-WTŻ - SGGW - [1505]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

...egzamin już 27 wiec może ktoś wie jak on wyglada? I czy jest trudny?
  • Anonim

trudny?? ten egzamin jest tragiczny-jedno niezrozumiale slowo goni drugie-a to jak narazie jest polecenie...nazwy zwyczajowe takie ze nie wiadomo czy ktos ich nie wymyslij w celu skompikowania tego cholernego egzaminu :|
  • Anonim

szkoda że i na tym egz nie można mieć notatek albo lepiej książki chociaż jednej...bo przecież jak mój "ulubiony" doktorek wymyśli jakiś związek to nie wieadomo co to?skąd to? i po co?!
  • Anonim

oj zebys wiedziala....jak mi poda jakis dwuskarpetan potasu to chyba wyjde...
  • A-gadka

bleeeeeeeeeeeee :( :( ja nie chce!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

a czy to prawda ze 4 zadania beda z tych kartek z kontrolnymi czy znow jakis pajac ferment zasiał?
  • Anonim

też tak słyszałam...ale 100% pewności to nie mam...w sumie to nawet by było miło ale i tak zbyt mi to nir pomoże...chyba że by były pytania z tych pierwszych kartek...bo na tych późniejszych to ja nie wiem co się dzieje...
  • Anonim

tez slyszalam ze maja byc 4 z kartek ale kij wie czy to prawda...
  • Aguś

A pytanko- z kim macie chemie organiczną??
  • Anonim

z przezabawnym doktorkiem kazimierczukiem.....brak słów na tego pana
  • Anonim

oj brak brak...ja mialam w ogole to cudowne szczescie ze laborki mialam z dr just-brochocka...ma wielka milosc :|
  • Anonim

oj brak brak...ja mialam w ogole to cudowne szczescie ze laborki mialam z dr just-brochocka...ma wielka milosc :|
  • Anonim

olga na pocieszke, i zebys nie tesknila: brochocka na pewno bedzie nas pilnowac na egzaminie(znajac nasze szczescie). lepiej nawet na zegarek nie patrzec...
  • Aguś

Nam Kazimierczuk dał w zeszyłm roku zestaw pytań i z nich zrobił egzamin i poprawki. Pewnie i tak bedzie teraz. W każdym razie szczęścia życzę
  • Anonim

mówisz że szczęście się przyda?nam dawał cały sem jakieś zad treningowe i niby z tego mają być 4 pytana na 10:/
  • Madzia U

To bedzie wielki pogrom,ale slyszalam ze u Kazmierczuka moza zdawac poprawki nawet kilka razy,wiec moze nie bedzie tak zle.
  • Anonim

a jakaś popraweczka szykuje się jeszcze teraz czy już tylko wrzesień?
  • Anonim

Karolcia-poprawka est latwiejsza niz exam z tego co wiem! ja wiem ze nie zalicze w I terminie...lizce na poprake-2 ponoc klatwiejsza-inazej niz u Bekasa (ktory i tak wydaje mi sie najbarziej rzetelnym i w porzadku)
  • Anonim

to widze ze masakra sie szykuje... ale skoro maja byc te 4 z kartek to powinienem zaliczyc bo 4*10+14,5=54,5 czyli ponad polowa. Tylko trzeba dobre sciagi z tego zrobic...
  • KJ

wogle o ktorej jest to cale gówno?? i gdzie?

Ty Pawel jak juz zrobisz te sciagi to ja to bym sobie chetnie skserowal; )
| |

witam! poszukuje studentów tego o to wspanialego wydzialu w celu wymienie się informacjami dotycz..

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)