-
Anonim
ogolnie rzecz biorac nasza szkola jest de best...przede wszystkim nie meczy studentow i jestesmy WYLUZOWANI! (i nie mowimy nie :-)) ooooooo taaaak prosze panstwa stwa wa aaaa hahahaha...pozdrawiam bywalcow qlubu u k-nóra :D... -
Anonim
buwehehehhehehehehehh !!!!!!!!!
SUPER opis a jak rzeczowy heheheheh !!!
MY MAMY STAJLA !!!!!!!!!!!! ajjjjjjj -
Anonim
buahahahhahahha!!!!
witam moje kochane bywalczynie najlepszego lokalu w miescie "u knora"!!! czekam na wiecej wpisow!!!
buziaki -
Anonim
......ogolnie rzecz biorac to wszip mi koliduje ze wszystkim (juz tak od 3 lat), jednak ludzie tworzacy niezapomniana atmosfere lokalu "U Knora" dodaja mi otuchy......... -
-
MALINOWA NARZECZONA :)
no ogolnie jest "freestyler":D Wyższa Szkola Zajebistosci i Pijactwa:D k'nór mada faka rzadzi :D:D:D i nie mowcie ze "nie" hahaha -
Anonim
kurde tak lubie bywac na jerozolimskich 202 ze nie wiem jak sobie poradze z odejsciem z tej szkoly... normalnie bede codziennie bywac... chociazby u knura; ))
buziaki dla wszytskich!!
ps. czemu wstretna burza; ) nie jest wpisana w to najlepsze grono tematyczne...?? -
Anonim
...burza dolacz do nas...bo inaczej posadzimy cie ze ..potrafisz powiedziec "nie"......!!! -
Anonim
buahahahaha!!!
wlasnie busz.........jurku....jureczku .... nie rob nam tego; p;p;p -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
.....w ostatnim tygodniu narodzila sie nowa, piekna tradycja....i tak damy jej na imie.... -
Anonim
-
Anonim
Zasadniczo, pobieżnie my ją nazywamy Marysia, ale tak chcemy jej dać jakoś bardziej nowocześnie................... -
Przemysław W.
np piękną nazwą by było "wiosenne filtrowanko wątroby"...może ktoś ma lepsze pomysły???albo "zdrowe nerki WSZiPowców"... -
Anonim
musicie to zobaczyc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
buehehhehehehhehehehehehehheh
http://kartki.onet.pl/_i/d/mowimyni...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne