-
Anonim
-
Grono.Net
-
Anonim
nie wazne o ktorej , wazne co my zrobimy? czy ktos jest jeszcze w podobnej sytuacji do mnie - nic nie umie?? -
Anonim
ja to słyszałam, że podobno ma dawać ćwiczenia z książki, więc usilnie pracuję nad ściągami :P -
-
filip, the absinth maker.
-
taa to my wszyscy chodzimy na hiszpański ??
no porsze chyba nie mieliśmy chyba wszyscy razem okazji spotkać się u Ricara !! hehe a ten no parada jutro daje wpisy ?? -
Anonim
Aniu a moze te sciagi to wyslesz jakos na pijebolubie@gazeta.pl ?? :)
-
a tymczasem chcialem zaprosic was na http://grono.net/user/topic-show.js... gdzie podzielilem sie ze wszystkimi moimi problemami:] -
Anonim
ściąg nie mam na kompie, bo są odręczne (poza częścią bezczelnie wyrwaną z książki;P)
a paradowski to wpisy podobno daje za tydzień -
Anonim
a poza tym jeśli masz książkę, to gdzieś tam na końcu, tuż przed słowniczkiem
(ewentualnie za;P) są odpowiedzi do wszystkich ćwiczeń - tylko trzeba samodzielnie pozmieniać niektóre wyrazy w zdaniach, co by wszyscy nie mieli dokładnie tego samego, bo taka opcja to chyba nawet z pereirą nie przejdzie;P -
Anonim
a czy to nie jest przypadkiem tak egzamin co to kawalek bedzie pisemny a kawalek ustny ?? - tak jak probowal zrobic w pierwszym sem ?? -
Anonim
no próbował w pierwszym, ale jakoś nie bardzo mu to wyszło;P coś się odgrażał, że będzie zarówno część pisemna, jak i ustna, ale nawet jeśli do tego dojdzie, to myślę, że w ustnej ewentualnie trzeba będzie odmieniać jakieś czasowniki, tudzież ułożyć krótkie zdanko -
-
Anonim
w sumie jak uskutecznimi na Niego zmasowany ataka - tylu osob to na pewno sie nie spodziewa - to moze zrezygnuje jak w pierwszym sem... w koncu ile to by trwalo...
ma byc dobrze i tyle ! -
Anonim
-
Anonim
ja tam się łudzę, że sie nie wyrobi i będzie tak jak w pierwszym semestrze, że ci, którzy oddadzą pierwsi to dostaną jeszcze jakieś pytanko, a tym z koncówki tylko sprawdzi teścik -
Grono.Net
zieeeeeef, tego, o co chodzi z tym hiszpanskim?
znaczy czego konkretnie tam sie uczyc?; P -
Anonim
w teorii: odmiany czasowników i słówek
w praktyce: o ile pogłoski o tym, że da ćwiczenia z książki się sprawdzą, to wystarczy je uzupełnić i wykuć się na pamięć, tudzież umieścić na ściądze
-
-
Grono.Net