WSTiJO [1472]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ad@m

Kto razem ze mną zamierza rozpocząć 'nauczanie' w tej szkole na kierunku 'turystyka i rekreacja' od października, niech piśnie słowem; P, to już zaczniemy integrację :)...
    P.S.Pewnie minie sporo czasu, zanim się odezwiecie, ale liczę na odzew.
    Pozdrawiam.
    Adam Bobrowski
  • ★Mrs...

ja zaczynam; D ale na dziennych; P
  • Anonim

ja jeżeli pójdę to właśnie na zaoczne :) ale zastanawiam się jeszcze nad WSHGiT; p
  • Michal?!

to sie lepiej nie zastanawiaj i idz do WSHGiT...
    WSTiJO jest delikatnie mowiac conajmniej zenujaca... :>>>
  • *GoSiAcZeK*

WSHGiT moim zdaniem to też nie najlepsza szkoła tyle że przynajmniej ma porządny budynek :p Miałam tram praktyki i jakoś tak dziko było :p Zresztą paru znajomych na zaocznych i dziennych też tam mam.
  • JołAnna.

czesc:)
    ja ide :)
  • ..::Karinka::..

WSHGiT to najgorszy chłam w Warszawie... jeśli chcecie wiedzieć to pracodawcy w turystyce chwalą sobie studium na Ogrodowej i bardzo łatwo wiąża studia z tym studium...a z Chodakowskiej ...żenada... sama czytałam ogłoszenia w gazecie "przyjme do pracy w turystyce (studentom z Chodakowskiej dziękujemy)" - to chyba samo mówi za siebie :)
  • Anonim

to teraz mam dylemat;)
  • Ad@m

Nie spodziewałem się, że tak szybko się odezwiecie, fajnie :).
    Osobiście uważam, że WSTiJO jest w porządku.
    Myślę, że nie będę żałował wyboru tej uczelni, wręcz przeciwnie.
    Pozdrawiam!
  • Anonim

hahahahaha brak komentarza....jakies ambicje i plany na prszyszłosc?to nie wybieraj tej szkoły...a jak nie to zapraszamy ahahaha:d
  • Anonim

lol. ewelina no nie rób nam takiej świetnej reklamy, ja tam mam ambicje :D
  • Anonim

no wiadomo...ehehhehehhe :D tak napisalam czysta prowokacja:D
  • ..::Karinka::..

oj tam wszędzie jest "burdel" naprawde... w każdej szkole, nie tlyko turystycznej, nie mówiąc juz o wszelkich studium... zawsze najłatwiej jest krytykować:) przecież jak komuś się nie podoba, to droga wolna może się przenieść? tylko wątpie żeby gdzieś było O NIEBO lepiej... niestety takie POLSKIE realia.
  • Anonim

ile wychodzi za rok dziennych ?
  • Ewusia:)

Jeżeli będziesz płacić w 10 ratach to zapłacisz 3800 zł,na stronie szkoły pisze ile dostaniesz upustu jak zapłacisz za rok z góry
  • Anonim

ok,thx,zaraz to ogarnę,bo coś nie mogłam się właśnie doszukać na stronie...
  • Ad@m

Pożyjemy zobaczymy; P
  • Anonim

zgłaszam się ! od października turystyka i rekreacja na zaocznych :)
  • MIMI; )

czesc wam; ) ja tez na zaoczne

mialam szczescie ze oszczedzilo mnie wpisowe pojechalam tam 30 i ze sie tak spieszylam ze 2 razy podanie wypelnialam a moze to te nerwy sama niewiem;/

a te specjalizacje to pozniej sie wybiera tak?
    a wie ktos moze czy gdzies sa jakies fotki sal itp ?
    i na tej ulotce pisze ze od pazdziernika zajecia w nowym niby gmachu ale gdzie i co tego niezbyt rozumiem bo w sumie na ogrodowej totak troche ciasno mi sie wydaje.../

a byl ktos tam na dembowskiego?
    dlaczego szkola ma 2 adresy?
    hehe ciekawe czy zawiaza sie nowe wspaniale przyjaznie pozdro wszytkim i sorka za tyle pytan; )
  • MIMI; )

a moze jak sie zbieze wiecej osob jakies spotkanko zapoznawczo-integracyjne;)?
| |

WYŻSZA SZKOŁA TURYSTYKI I JĘZYKÓW OBCYCH http://www.wstijo.edu.pl http://www.wstijo.wu.pl -...

Wyższa Szkoła Turystyki i Języków Obcych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)