor ma ok 14 wytoczonych procesow w tym momencie. moze jak tv podjedzie to facet zobaczy, ze prowadzenie szkoly to nie wolna amerykanka. arogancji wladzy czas powiedziec NIE -
Meg
-
Grono.Net
-
Hell's Angel
Od poczatku mowilam "2 cwaniaczkow zalozylo sobie szkolke..."....coz widze szybki koniec tej szkoly...dobrze ze jakos mi na niej specjalnie nie zalezy.... -
Anonim
a ja wlasnie przezywam istny dramat z moja praca licencjacka, ktorej pani q... polakowska dala negatywna recenzje, po tym, jak sama dala pozytywna opinie planowi pracy.
gdzie tu logika?
gdzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?
a moj promotor, ktory pracy dal tez pozytywna opinie mowi, ze teraz jedynie moge wycofac prace.
kurczaki, przeciez ta stara rampucela wystawiajac mojej pracy negatywna opinie, podwaza autorytet dra gdanskiego.
o co tu w ogole chodzi? -
ruda-wredna
o to że wiele prac od Gdańskiego ma wystawiane negatywne oceny przez recenzentów;( poprostu on jest za dobry;)
masz dwa wyjścia;
* zostawić pracę i liczyć na pozytywną opinię trzeciego recenzenta
* zabrać, tylko co z jej poprawianiem - w tekim przypadku;-? ???? -
Piotr Majdan
Swoja droga....
SLYSZELISCIE KIEDYS O TYM ZEBY SZKOŁA WYŻSZA UPADŁA?
Co wtedy? Ja pierdole, ale kicha. Podpisywane umowy ze szkola traca waznosc? Oddaja kase (tiaa jassne)? Jak jest? To dziwna sprawa, zeby nagle tak setkki studentow "zostaly bez studiow" :/ Calkowita bezedukacja ?
-
Grono.Net
szkola dziennikarstwa im wankowicza upadla, ale szczegolow nie pamietam. niech ktos wspomoze. -
Anonim
ta szkola upadla?? hmm w sumie nic dziwnego skoro miesiac u nich kosztowal 1900 zeta... -
ruda-wredna
europejska wyższa szkoła czegoś tam (chyba zarządznia albo marketingu) też upadła. Dyplomy unieważnili, kasy nie oddali, ale tam to podobno był mega przekręt z kupowaniem dyplomów;)