-
Mili
Hej!
Mam pytanie apropo praktyk w ramach naszych wspaniałych studiów.
Jak to jest, dowiadywaliśmy się w dziekanacie i pani powiedziała nam, że praktyki muszębyć odbyte najlepiej w teatrze, bądź innej placówce powiązanej z teatrem...
Hmmm, na co dzień pracuję i nie bardzo mam czas na tego typu rzeczy, inna sprawa, że zdziwiłam się trochę, że przy pedagogice kulturoznawczej, praktyki mają być powiązane tylko z teatrem. A wy jakie macie doświadczenia w tej materii?? Może ktoś z was mógłby mi coś podpowiedzieć?? Pozdrawiam -
Agniesia
Z tego co wiem to opiekun praktyk na naszej uczelni ma dawac wykaz z ktorego mamy sobie wybrac miejsce praktyk (cos takiego jest napisane w regulaminie) a jesli masz zalatwione miejsce gdzie indziej to opiekun praktyk musi na to wyrazic zgode. i oczywiscie jesli jestes zatrudniona gdzies na stale to nie musisz wyrabiac praktyk tylko przyniesc potwierdzenie zatrudnienia.
ale nie jestem na pedagogice kulturoznawczej wiec niestety nie wiem czemu akurat teatr.
pozdrawiam -
Mili
No ja też nie wiem... Jestem zatrudniona, fakt - z tymże moja praca nie ma nic wspólnego z kierunkiem, który studiuję - więc to sięnie liczy :(
Kuuurde no, wściekła jestem, bo co - mam robić2 etaty, bo oni sobie tak wymyślili, eeh :-/ -
KASIA
I tu własnie trzeba liczyc na znajomosci lub na przychylne osoby które podpisza papierek :) -
-
Mili
Trzeba... Ale póki co, próbuję ustalić poprzez osoby, które jużprzez to przechodziły - czego oni tak naprawdę wymagają, czy patrzą na ten papier, ogólnie... Napiszcie coś, please... -
Anonim
-
Anonim
-
KASIA
Szczerze mówiac ja miałam załatwiane przez szołe...ale ja mam dzienne. I dokładnie nic nie robilismy ale nam pani ładnie podbiła i cos sobie tam wpisalismy :) -
Mili
Ula, wielkie dzięki za odp!!!!! Odpisałam Ci, przeczytaj sobie moje bazgrołki; )
No widzisz, Kasia - a ja na zaocznych, w tygodniu normalnie, więc nie za bardzo mam czas (i siłę) na praktyki...
Pozdrowionka i dzięki ze coś niecoś piszecie; ) -
Anya
to ja dziekuje ze cos piszecie i ze jest nas coraz wiecej, bo w koncu jestem dumnym zaożycielem grona WSp:) pozdrawiam wszystkich -
Anonim
przepraszam...... ale jesli chodzi o gronko to miło się poznać, ale jesli chodzi o szkołę to nie ma jak gówno udające pomarańczę... WSP ZNP wylatuje z rankingów szkół wyższych, niech by chociaz byla na jednym z ostatnich miejsc... znajomi mi mowia ze dyplom z WSP nie znaczy nic, a wydawaloby się ze ZNP powinno dawać dobre wrażenie. -
Mili
-
Anya
kurcze mnie tez...ale przynajmniej mamy znizki w znp'oskich osrodkach wypoczynkowych hehhe -
Mili
A powiedzcie mi jeszcze - jakie trzeba mieć zaświadczenia apropo praktyk?? Jakiś papier o odbytym stażu z pieczątką?? (i ew czyją pieczątką), wpis w książeczce praktyk od jakiegoś opiekuna, czy szefa działu/kierownika/dyr, w którym się robiło praktyki??? -
KASIA
A Wy nie macie dzienniczka praktyk?
To taka ladna ksciażeczka w której sie wypelnia kilka stron -
Mili
aaa będę miała, tylko jeszcze po nią nie pojechałam, a chciałabym wiedziec, u kogo muszęnajpierw wyrobićsobie chody w firmie, w której będę robić te praktyki :))
No więc... powie mi ktoś coś??; ) -
Madźka
Praktyki nie muszą odbywać się w tatrze...
Jeśli pojedziesz na kolonie z dzieciakami, czy weźmiesz udział w wakcji Lato w Mieście też się to liczy jako praktyki. Nie wiem czemu ci nagadali że musi to być teatr :)
Wydaje mie sie ze oprocz zeszytu praktyk w którym masz wszystkie pieczątki i podpisy nie potrzebne jest jakieś dodatkowe zaswiadczenie - zeszyt jest dowodem odbycia praktyk - no tak czy nie? -
Mili
-
Madźka
-
Mili
Troche pogibany ten dzienniczek praktyk - za dużo szczegułów wymagają trochę... :-/
A tak btw, to ile mają trwać te praktyki????