Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna WSTE [78]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ktoś z Was się wybiera na tą uczelnię? :)
  • Słom@

JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
  • Anonim

Na jaki kierunek? :)
  • Słom@

specjalizację wybiorę w toku studiów, tak zaznaczyłem przy składaniu podania...myślę nad informatyką ale sam jeszcze nie wiem...a Ty juz zdecydowałeś? slyszałeś jakieś opinie na temat tej szkoły (znajomi,media)??
  • Anonim

Ja "Informatyka w telekomunikacji".
    Nie słyszałem póki co opinii znajomych ale wyrobiłem sobie własną :) - nienajlepszą zresztą :)
    A to dlatego, że strona internetowa nie jest zbyt aktualna, co się okazało w Centrum Rekrutacyjnym
    na Krochmalnej, a potem co innego mówiła kobieta
    z tego Centrum jak się zapisywałem a co
    innego potem kobieta w Dziekanacie jak musiałem
    tam zadzwonić, no ale cóż, może to tylko takie początki :)
  • DF

te 'kobiety' w dziekanacie to maja tak zawsze!; )
  • Anonim

Aha, czyli to normalne :)
    Ale wcale mnie to nie pociesza; p
  • Mieć w życiu jedną zasadę...

LUDZIE!! NIE MA NA ŚWIECIE TAKIEJ DRUGIEJ SZKOŁY, JESLI CHCESZ SIE UCZYĆ TAK SERIO TO LEPIEJ SOBIE ODPUŚCIE.
  • Anonim

Bo? :)
    Może tak rozwiniesz o co Ci chodzi? :)
  • DF

popieram wypowiedz grzybka!; ) gilbert, miales juz przeprawe z 'kobietkami' z dziekanatu! tak jest od zawsze! kiedys czekalismy poltorej godziny na wykladowce, i co jakies 15 minut przylatywala do nas co jedna to lepsza z informacja cobysmy sie nie rozchodzili bo pan profesor juz jedzie... ale ile mozna czekac! poszlismy sobie! sie pozniej okazalo ze wykladowca wcale nie wiedzial ze ma z nami zajecia! :|
  • Anonim

To widzę, że zapowiadają się ciekawe studia :D
  • Tomek

Słuchaj ja jestem prawie od początku tej szkoły(poszedłem do niej rok po jej otwarciu) i faktycznie zgadzam sie z przedmówcami że jak chcesz się czegoś nauczyć to zastanów się jeszcze raz nad jej wyborem. Z drugiej jednak strony po trzech latach studiowania tam zaczołem zauważać że szkoła zaczyna się zmieniać.( No chyba na lepsze, tz.jak dla kogo bo już nie jest wcale tak łatwo). No ale podobno nie odrazu Kraków zbudowano i jescze troche uczelia musi poracować na jakąś konkretną opinie.
  • Anonim

Tomciu zgadzam się w 100%. Znaczy nie to żebym wiedział jakbyło kiedyś , ale jak sie chce to sie czegos czlowiek nauczy :).
  • Tomek

Siemasz Darciu! Może na weekend ustawimy sie na jakis browarek co?
  • Anonim

Z ogromną chęcią, ale właśnie się dowiedziałem ,że umoczyłem egzamin z Metod Fizyki :(. Iw niedzielę piszę go jeszcze raz !!!!!!!
  • Tomek

Daj spokoj!
    Ja umoczylem sieci i... cos tam, niewazne, i sie nie przejmuje. Spikniemy sie w sobote!
  • Anonim

Oki w sobotę jestem wszkole od 11.30, wpadam żeby zaliczyć ćwiczenia z Elektrotechniki. Więc do zobaczonka :)
  • Tomek

A ja na 8.15 na godzinke,wiec nie wiem czy sie zobaczymy, ale sie najwyzej zdzwonimy.
  • Anonim

Nad wyborem się zastanowiłem
    i zobaczymy co to będzie :)
  • Anonim

Nie ma się co zastanawiać.
    Na uczelni szykuja się spore zmiany.
    Zapraszam! Naprawdę warto!
| |

Wyższa Szkoła Techniczno-Ekonomiczna w Warszawie :)

Miejsca grona (0)

Tagi