Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna WSTE [78]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ktoś z Was studiuje na tej uczelni?
    Co o niej sądzicie, jaka jest Waszym zdaniem?
  • Tomek

Ja studiuje, a właściwie to już kończe. Jeszcze tylko jeden semestr i obrona. Jak narazie spoko, no moze teraz mała przycinka bo mam egzamin do poprawy, ale generalnie wporządku.
    A ty na którym jesteś semestrze?
  • Anonim

tia. ja tez sie bronie...i to bedzie drugi semestr bo w pierwszym czasu jakoś nie miałem; ) ale generalnie teraz dla nowych jest luz, członkowie-założyciele to mieli sajgon; )
  • Anonim

Czy ja wiem, czy teraz to jest luz?
    Jestem na pierwszym roku a właściwie semestrze i nie uważam żeby było fajnie.
    Najbardziej uderza mnie brak organizacji w tej szkole. Nie mogę się wogóle dowiedzieć się o terminach egzaminów chociaż w internecie powinny być od tygodnia.
    Czy na kolejnych semsetrach jest lepiej, łatwiej?
  • Anonim

proszę Cię! jak Ty narzekasz już na I semestr to później się pogubisz! i semestr był luzacki i to bardzo!
  • Anonim

No dobrze.
    Może i nie jest tak tragicznie, ale najlepiej też nie.
    Okaże się po sesji.
  • Anonim

z tego co wiem to mieliśmy wszystkie testy dwa miesiące przed sesją więc nie wiem w czym problem??
  • Anonim

Testy tak ale egzaminy przed nami. Chyba że ty jesteś takim szczęściarzem i zaliczyłeś juz wszystko.
    Najbardziej obawiam sie zarządzania bo słyszałam raczej pesymistyczne opinie na temat tego przedmiotu.
  • Anonim

jezeli juz na I sem marudzisz to moze zrezygnuj od razu.......................
  • Anonim

...brak mi słów...
    jeśli narzekacie na organizacje, poziom, itd. to zmieńcie uczelnie na WAT, PW czy UW. Napewno przyjmą was z otwartymi ramionami (jeśli macie jakieś szanse :D).

Pozdrowienia :)
  • Bukieto

Mnie sie tam podoba taka uczelnia.. Robie praktycznie co chce, egzaminy w zerówkach i tylko mata mi zostaje do poprawki..
  • Anonim

hie hie

ja należe do szczęśliwców którzy mają już ją z głowy. Ale za to mam Cygana i Guta :/

Pozdrawiam :)
  • Anonim

Witam :D

Wszyscy Polacy proszeni o POMOC !!!
    Wejdźcie na stronę >> http://www.clickclickclick.com <<
    i klikajcie ile się da...

Pozdrawiam :)