WSPiA [136]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mrau

tutaj tez chce zakomunikowac ze na stronie do ktorej link podaje ponizej znajduja sie wyklady z dziennikarstwa... narazie tylko psychologia ale niedlugo ma sie pojawic wiecej- mrau sie nudzi po nocach...:((

oto strona:

http://vickibu.w.interia.pl/index.h...
  • Grono.Net

Merci Beaucoup, Mrau!.*
  • mrau

=^.^=
  • Sniezynka

mrau a beda wyklady z prawa wspolnotowego?? :)) i z ekonomi no i z filozofii heh bo by mi sie przydały :D
    pozdr
  • mrau

jak ktos przepisze to beda... ja z filozofii mam moze z jeden wyklad zapisany a z ekonomi chyba zadnego...;)

popytaj siem kto co ma i jak mogla to niech przepisuja... z doswiadczenia wiem ze przepisac jeden wyklad 1,5h to jakies 20-30 min pisania na kompie... wiec chyba latwiej komus przepisac niz pozyczac to temu to tej i w koncu nieodzyskiwac notatek... bo niewidomo kto je w koncu ma... ja kazde notatki wzuce na strone... instrukcja jak je pisac itd est na wyzej wymienionej stronie...

pozdr;)
  • mrau

o prawie wspolnotowym zapomnialam- tez mam moze ze 2 wyklady...
  • Arek

proponuje sie popytac "starszych kolegow" :))) mysle ze obecny 3 rok DKS z mila checia pomoze; )))) tylko zgloscie sie do odpowiednich ludzi....czyli nie mnie :PPPP
  • olga l.

a do mnie moga sie zgłaszac z MWPIG, cos tam mam:)i mailem wysle;P
  • monia

ewentualnie też mogę pomóc - SOIZowi
  • Anonim

ja cos tam mam z inf 1,2 rok :P
  • Marcez

Jak ktoś z SOC z pierwszego roku bedzie potrzebował jakiś materiałów to ja zapraszam domnie coś tam się znajdzie :)
    Oczywiście kserówki nie podejrzewać mnie o notowanie :D
    A z Klasycznych i Współczesnych Myśli Socjologicznych mam nawet w formie elektronycznej choć to skrypty z wykładów z UW :D
  • monia

a zapomniałam dodać, że materiały z soizu mam z 1 i 2 roku, ale wiekszośc w formie pisanej, kserowanej, a nie kompowej

marcez - a ty dziennie czy zaocznie ? i który rok ?
  • Marcez

A ja monia dziennie - i teraz podejmuje (oczywiście po poprawce) - drugi rok :D
  • monia

poprawce z czego ? mikrostruktury? :P

ja trzeci zaocznie, jestem już po dwóch zjazdach
  • Marcez

Nie no poprawka nie z mikro odziwo :D Lecz z Klasycznych własnie :(
    Już po dwóch no to ładnie; ) Ja 23.09 poprawiam a start 03.10 :D
  • monia

z klasycznych ? a to dziwne - u mnie wszyscy pozaliczali, a własnie na mikro sporo osób poległo i na warunku byli w zeszłym semestrze, mieli exam w lipcu i tylko 1 (!) osoba zaliczyła na około 11. teraz czekają na nich jeszcze dwa terminy :/

• Marcez

Wiem że to dziwne ale tak wyszło :)
    A poprawke mam bo mam z tym prof. Gryko z Wawy a on jest lekko dziwny i nie wiadomo czego można się ponim spodziewać :D
    Ale poprawke zdam i bedzie oki :)
    A wiem jak pani doktor Ł. sieje postrach i zniszczenie :) jeszcze czeka mnie z nią jeden przedmiot w 4 semestrze :D
  • monia

ale na 4 semestrze przedmiot, co z nią jest (socjologia wsi i miasta) prowadzą wspólnie z panią dr. N (ja z nią własnie miałam Klasyczne) i jest większy luz - u mnie wszyscy to pozaliczali

no i jeszcze czeka cię przprawa z dr.R od Makrostruktur społecznych - koleś ma trochę swój świat :/
  • Marcez

Wiem wiem ale jak panią dr. Ł. pogoniłem na 5 i 4,5 :D to nic mi nie jest straszne; )
    A Klasyczne jak bym miał z dr. N to też bym nie miał kłopotów a tak to wypadek przy pracy :D
  • (",)

heh zaczynam soc, pierwszy rok wiec Marcez jak sie deklarujesz z materialami to bede Cie szukac; ]
  • 1
  • 2
| |

grono studentów Wyższej Szkoły Przedsiębioczości i Administracji w Lublinie :)

Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Administracji

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)