WSZiP im. Heleny Chodkowskiej [973]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ogolnie rzecz biorac nasza szkola jest de best...przede wszystkim nie meczy studentow i jestesmy WYLUZOWANI! (i nie mowimy nie :-)) ooooooo taaaak prosze panstwa stwa wa aaaa hahahaha...pozdrawiam bywalcow qlubu u k-nóra :D...
  • Anonim

buwehehehhehehehehehh !!!!!!!!!
    SUPER opis a jak rzeczowy heheheheh !!!
    MY MAMY STAJLA !!!!!!!!!!!! ajjjjjjj
  • Anonim

buahahahhahahha!!!!
    witam moje kochane bywalczynie najlepszego lokalu w miescie "u knora"!!! czekam na wiecej wpisow!!!
    buziaki
  • Anonim

......ogolnie rzecz biorac to wszip mi koliduje ze wszystkim (juz tak od 3 lat), jednak ludzie tworzacy niezapomniana atmosfere lokalu "U Knora" dodaja mi otuchy.........
  • MALINOWA NARZECZONA :)

no ogolnie jest "freestyler":D Wyższa Szkola Zajebistosci i Pijactwa:D k'nór mada faka rzadzi :D:D:D i nie mowcie ze "nie" hahaha
  • Anonim

kurde tak lubie bywac na jerozolimskich 202 ze nie wiem jak sobie poradze z odejsciem z tej szkoly... normalnie bede codziennie bywac... chociazby u knura; ))
    buziaki dla wszytskich!!
    ps. czemu wstretna burza; ) nie jest wpisana w to najlepsze grono tematyczne...??
  • Anonim

...burza dolacz do nas...bo inaczej posadzimy cie ze ..potrafisz powiedziec "nie"......!!!
  • Anonim

buahahahaha!!!
    wlasnie busz.........jurku....jureczku .... nie rob nam tego; p;p;p
  • Anonim

Mrs PRESIDENT !!!!! to nie wypada !!!
  • Anonim

buhahahahaha :D
  • Anonim

.....w ostatnim tygodniu narodzila sie nowa, piekna tradycja....i tak damy jej na imie....
  • Anonim

to się zamotałam .. to jak ??? jej damy na imie ??? : P
  • Anonim

Zasadniczo, pobieżnie my ją nazywamy Marysia, ale tak chcemy jej dać jakoś bardziej nowocześnie...................
  • Przemysław W.

np piękną nazwą by było "wiosenne filtrowanko wątroby"...może ktoś ma lepsze pomysły???albo "zdrowe nerki WSZiPowców"...
  • Anonim

musicie to zobaczyc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

buehehhehehehhehehehehehehheh

http://kartki.onet.pl/_i/d/mowimyni...
| |

WSZiM, WSZiP... jak go zwał tak zwał ... wciąż ten sam pierdolnik!!Po prostu jedyna taka uczelni...

Wyższa Szkoła Zarządzania i Prawa im. Heleny Chodkowskiej

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)