Wu eS De [134]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • filip, the absinth maker.

tutaj mozecie zaproponowac mi zabawe sylwestrową :)
  • Długi

plac zamkowy
  • Anonim

może zorganizujemy wspólną imprezę WSD Teamu? :)
  • Lewy

Ja nie mam gdzie iśc. Trzy i dwa lata temu robiłem u siebie na chacie i podobało mie się nawet. Rok temu siedziałem sam (na tej samej chacie) i oglądałem TV, też było ok. W tym roku nie wiem, ale polazłbym se gdzieś.
  • Anonim

Miałam jechać do Białego, ale na Sylwestra tam nie zostanę, więc Adrian - coś wymyślimy hehehe :) ktoś się przyłącza :)?
  • Anonim

ja moze..ale jeszcze nie wiem bo moze pojade nad morze, w sensie do Trojmiasta, ale z checia bym zostala na miejscu jesli cos by sie kombinowalo i wykombinowalo...
  • Anonim

No to burza mózgów; ) i kombinujemy :)
  • Yurek

ja jestem sam w sylwestra, więc jak coś się będzie działo dajcie znać
  • Anonim

ok :D więc tak :D hehe
    ja bym była za domówką, potrzebujemy domu; ) no i ludzi :D bo puki co mało Nas! ale spoko, damy radę :)

Ostatnio Dominik mowil mi o sylwestrze w kinie, a w ostatnim numerze "co jest grane?" znalazlem kilka ofert. Multikino organizuje sylwester w klimacie gangsterskim, beda wyswietlone chyba 3 filmy, do tego zagra 2 dj, nie pamietam co zagraja, ale skoro graja to wiaze sie tez z tancami, jak kto lubi, no i oczywiscie bedzie jakis alkohol i wyzerka czyli to co najwazniejsze. Czytalem opinie ludzi ktorzy byli juz na takich imprezach i wszyscy bardzo je chwala. Mysle ze to bylby dobry no i oryginalny pomysl na spedzenie tej nocy, bo szczerze mowiac znudzily mi sie domowki, ktore tak naprawde sa co drugi tydzien, balów nie lubie a w domu siedziec nie mam zamiaru. Ktos sie pisze ?? a i jeszcze koszt to jakies 130zl(chyba, nie mam tej gazety pod reką i nie pamietam) nie wiem czy od pary, czy od osoby ... ale taka noc raz w roku; P. A jak przyjdzie jakas fala zimowych upałów to moze byc plener ... i tez bedzie zajebiscie.
  • Anonim

ja jestem za... tylko wiecej info, w sensie jakies konkret informacje. oby nie usnac...
  • Kinga

>filip.I need a shero! napisał
    > Ostatnio Dominik mowil mi o sylwestrze w kinie, a w
    >ostatnim numerze "co jest grane?" znalazlem kilka ofert.
    >Multikino organizuje sylwester w klimacie gangsterskim, beda
    >wyswietlone chyba 3 filmy, do tego zagra 2 dj, nie pamietam
    >co zagraja, ale skoro graja to wiaze sie tez z tancami, jak
    >kto lubi, no i oczywiscie bedzie jakis alkohol i wyzerka
    >czyli to co najwazniejsze. Czytalem opinie ludzi ktorzy byli
    >juz na takich imprezach i wszyscy bardzo je chwala. Mysle ze
    >to bylby dobry no i oryginalny pomysl na spedzenie tej nocy,
    >bo szczerze mowiac znudzily mi sie domowki, ktore tak
    >naprawde sa co drugi tydzien, balów nie lubie a w domu
    >siedziec nie mam zamiaru. Ktos sie pisze ?? a i jeszcze
    >koszt to jakies 130zl(chyba, nie mam tej gazety pod
    >reką i nie pamietam) nie wiem czy od pary, czy od osoby
    >... ale taka noc raz w roku; P. A jak przyjdzie jakas fala
    >zimowych upałów to moze byc plener ... i tez
    >bedzie zajebiscie.
    >

ja tam chce!!!!!!!!!!!!!! z wami oczywiście:))))))))))

Multikino al.KEN 6. impreza gangsterska utrzymana w klimacie lat 30. ubieglego wieku, prohibicja(???). Mile widziane stroje zgodne z klimatemimprezy W holu kina odbedzie sie impreza taneczna- zagra duet didżejski, live act na trąbce. W menu: .kuchnia meksykanska. Zobaczymy : "Prestige","Apocalypto","Infil tracja" i "Tajemnice Los Angeles". Cena: 175zl (trzy drinki, wlecome drink, szampan)

troche drogo, ale w innych kinach jest podobnie, a w silver screenie 250zl :|, no i to chyba najlepsza oferta..
  • Lewy

Może być - czemu nie.
  • Kinga

taaaaaaaa....czemu nie:P
  • Yurek

kino ??? no średnio
  • kaś.

a ja w tym roku spędze Sylwestra z Jedynką i Tomkiem Kamelem, bo nie chce mi się udawać, że noc Sylwestrowa będzie najlepszą imprezą tego roku. Bo nigdy tak się nie dzieje. Ale życze wszystkim dobrej zabawy gdziekolwiek będziecie.
    Ten wpis, wedle zasady : Dzień bez wazeliny to dzień stracony.

Ze sportowymi pozdrowieniami !

PS. A jak wyląduje na Słowacji to mogę chętnym przywieźć" Złotego Bażanta" czy kuropatwe. Chęnych uprasza się o zgłaszanie do mnie w tej kwestii, w sensie "palec pod budke".

CZE FIF :)

PS2. Lewy, jeśli BUDKE pisze się przez "ó" to się nie wypowiadaj, ok? Bo się naprawde nabawie przez Ciebie kompleksów.
  • Kinga

ja też również raczej, nie dość ze z Kamelem, to jeszcze z babcia Stasią, bikoooz nie wybieram sie nigdzie. Jeżowska ruleeez:))))
  • Kinga

i tylko mam nadzieje,ze puszczą "Mode na sukces" w sylwestra!!!
  • Anonim

buehehe :P kto co lubi :P
    skoro tutaj brak pomysłów to zostanę w Białymstoku na sylwestra :)
| |

dziennikarstwo i komunikowanie spoleczne ! A poza tym zajebiści ludzie wszyscy rozkochani w dzienni...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)