Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tafel

Macie jakiś ulubiony,najskuteczniejszy ,a najlepiej to wogóle magiczny trening?
  • Grono.Net

3 godziny bouldera...?
  • Petro

noooo jaaasneee.
    a więc tak:
    jedziesz w skały, rozkładasz dookoła siebie szpej wyciągasz piwo i w takim otoczeniu gapisz się w słońcu na łojących.
    a trenować trzeba w mieście. wtedy wystarczy, że po prostu wyciągasz piwo...
  • Tafel

a jak szybko widać efekty?

• Grono.Net

To zależy od twojej pojemności...
  • Disc Master; )

jezeli pijesz browar i przy okazji cos chrupiesz .. to efekt w postaci dobrze wytrenowanego meisnia piwnego bedzie dosyc szybki ... :) a jak powstrzymaasz sie od chrupania to .. miesnia piwnego nie bedzie .. :)
  • kocham studia...

ja robie tak: jade w skaly wieszam wedke na jakims ekstremie, a pozniej otwieram piwko i chlapie, jak ktos sie pyta to mowie ze wlasnie swietuje przejscie ciezkiej drogi a on wtedy mowi no to gratuluje i stawia mi browara i chlamy :) oczywiscie zarty, ale ta wizja piwka jak jestem w skalach caly czas mi siedzi w glowie jak sie wspinam, kiedy otworze, kiedy otworze piwko i ciezko sie skupic... hmm moze to sie nazywa alkoholizm :) pzdr
  • Tafel

Ja pierdykam ludzie dzięki!!Taką sobie formę wyrobiłem że na El Capa jutro lecę;p
  • Niepoprawny optymista/psycho

Yo MEn HAPPY BIRTHDAY !!!!!! :D
    Łoic trza non stop a potem na piwko !!!
    Leniuchy wy pijaki !!! :P
  • Anonim

a mi dzis odwołali sekcję i nic kurwa nie powiedzieli...żydy
  • Tafel

Może by ktos wreszcie przyciszył kaloryfer,to jest Polska a nie jakaś korsyka pieprzona!
  • krzysiu

Człowieku w internecie jest co najmniej 100 stron po polsku, gdzie możesz znaleźć coś o treningu wystarczy chcieć i mieć naprawdę ochotę jak naprawdę już nic nei znajdziesz to napisz jeszcze raz na priv, ale niewierze, że to jest niedostępne dla zwykłych śmiertelników
  • Tafel

W necie to ja juz sobie czytałem niemało o treningach wszelakich ale chciałem poznać zdanie normalnych ludzi ,a właściwie to dowiedzieć się czy tylko ja mam tak mało zaparcia do trenigu w domu:P

pozdrawiam
  • Jarek Z

skały skały i jeszcze raz skały a jak nie możesz to łoj na ścianie ile sie da i zaraz będziesz mniał lepszą forme a jak niemasz samo zaparcia to musisz zmienis dyscypline na szachy proste

• Tafel

dobra ,ja to bym proponował urzeczywistnić plany jakiegoś gronowego wspinania ,darmowego oszywiście nieważne czy to most jakiś będzie czy zajezdnia merta
  • mateusz

przez najlblizsze kilka dni zdaje sie ma byc ladna pogoda, warto wiec sie chyba zebrac i gdzie wspolnie wspiac
  • Jarek Z

jestem za chociarz ni mieszkam w wawie ale postaram sie byc
  • mateusz

no to kiedy, konkrety konkrety!
  • Jarek Z

no niewiem to nie domnie z takim pytaniem ja sie stawiam prawie zawsze a ja jestem z grodziska i kawałek za grodziskiem jest filar starego mostu kolejowego tylko druty tzeba powycinac i zajebista miejscuwka by była
  • mateusz

no ja moge na przyklad w srode. Ucze sie do egzaminow na studia, a wiec nie chodze do szkoly, mam duzo czasu...
| |

wspinaczka w pełnej gamie jej rodzajów i odłamów, takich jak: wspinaczka górska (taternictwo, a...

Fotki

Miejsca grona (0)