Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mar

zbliża sie... trzeba zacząć xerowac notatki, pewnie znów będa kolejki pod xero; )
  • Anonim

mam nadzieję,że jakoś to przejdziemy:)
  • Anonim

no proste ze damy rade Amelciu, buziaki :* :)
    ps mamy juz sporo xerek notatek.. daj znac jak cos.. :)
  • Mar

podobno za rok wykłady maja byc tez w niedziele, ciekawe czy tak będzie...
  • KONKRETNA MIX2RA

sraty pierdaty ---- to tylko proba mikrofonu
  • Anonim

ohhh no ! niezla lipa by byla z ta szkola w niedziele.. ja tam mysle ze chyba nic z tego nie wypali.. wstih stracila by swoj "urok" :)
  • KONKRETNA MIX2RA

zamiast kręcic te kurczęcia czepq, odbierz ode mnie wreszcie notatki i bierz się za naukę, bo do sesji raptem 9 dni zostało :) A ja jeszcze ani słowa nie przyswoiłam :/
  • KONKRETNA MIX2RA

Zamiast kręcić te swoje kurczęcia czepq, lepiej odbierz ode mnie notatki i bierz się za robotę, bo do sesji raptem 9 dni zostało, a ja nie przyswoiłam jeszcze ani jednego obcego pojęcia :)
  • KONKRETNA MIX2RA

kurde, co jest, myślałam, że tamto się skasowało :PPPPPPPP taki był koment
  • Mar

no i pierwszy egzamin za sobą....
  • KONKRETNA MIX2RA

jaka sesja? a co to jest ? :D Tak szybko minela, ze nawet jej nie zauwazylam.... No i obylo sie bez poprawek :) Luzik. Niepracujacy maja wakacje, no a my.... Wolne weekendy!
  • Mar

:) ja nawet nie wiem czy mam jakas poprawke czy nie, ale musze sie wybrac do sql w celu zweryfikowania tego :))
  • kazuzak

Hej! Czy ktoś ma jakieś testy i jest taki miły, że zdradzi pytania? :) Papatki. kazuzak
| |

Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki -uczelnia prywatna kształcąca na kierunkach turoperatorstw...

Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)