- 1
- 2
-
mrau
tutaj tez chce zakomunikowac ze na stronie do ktorej link podaje ponizej znajduja sie wyklady z dziennikarstwa... narazie tylko psychologia ale niedlugo ma sie pojawic wiecej- mrau sie nudzi po nocach...:((
oto strona:
http://vickibu.w.interia.pl/index.h... -
Grono.Net
-
mrau
-
Sniezynka
mrau a beda wyklady z prawa wspolnotowego?? :)) i z ekonomi no i z filozofii heh bo by mi sie przydały :D
pozdr -
-
mrau
jak ktos przepisze to beda... ja z filozofii mam moze z jeden wyklad zapisany a z ekonomi chyba zadnego...;)
popytaj siem kto co ma i jak mogla to niech przepisuja... z doswiadczenia wiem ze przepisac jeden wyklad 1,5h to jakies 20-30 min pisania na kompie... wiec chyba latwiej komus przepisac niz pozyczac to temu to tej i w koncu nieodzyskiwac notatek... bo niewidomo kto je w koncu ma... ja kazde notatki wzuce na strone... instrukcja jak je pisac itd est na wyzej wymienionej stronie...
pozdr;) -
mrau
-
Arek
proponuje sie popytac "starszych kolegow" :))) mysle ze obecny 3 rok DKS z mila checia pomoze; )))) tylko zgloscie sie do odpowiednich ludzi....czyli nie mnie :PPPP -
olga l.
-
monia
-
Anonim
-
Marcez
Jak ktoś z SOC z pierwszego roku bedzie potrzebował jakiś materiałów to ja zapraszam domnie coś tam się znajdzie :)
Oczywiście kserówki nie podejrzewać mnie o notowanie :D
A z Klasycznych i Współczesnych Myśli Socjologicznych mam nawet w formie elektronycznej choć to skrypty z wykładów z UW :D -
monia
a zapomniałam dodać, że materiały z soizu mam z 1 i 2 roku, ale wiekszośc w formie pisanej, kserowanej, a nie kompowej
marcez - a ty dziennie czy zaocznie ? i który rok ? -
Marcez
A ja monia dziennie - i teraz podejmuje (oczywiście po poprawce) - drugi rok :D
-
monia
poprawce z czego ? mikrostruktury? :P
ja trzeci zaocznie, jestem już po dwóch zjazdach -
Marcez
Nie no poprawka nie z mikro odziwo :D Lecz z Klasycznych własnie :(
Już po dwóch no to ładnie; ) Ja 23.09 poprawiam a start 03.10 :D -
monia
z klasycznych ? a to dziwne - u mnie wszyscy pozaliczali, a własnie na mikro sporo osób poległo i na warunku byli w zeszłym semestrze, mieli exam w lipcu i tylko 1 (!) osoba zaliczyła na około 11. teraz czekają na nich jeszcze dwa terminy :/
-
Marcez
Wiem że to dziwne ale tak wyszło :)
A poprawke mam bo mam z tym prof. Gryko z Wawy a on jest lekko dziwny i nie wiadomo czego można się ponim spodziewać :D
Ale poprawke zdam i bedzie oki :)
A wiem jak pani doktor Ł. sieje postrach i zniszczenie :) jeszcze czeka mnie z nią jeden przedmiot w 4 semestrze :D -
monia
ale na 4 semestrze przedmiot, co z nią jest (socjologia wsi i miasta) prowadzą wspólnie z panią dr. N (ja z nią własnie miałam Klasyczne) i jest większy luz - u mnie wszyscy to pozaliczali
no i jeszcze czeka cię przprawa z dr.R od Makrostruktur społecznych - koleś ma trochę swój świat :/ -
Marcez
Wiem wiem ale jak panią dr. Ł. pogoniłem na 5 i 4,5 :D to nic mi nie jest straszne; )
A Klasyczne jak bym miał z dr. N to też bym nie miał kłopotów a tak to wypadek przy pracy :D -
(",)
heh zaczynam soc, pierwszy rok wiec Marcez jak sie deklarujesz z materialami to bede Cie szukac; ]
- 1
- 2